Ewelina Kobryn

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Ali_G
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Ali_G » 21 października 2007, 15:18

BARTOLINO pisze:
Ali_G pisze::roll:

Na jakiej podstawie stwierdza się, że sędzia jest najlepszy?
Gdyby faktycznie tak było, to co najmniej 6 krotnie można było jej odgwizdać ewidentne kroki :shock: Dobrze, że chociaż gwizdali jej 3 sekundy..
Z jednym się zgodzę grała słabiutko na tle "naszych" co będzie w Eurolidze?:)
Na dobrą sprawę Żytomirska przy lepszej kondycji fizycznej zneutralizowała by ją..
Pozdrawiam

Jeśli dla Ciebie dwutakt to są kroki- przyznaje Ci rację :lol: .
Tylko w takim wypadku zachęcam do przeczytania książeczki pt.: "Przepisy gry w koszykówkę". Mogę nawet pożyczyć... :wink:

Widzę, że kolega chce bardzo zabłysnąć i przy okazji nabić sobie licznik postów..dla Twojej informacji parę latek spędziłem na parkiecie, więc książka się nie przyda. Przykro mi, że się zawiodłeś..
Nie pozdrawiam
Nikita Bell- I love this game!
Tęcza Leszno!

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 21 października 2007, 15:28

prawdę mówiąc po oglądnięciu meczu z Lesznem nie zauważyłam żeby Kobryn jakieś kroki robiła. i też przypadkiem kilka lat spędziłam na parkiecie :P
i proszę mi tu po Ewce nie jechać bo przeczyta i przestanie nam grać :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 21 października 2007, 15:37

Ali_G pisze:
Widzę, że kolega chce bardzo zabłysnąć i przy okazji nabić sobie licznik postów..dla Twojej informacji parę latek spędziłem na parkiecie, więc książka się nie przyda. Przykro mi, że się zawiodłeś..
Nie pozdrawiam

Postów nie muszę nabijać, bo dla mnie nie na tym polega pisanie na forum. Chyba w przeciwieństwie do Ciebie... A jak będę chciał "zabłysnąć", zrobię to gdzie indziej... Za to ewidentnie Ty usiłujesz zabłysnąć w dziale, który najmniej Ciebie dotyczy.
Jeśli spędziłeś parę latek na parkiecie to tym bardziej jestem zawiedziony, że nie rozróżniasz kroków od dwutaktu. Być może dlatego musiałeś zakończyć swoje popisy parkietowe...
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

https://bartolino78.wordpress.com

Ali_G
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Ali_G » 21 października 2007, 16:21

Cóż nie będę się wdawał z Tobą w dyskusje, bo szkoda mojego czasu..można odpisać na mój post tak jak zrobiła to ann(swoją drogą bardzo sympatyczna osoba:)), ale po co..Ty wolisz złośliwie dogryźć. Zapewniam Cię, że odróżniam te dwie elementarne sprawy.
Moja gra w basket, jak i jej zakończenie to moja sprawa..to jest forum, a ja wypowiedziałem się na temat wątku i ma do tego prawo, tak jak Ty i każdy zarejestrowany na tym forum..
Mimo wszystko pozdrawiam!
P.S. Już nic o Ewelinie nie napiszę:P

Tęcza Leszno!

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 21 października 2007, 16:43

Ali_G pisze:Cóż nie będę się wdawał z Tobą w dyskusje, bo szkoda mojego czasu..można odpisać na mój post tak jak zrobiła to ann(swoją drogą bardzo sympatyczna osoba:)), ale po co..Ty wolisz złośliwie dogryźć. Zapewniam Cię, że odróżniam te dwie elementarne sprawy.
Moja gra w basket, jak i jej zakończenie to moja sprawa..to jest forum, a ja wypowiedziałem się na temat wątku i ma do tego prawo, tak jak Ty i każdy zarejestrowany na tym forum..
Mimo wszystko pozdrawiam!
P.S. Już nic o Ewelinie nie napiszę:P

Jak odróżniasz te sprawy to smuci mnie, że nie potarfisz być obiektywny i przyznać się do pomyłki. Zwłaszcza, że nie zgadza się z Tobą już druga osoba i w dodatku tak sympatyczna jak Ann.
A do pisania o Ewelinie zapraszam, bo każdemu wolno to robić, tylko staraj się pisać obiektywnie. W części to zrobiłeś pisząc o Jej słabej grze w Lesznie. Swoją drogą polecam obejrzenie wczorajszego meczu, bo zobaczyłbyś zupełnie inną Ewelinę (zwłaszcza w 2 połowie).
P.S. Nie jestem tak sympatyczny jak Ann i raczej już nie będę.
Mimo wszystko ja także pozdrawiam. :)
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 21 października 2007, 19:33

dobra panowie, spokojnie :)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Ali_G
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Ali_G » 22 października 2007, 15:39

Jeśli chodzi o mnie to jestem bardzo spokojny.. zawsze:)
Chętnie bym mecz z ostatniej kolejki obejrzał..niestety takiej możliwości nie mam..patrząc na statystyki z ostatniej kolejki mogę stwierdzić, że zagrała nieźle. Na pewno styl gry jaki prezentje Ewelina jest ciekawy, ale czegoś jej brakuje..czekam na playoff w Lesznie;) żeby to zobaczyć.
Pozdrawiam

Tęcza Leszno!

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 22 października 2007, 15:54

Ali_G
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Ali_G » 22 października 2007, 17:19

Dzięki za link..w wolnej chwili na pewno oglądnę.
Pozdrawiam

Tęcza Leszno!

Wróć do „Inne kluby”