AZS-CCC ciekawe czy wygramy???
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
Robert
AZS-CCC ciekawe czy wygramy???
Ciekawe czy wygramy w następnym spotkaniu czy też nie? Ale po tym jak zrobili z Szotowej wielką gwiazde to pozostałe dziewczyny się wściekły i teraz będzie chyba lipa. Nie zapominajmy, żę zespól jest całością, tylko że ta całość pachnie żenadą, dopiero po apelach na forum nasz zespól koszykarek zabrał sie za siebie. To wstyd że dziewczyny nie mają w sobie za grosz poczucia tego żę my kibice jestesmy dla nich a one dla nas i mam wielka nadzieje ze przy kolejnych spotakaniach podziekują nam za dobry doping.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
Oczywiscie kazdy moze miec swojej zdanie, a mi pozostaje jedynie nie zgodzic sie z nim
Odnosnie podziekowan, to jestem pewien, ze po ostatnim meczu byly - sam widzialem
- no chyba, ze ktos wczesniej wyszedl
"Zrobili z Szottowje gwiazde" - no sory, ale mecz z Pabianicami zagrala rewelacyjnie, twoim zdaniem jak powinni ludzie zareagowac?
Jakby co to watek meczu jest oczywiscie omawiany w aktualnosciach http://www.kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=1226
ps. czemu Justyna Zurowska gra tak slabo
Odnosnie podziekowan, to jestem pewien, ze po ostatnim meczu byly - sam widzialem
"Zrobili z Szottowje gwiazde" - no sory, ale mecz z Pabianicami zagrala rewelacyjnie, twoim zdaniem jak powinni ludzie zareagowac?
Jakby co to watek meczu jest oczywiscie omawiany w aktualnosciach http://www.kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=1226
ps. czemu Justyna Zurowska gra tak slabo
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- Żak
- Kontaktowanie:
-
hydraulicy
- Nowy na forum
Konstanty niepotrzebnie się denerwujesz gość Robert ma prawo do swojej opinii i jeśli robi to w miarę kulturalnie, co w poprzednich wątkach nie bardzo mu wychodziło niech pisze. Swoja opinie trzeba a nawet należy wygłosić wiec niech i on to robi. Widać ze znajomość tematu w jego przypadku jest wyjątkowo mizerna, ale skoro ma potrzebę wypowiedzenia się niech mówi pod warunkiem zachowania kultury i nie obrażania innych co już czynił w poprzednich swoich wypowiedziach.
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Robert
Z Szottowa to jest tak ze wszyscy się nia podniecaja ,a to przez nia nasz zespól jest slaby a to dlatego ze wszystkie inne dziewczyny sa o nia zazdrosne , chodzi o urode tylko jaka ?ona wcale miss nie jest jest wysoka plasciutka i co to ma się podobac facetom ?niesadzeA dziewczyny jak to dziewczyny sa zazdrosne o to ze każdy się podnieca Agniesia i im gul skacze dlatego graja słabiejWydaje mi się ze reszta jest niedoceniana i jest jej cieniu
- Żak
- Kontaktowanie:
-
Czaki
Robercik jestes zajebisty jak mozesz mowic ze Szott gra slabo ze przez nia zespol gra slabo co ty pierniczysz byles na jakims meczu?Inne dziewczyny graja slabo przez nia bo co ona jest ladna a one brzydkie tak samo sa ladne gdyby nie Aga to one by sztycha nie zrobily ale ty pewnie masz swoja wizje moze jestes super trenerem dla nie widomych bo sam nie widzisz za wiele nie chcialem Cie obrazac ale przesadziles co ty za glupoty piszesz to jest ewenement wszystkiego.Przez takich jak Ty to wlasnie sa problemy bo wygraly zle przegraly zle ktos grał dobrze zostal wyrozniony zle grala zle to tez zle o co ci chodzi.Jest zainteresowanie koszykowka ktos gra dobrze jest wywiad i tyle na tym to polega ale ty chyba tego nie rozumiesz.Tak wogole Ty sam siebie rozumiesz???????
hydraulicy ja tak nie potrafie jak wy czy ty, wiec zaczynam:
witaj baranie.
nie rozumien czemu wsiadłes tak na agnieche, skoro w ogóle jej nie znasz
i co mozesz powiedziec na temat relacji z dziwczynami
agniecha jest jedna z zespołu. dziewczyny starają sie grac jak najlepiej potrafi i nie dla takich tępaków jak ty którzy widza tylko cycki i dupska dziwcząt na parkiecie. byłes chociaz raz na treningu??? prawdopodobnie nie i nie wiesz jakie zagrania trenuja i pod kogo ma być gra.
co do checi gry przez dziewczyny, to wcale bym sie nie dziwił jakby po przeczytaniu takiego postu miały grae w dupie i to głeboko, bo jak zagraja żle to jest zle, i jak zagraja dobrze to tez jest zle.
co do ostatniego meczu, to swietny mecz zagrała kasia czubak, bynajmniej mi sie podobała, suwarowa, bardzo dobrze zagrała w obronie, o szottowj nie bede wspominał bo bedzie ze ja faworyzuje... kaszewska dobrze zagrała i reszta zespołu równiez.
ktos kiedys napisał ze kasia ma grube uda, ze agniecha ma brzygki głos, teraz ty cymbale ze jest płaska, tylko skad to wiesz, kapałes sie z nia czy rozmawiałes z marcinam(chcesz jego gg?)
po takich opiniaj wcale sie nie zdziwie jak dziewczyny maja dość a agniecha nie przedłuzy kontraktu i wróci do lotosu lub gdzieś indziej, a jesli niektórym sie nie podoba jej gra to prosze sobie kupic c+ i ogladac NBA.
nasz zespół jest najmłodszy i juz i tak zrobił kilka niespodzianek i to bardzo miłych, tego nie widac, prawda?
dobra kończe bo juz mi sie nie chce pisac. i tak napisałem bez składu, ale sorry spiesze sie.
ps
mam jeszcze prosbe do agnieszki szott, moze bys jutro nie wyszła na mecz, powiedz ze cie noga boli czy masz bolesna miesiączke, wymyśl coś... plissssss. zobaczymy co beda pisali, kto bedzie ten zły a kto dobry. co ty na to???
pozdrawiam wszystkich wiernych fanów azsu... na dobre i złe.
sorry za błedy
witaj baranie.
nie rozumien czemu wsiadłes tak na agnieche, skoro w ogóle jej nie znasz
co do checi gry przez dziewczyny, to wcale bym sie nie dziwił jakby po przeczytaniu takiego postu miały grae w dupie i to głeboko, bo jak zagraja żle to jest zle, i jak zagraja dobrze to tez jest zle.
co do ostatniego meczu, to swietny mecz zagrała kasia czubak, bynajmniej mi sie podobała, suwarowa, bardzo dobrze zagrała w obronie, o szottowj nie bede wspominał bo bedzie ze ja faworyzuje... kaszewska dobrze zagrała i reszta zespołu równiez.
ktos kiedys napisał ze kasia ma grube uda, ze agniecha ma brzygki głos, teraz ty cymbale ze jest płaska, tylko skad to wiesz, kapałes sie z nia czy rozmawiałes z marcinam(chcesz jego gg?)
po takich opiniaj wcale sie nie zdziwie jak dziewczyny maja dość a agniecha nie przedłuzy kontraktu i wróci do lotosu lub gdzieś indziej, a jesli niektórym sie nie podoba jej gra to prosze sobie kupic c+ i ogladac NBA.
nasz zespół jest najmłodszy i juz i tak zrobił kilka niespodzianek i to bardzo miłych, tego nie widac, prawda?
dobra kończe bo juz mi sie nie chce pisac. i tak napisałem bez składu, ale sorry spiesze sie.
ps
mam jeszcze prosbe do agnieszki szott, moze bys jutro nie wyszła na mecz, powiedz ze cie noga boli czy masz bolesna miesiączke, wymyśl coś... plissssss. zobaczymy co beda pisali, kto bedzie ten zły a kto dobry. co ty na to???
pozdrawiam wszystkich wiernych fanów azsu... na dobre i złe.
sorry za błedy
Thomas pamiętaj jedno - czym komuś (w Polsce) lepiej coś się udaje, tym wiecej bezbarwnych, szarych frustratów go atakuje
A jaka jest na to odpowiedz? hehehe... Najlepsza to -
... bo po co sobie podnosić poziom adrenaliny
Pozdrowionka dla Ciebie i Zuzy11!
Pozdrowionka dla Ciebie i Zuzy11!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Czaki
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”