Debiut WERY w AZS:]

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Manek
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Debiut WERY w AZS:]

Postautor: Manek » 16 stycznia 2005, 00:43

A wiec temat bardziej zwiazany z AZSem ale jako ze Weronika Idczak to zawodzniczka Olimpii to chyba nawet pasuje: :wink:

Dwie grupy kibiców - kibice AZSu [miru, mytek, maras - pozdro] i zawdniczki olimpi [no i ja:P] od samego poczatku skandowaly: Wera, wera... Jednak trener wpuscil ja dopiero pod koniec meczu na jedyne 2 minuty. W czasie tych 2 minut Wera miala pare razy pilke w raczetach i malo brakowala a zaliczyla by 2 punkty ale jednak los chcial inaczej. Byla tez sytauacja gdzie Weronika mogla podac pilke pod kosz i tym samym poznanska druzyna miala by 100% szanse na punkty ale jednak postanowila zagrac sama i stracila pilke w bardzo banalny sposob i o ile mnie pamiec nie myli przez ta strate Ostrow zmniejszyl dystans punktowy. Jednak pierwsze koty za ploty.

Na zkakonczenie dodam ze na trybunach zasiadl trener i prezes Olimpii

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 16 stycznia 2005, 10:24

jesli o mnie chodzi to Weronika zaliczyla udany debiut: szkoda, ze tylko dwuminutowy. z tego co widzialem to po wejsciu Wera zrobila niezłe zamieszanie na parkiecie: wyprowadziła akcje(bardzo nisko prowadziła pilke, dlugo ja przytrzymala, dopiero po chwili podala do ktorejs z akademiczek). akcja byla nieudana, mimo to od razu(wrecz natycjmiastowo!) rzuciła sie do obrony: bardzo utkwiło mi to w pamieci.
tak wiec: brawo Wera!!! czekamy na kolejne Twoje wystepy, jak rowniez Twoich kolezanek.
PS: dzieki za pozdro, sasiedzie:]
PS2: zycze milego dzisiejszego meczu, ja niestety sie nie pojawie(sesja)ale Maras i Miru powinni byc.

zapraszam takze na podforum AZSu Poznań: wybieramy najlepsza i najwszechstronniejsza akademiczke!!!
reloaded :]

Awatar użytkownika
Manek
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Manek » 19 stycznia 2005, 08:02

Wczoraj [18.01.05] na treningu Olimpii zjawil sie fotograf-reporter i przeprowadzil sesje zdjeciowa z Weronika Idczak w roli glownej:] czy wywiad tez byl tego nie wiem. Fotograf byl z gazety FAKT, wiec panowie do sklepow:P

edit:
a wiec w gazecie pojawilo sie tylko jedno zdjecie zawodniczki o ile sie nie myle w srode albo w czwartek [19/20.01.05]

Wróć do „Inne kluby”