czaki witaj.
pierwsza sprawa, zaloguj sie, bo tu sie nie lubi takich jak robert.
druga to, pewnie jeden z dwóch braci i to pewnie młody, bo starszy jest w gnieźnie? czy sie myle?
dzieki i pozdrawiam równiez
podejdz na meczu jak bedziesz jutro. hej
AZS-CCC ciekawe czy wygramy???
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
jak juz wszyscy tyraja
(to ja chyba tez moge - tak panowie administratorzy
)
Robert CO CIE BOLI, CZY AZ TAK CIE TO BOLI, zeby sie tym z nami dzielic
Robert CO CIE BOLI, CZY AZ TAK CIE TO BOLI, zeby sie tym z nami dzielic
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
-
hydraulicy
- Nowy na forum
Coś mi się wydaje ze to ten sam Robert co napisał ze Kasia Czubak ma grube nogi i widział ja jak wstaje rano co już pokazuje jakim mało wiarygodnym człowiekiem jest.
Frustrat najprawdopodobniej zakochany w którejś z koszykarek, pewnie sam do końca nie wie w której.
Może kolega Robert powiedziałby faktycznie o co mu się rozchodzi i albo mu się jakoś pomoże albo nie, ja w każdym razie sugerowałbym pilną wizytę w szpitalu psychiatrycznym
Forum powinno służyć do wymiany poglądów ludzi na określonym poziomie, nie dajmy się wciągać w kretyńskie dyskusje.
Każdy uczestnik forum ma prawo do wypowiedzi tylko niech to do cholery robi w sposób taki by nie obrazić innych a w szczególności naszego złota jakim są nasze Panie!
Sprawa wydaje się być oczywista dla jednego najładniejsza jest ta dla drugiego tamta- jak mówią „każda potwora znajdzie swego amatora” z tym ze skoro ja, <bo podam swój przykład> napisałem ze mi się podoba Kasia Czubak to nie pisze w innym wątku ze ta czy tamta ma grube nogi małe piersi czy dużą pupę, co najwyżej mogę dopisać się do innego wątku chwalącego urodę chociażby Agnieszki Szott i się powtórzyć ze najładniejsza jest Kasia co odzwierciedla moje zdanie a nie dopisywać świństwa w dodatku nieprawdziwe na inna wychwalana przez kogoś koszykarkę.
Szanujmy się i nie odpisujmy kretynom!!!
Frustrat najprawdopodobniej zakochany w którejś z koszykarek, pewnie sam do końca nie wie w której.
Może kolega Robert powiedziałby faktycznie o co mu się rozchodzi i albo mu się jakoś pomoże albo nie, ja w każdym razie sugerowałbym pilną wizytę w szpitalu psychiatrycznym
Forum powinno służyć do wymiany poglądów ludzi na określonym poziomie, nie dajmy się wciągać w kretyńskie dyskusje.
Każdy uczestnik forum ma prawo do wypowiedzi tylko niech to do cholery robi w sposób taki by nie obrazić innych a w szczególności naszego złota jakim są nasze Panie!
Sprawa wydaje się być oczywista dla jednego najładniejsza jest ta dla drugiego tamta- jak mówią „każda potwora znajdzie swego amatora” z tym ze skoro ja, <bo podam swój przykład> napisałem ze mi się podoba Kasia Czubak to nie pisze w innym wątku ze ta czy tamta ma grube nogi małe piersi czy dużą pupę, co najwyżej mogę dopisać się do innego wątku chwalącego urodę chociażby Agnieszki Szott i się powtórzyć ze najładniejsza jest Kasia co odzwierciedla moje zdanie a nie dopisywać świństwa w dodatku nieprawdziwe na inna wychwalana przez kogoś koszykarkę.
Szanujmy się i nie odpisujmy kretynom!!!
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."
AZS TelecomMedia Gorzów Wlkp - CCC Polkowice
AZS TelecomMedia Gorzów Wlkp – CCC Polkowice (16.30)
Natomiast w niedzielę, w Gorzowie Wielkopolskim rewelacyjny beniaminek miejscowy AZS TelecomMedia zmierzy się z CCC Polkowice. Będzie, to spotkanie piątej z czwartą drużyną w tabeli Gorzowianki, jak do tej pory sześć razy wygrywały, sześciokrotnie schodziły z parkietu pokonane. Polkowiczanki, jak dotychczas siedem spotkań wygrały pięć przegrały. W ostatniej kolejce obydwa zespoły solidarnie pokonały swoje przeciwniczki. Podopieczne Romana Maciejewskiego pokonały na własnym parkiecie przetrzebioną kontuzjami PZU Polfę Pabianice 61:58, a podopieczne trenera Nowakowskiego rozgromiły na wyjeździe Ostrovię Ostrów Wielkopolski 95:75. Kto zwycięży tym razem ?. Spotkanie, w Gorzowie pokaże TVP3, w swoim paśmie retransmisyjnym o godzinie 19.40.
Autor: ŁK
Tak dyplomatycznie powiem niech jutro poprostu wygra lepszy.
Natomiast w niedzielę, w Gorzowie Wielkopolskim rewelacyjny beniaminek miejscowy AZS TelecomMedia zmierzy się z CCC Polkowice. Będzie, to spotkanie piątej z czwartą drużyną w tabeli Gorzowianki, jak do tej pory sześć razy wygrywały, sześciokrotnie schodziły z parkietu pokonane. Polkowiczanki, jak dotychczas siedem spotkań wygrały pięć przegrały. W ostatniej kolejce obydwa zespoły solidarnie pokonały swoje przeciwniczki. Podopieczne Romana Maciejewskiego pokonały na własnym parkiecie przetrzebioną kontuzjami PZU Polfę Pabianice 61:58, a podopieczne trenera Nowakowskiego rozgromiły na wyjeździe Ostrovię Ostrów Wielkopolski 95:75. Kto zwycięży tym razem ?. Spotkanie, w Gorzowie pokaże TVP3, w swoim paśmie retransmisyjnym o godzinie 19.40.
Tak dyplomatycznie powiem niech jutro poprostu wygra lepszy.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Re: AZS TelecomMedia Gorzów Wlkp - CCC Polkowice
kula pisze:. Podopieczne Romana Maciejewskiego pokonały na własnym
.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

witam
wiecie co weszłam na ten temat, bo chciałam sie dowiedzieć paru ciekawostek na temat zespołu CCC i zgłupiałam....
odniosłam wrażenie , ze sie pomyliłam
zamiast małego opisu zespołów oraz poparcia dla naszej drużyny czytam, no własnie sama nie wiem co......
PANOWIE- toz to jarmark
dlaczego ktoś wogóle odpisuje na takie bzdury, którymi raczy nas pan ROBERT( a może to pani?)
dziewczyny wykonują świetną robotę, grają jak najlepiej potrafią i cześć i chwała im za to, to zespół, ale widze ,że niektórzy nie znają tego pojęcia dlatego polecam słownik
dajcie spokój już walorom wyglądu naszych koszykarek, to nie modelki, ale ciężko pracujące dziewczyny,ich wygląd na boisku nie ma znaczenia ,
a co do meczu z Polfą to był rewelacyjny, świetny popis gry i wielkie brawa dla dziewczyn
mam nadzieje, ze dzis powtórzą ten sukces
trzymajmu kciuki za nie i strzępmy jezyka na bzdury tylko zachowajmy go na doping na meczu
pozdrawiam
wiecie co weszłam na ten temat, bo chciałam sie dowiedzieć paru ciekawostek na temat zespołu CCC i zgłupiałam....
odniosłam wrażenie , ze sie pomyliłam
zamiast małego opisu zespołów oraz poparcia dla naszej drużyny czytam, no własnie sama nie wiem co......
PANOWIE- toz to jarmark
dlaczego ktoś wogóle odpisuje na takie bzdury, którymi raczy nas pan ROBERT( a może to pani?)
dziewczyny wykonują świetną robotę, grają jak najlepiej potrafią i cześć i chwała im za to, to zespół, ale widze ,że niektórzy nie znają tego pojęcia dlatego polecam słownik
dajcie spokój już walorom wyglądu naszych koszykarek, to nie modelki, ale ciężko pracujące dziewczyny,ich wygląd na boisku nie ma znaczenia ,
a co do meczu z Polfą to był rewelacyjny, świetny popis gry i wielkie brawa dla dziewczyn
mam nadzieje, ze dzis powtórzą ten sukces
trzymajmu kciuki za nie i strzępmy jezyka na bzdury tylko zachowajmy go na doping na meczu
pozdrawiam
Fanka AZSu PWSZ i UKS-20

-
Robert
Po 1 watek jest mój i jak komus niepasi to zegnam .thomas dlaczego mnie nazywasz baran madry jestes osle? Mam prawo do zdania i móje jest takie ze szott psuje wszystko bo przez nia SA wewnętrzne klotnie w zespole i zazdrości a czubak ma grube nogi i hydraulik niepotrzebnie się nia podnieca ciekawe czy cos z tego ma ,pisze jaka to ona jest ladna a ona na pewno ma go w powazniu buahaha , zreszta wszyscy co Pisza jaka to wspaniala jest ta aga maja na mysli tylko jedno , liczy się wygląd a nie sport który jst nienajwyzszy u nas dlatego warto przyjść namęczę i popatrzeć jak wygladajakoszykarki taki moje zdanieI jeszcze jedno jak komus niepasi co pisze niech zaaklada inne posty mój jest taki i koniec
-
Gość
ależ drogi roberciku
nie sądzisz chyba , że osoby płci żeńskiej , takie jak ja i wiele innych kobiet na sali przy chopina przychodzi popatrzeć na nogi Kasi, biust Agi czy inne walory wyglądu dziewczyn??????????
to chyba pomyłka
a propo twojego postu- masz prawo mieć swoje zdanie - to fakt,
ale sposób w jaki go przedstawiłeś jest raczej niskich lotów,
wiele osób odbierze go , tak jak ja, czyli atak na agnieszkę,
a o ile mnie pamięć nie myli sam zakładałeś ten temat i miał on być o tym czy wygramy mecz z CCC ?
a jeżeli chcesz rozmawiac o sytuacji wewnątrz zespołu, to myślę, że tylko masze koszykarki mogą sie na ten temat wypowiadać
po prostu zakładaj post adekwatny do opinii, które tu zamierzasz zamieszczać
p.s. thomas raczej nie przypomina osła uwierz mi
agucha
nie sądzisz chyba , że osoby płci żeńskiej , takie jak ja i wiele innych kobiet na sali przy chopina przychodzi popatrzeć na nogi Kasi, biust Agi czy inne walory wyglądu dziewczyn??????????
to chyba pomyłka
a propo twojego postu- masz prawo mieć swoje zdanie - to fakt,
ale sposób w jaki go przedstawiłeś jest raczej niskich lotów,
wiele osób odbierze go , tak jak ja, czyli atak na agnieszkę,
a o ile mnie pamięć nie myli sam zakładałeś ten temat i miał on być o tym czy wygramy mecz z CCC ?
a jeżeli chcesz rozmawiac o sytuacji wewnątrz zespołu, to myślę, że tylko masze koszykarki mogą sie na ten temat wypowiadać
po prostu zakładaj post adekwatny do opinii, które tu zamierzasz zamieszczać
p.s. thomas raczej nie przypomina osła uwierz mi
agucha
Najukochanszy gosciu Robercie oczywiscie,ze watek jest twoj. Oczywiscie, ze jak komus nie pasi to moze tu nie pisac, powiem wiecej od tej chwili to juz nikt nie moze w TWOIM watku nic napisac.
Jak ktos chce rzeczywiscie porozmawiac o meczu tp zapraszam do Aktualnosci.
Oficjalny powod zablokowania: dyskusja nie dotyczy tematu.
Jak ktos chce rzeczywiscie porozmawiac o meczu tp zapraszam do Aktualnosci.
Oficjalny powod zablokowania: dyskusja nie dotyczy tematu.

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”