1 kolejka: MKS Orzeł Polkowice - KK AZS Jelenia Góra
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
1 kolejka: MKS Orzeł Polkowice - KK AZS Jelenia Góra
Inauguracja sezonu w Polkowicach !! No panowie pomału sie mobilizować, meczyk już niedługo.
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
ja niewiem co jest ... czy to cos z ta hala czy moze z "Piekiełkiem" ... jak stanalem na gorze to lipnie slyszalem dol a gora szalala jak szalona (maslo maslane)
i na odwrot jak bylem na dole to dol szalal ... al jakos lipnie bylo slychac gore ...
co do samego dopingu to okej
ale zawsze moze byc lepiej ... tak mi sie wydaje
aha i jak na razie darujmy sobie teksty typu : "cala hala spiewa z nami" ... wapniaki zanim sie rozkreca to minie z pol rundy
nawet nie chcieli spiewac swojego ukochanego: "CCC ... " no prosic sie chyba nie bedziemy
co do kibicow z JG zaprezentowali sie chyba tak jak mogli najlepiej ... czyli przy naszej ciszy oni byli slyszalni .... przy naszych spiewach w ogole (mowie tu patrzac z perspektywy naszego KK) bo kto siedzial blizej kibicow z JG to ich pewnie slyszal
liczebnosc .... hmmm nie bede strzelal a nie liczylem ... ale chyba 10 nie bylo 
co do samego dopingu to okej
aha i jak na razie darujmy sobie teksty typu : "cala hala spiewa z nami" ... wapniaki zanim sie rozkreca to minie z pol rundy
co do kibicow z JG zaprezentowali sie chyba tak jak mogli najlepiej ... czyli przy naszej ciszy oni byli slyszalni .... przy naszych spiewach w ogole (mowie tu patrzac z perspektywy naszego KK) bo kto siedzial blizej kibicow z JG to ich pewnie slyszal
Ostatnio zmieniony 17 października 2007, 21:39 przez Mały, łącznie zmieniany 1 raz.
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
W młynie +- 50typa.Doping średni w naszym wykonaniu, z 2,3 przestoje nam się trafiły(jeżeli można to nazwać przestojem) były one raczej wykorzystywane na mobilizacje czy krótką organizacje.
Oprawy brak.
PS trzeba od nowa hartowac gardła.
Ludzi w banbuko robią

Oprawy brak.
PS trzeba od nowa hartowac gardła.
Pic na wodę fotomontaż...Od najbliższego meczu nie będzie także problemu z wnoszeniem na mecz napoi w plastikowych butelkach
Ludzi w banbuko robią
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
nie tylko Piotrek
doping ogólnie fajny. wiemy, że stać nas na więcej, ale wczorajszy mecz był bardzo specyficzny... dym dym i jeszcze raz dym... oby w przyszlych meczach nie bylo już tylu problemów...
dzieki dla chlopakow za przyjazd i dzielny doping. slyszalem ich caly czas w pierwszej polowie, ale wydaje mi sie, ze w drugiej tylko "co jakiś czas" włączali się do dopingu... ale moge sie mylić, bo usiadłem bliżej naszych...
doping ogólnie fajny. wiemy, że stać nas na więcej, ale wczorajszy mecz był bardzo specyficzny... dym dym i jeszcze raz dym... oby w przyszlych meczach nie bylo już tylu problemów...
dzieki dla chlopakow za przyjazd i dzielny doping. slyszalem ich caly czas w pierwszej polowie, ale wydaje mi sie, ze w drugiej tylko "co jakiś czas" włączali się do dopingu... ale moge sie mylić, bo usiadłem bliżej naszych...