Draft Fantasy PLKK - I liga

Wykaż się wiedzą o baskecie, sam wygraj ligę...

Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Fufurek
Młodzik

Postautor: Fufurek » 16 października 2007, 20:07

Waldi pisze:Fufurek! Ładnie tak sprzątać sprzed nosa? :wink:

No jasne, że ładnie :D Mi ktoś zwinął Jennifer Lacy, która miała być moim centrem :P
"... Każda porażka jest nawozem sukcesu ..."

basketos
Żak

Postautor: basketos » 16 października 2007, 20:42

Musze zaraz znikać... Trzeba dokończyc draft do jutra...Dzisiaj pierwszy mecz się odbył to i tak z druga rundą wszystko ruszy

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 16 października 2007, 22:28

Constance Jinks G zaryzykuję

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 16 października 2007, 22:43

Emilia Tłumak F

Joanna Czarnecka F/C

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 17 października 2007, 20:37

Trochę się przeciąga ten nasz draft. fearless ma jeszcze ok. godziny by wybrać zawodniczkę, jeżeli w ciągu godziny nie dokona wyboru, to ja podam swoją zawodniczkę i jedziemy dalej, a fearless będzie miał pierwszeństwo wyboru, kiedy się pojawi na forum. Mam nadzieję, że pomimo wszystkich obowiązków i przeciwności, już nie będzie takich sytuacji, żeby przez 24h nikt nie dokonał wyboru.
Pozdrawiam

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 17 października 2007, 21:46

OK, to teraz ja w takim razie. Jak fearless będzie na forum, to napisze swój wybór, a tak, to lecimy normalnie.

Trochę się nad tym zastanawiałem, ale po dzisiejszym meczu nie mam już wątpliwości...: :)

Joei Clyburn G/F (USA)

Waldi teraz...

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 18 października 2007, 00:16

Katarzyna Kenig - F

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 18 października 2007, 00:16

Słuchajcie, umawialiśmy się na poniedziałkowy wieczór... W poniedziałek byłem. Dziś pracowałem cały dzień, nie dało się. Nie wiem dlaczego mam cierpieć na tym, że nie dokonałem wcześniej wyboru... Nie wiem dlaczego dostałem tylko godzinę, a jakoś w poniedziałek nie było takiej decyzji...

Agnieszka Skobel G/F

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 18 października 2007, 00:38

fearless pisze:Słuchajcie, umawialiśmy się na poniedziałkowy wieczór... W poniedziałek byłem. Dziś pracowałem cały dzień, nie dało się. Nie wiem dlaczego mam cierpieć na tym, że nie dokonałem wcześniej wyboru... Nie wiem dlaczego dostałem tylko godzinę, a jakoś w poniedziałek nie było takiej decyzji...

Nie chodzi o to, że dostałeś tylko godzinę, bo mi się tak podobało. Po prostu w regulaminie jest napisane, że osoba ma 24godziny na wybór zawodniczki po tym, jak wyboru dokona osoba, która jest przed nią:

Regulamin Fantasy PLKK (fragment) pisze:Kazda osoba ma na wybor 24 godziny. Jesli nie ma mozliwosci bezposredniego wyboru, mozna o to prosic dowolną osobę, przekazując jej uprzednio swoje typy (znow priv, gg, tel..). Osoba ta musi napisac w czyim imieniu wybiera!

W razie nie wybrania zawodniczki w ciagu 12 godz, wybiera kolejna osoba, a spóźnialski wtedy jak sie pojawi!

Mój błąd, że nie zauważyłem jednego małego szczegółu w Regulaminie...

Regulamin Fantasy PLKK (fragment) pisze:Miedzy północą a 6-tą rano czas nie jest liczony.

Istotne niedopatrzenie z mojej strony, ale patrząc inaczej, to trzeba trochę rozjaśnić Regulamin, bo najpierw jest napisane, że na wybór są 24 godziny, a później, że jeżeli nie wybierze się zawodniczki w ciągu 12 godzin wybiera następny. Dla mnie to jest trochę niejasne, chyba że ktoś wie, o co chodzi. Co na to Greebo?
W każdym razie fearless, jeżeli przez to, że Cię nie było, mój typ albo typ Waldiego jakkolwiek pokrzyżował Ci plany, to napisz do Greebo, bo myślę, że on najlepiej będzie wiedział, co zrobić w takiej sytuacji, mimo wszystko przepraszam Cię za kłopot i wiedz, że nie zrobiłem tego z jakiejś złośliwości, czy coś. Po prostu chciałem, żeby draft w naszej lidze, który w porównaniu z innymi jest trochę do tyłu, poszedł trochę dalej, a ja osobiście kierowałem się tylko Regulaminem, w którym właśnie teraz zauważyłem ten mankament.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 18 października 2007, 04:10

Zamiast "12" tez powinna byc "24". W pierwszej wersji regulaminu była mowa o 12 godz, potem na wniosek kilku osób zwiększyłem czas do 24 godz, i nie do końca wymedytowałem regulamin. Tym niemniej fearless przekroczył czas 24 godz, wiec gulchynski mógl wybierać w swoim imieniu.

ten fragment:

W razie nie wybrania zawodniczki w ciagu 12 godz, wybiera kolejna osoba, a spóźnialski wtedy jak sie pojawi!

juz wyciąłem z regulaminu.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 18 października 2007, 06:31

fearless przekroczył czas 18 godzin, nie 24, zakładając, że czas między 0.00 a 6.00 nie jest liczony

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 18 października 2007, 07:20

Dobra, nieważne, to tylko zabawa, grajmy dalej. Sobie już powiedziałem "Luuz" i jest ok. Tylko, że dziś idę na drugą zmianę i dopiero w nocy będę. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Fufurek
Młodzik

Postautor: Fufurek » 18 października 2007, 13:56

Wydaje mi się, że teraz moja kolej...
Więc
Nataliya Trafimava F (Białoruś)
"... Każda porażka jest nawozem sukcesu ..."

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 18 października 2007, 13:59

Edyta Koryzna G - do mnie
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 18 października 2007, 14:02

Ilona Jasnowska F do sawyJG

Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”