3 kolejka: Tęcza Leszno - PKO BP S.A. Gdynia
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
3 kolejka: Tęcza Leszno - PKO BP S.A. Gdynia
24.10.07, godz. 18:00
No to ok, powoli moge cos napisac. Hmm moze zaczne tak od nas- codo oprawy,ok serpentyny spoko,fajny efekt ,ale juz pierwsze ,,ale". Klub nie jest wogole przygotowany na jakakolwiek oprawe !! My rzucamy serpentyny , a za moment Elvis i koszykarki je sprzataja!? Shocked Przeciez to absurd i cos czego chyba(?) nie mozna spotkac na zadnej hali w tej lidze. Czy to trudno, aby zatrudnic na czas meczu np. mlodsze koszykarki Teczy,ktore raz dwa zrobia z tym porzadek, tak jak to jets na meczach pilkarskich, gdzie druzyny juniorskie ,,obstawiaja" mecze seniorow-podajac im pilki. No dobra jedziemy dalej. Co do dopingu to raczej nie mam nic do zarzucenia,kazdy dawal tyle z siebie ile na dzisiaj go bylo stac. Ale, znowu jakies ,,ale". Nie moze byc tak, ze spiewamy jakas przyspiewke, a gdy w polowie jej tracimy kosza, polowa milknie!! Tak byc nie moze !! A co do oprawy - zakupione kaskady nie mogly zostac odpalone... Czy to zart?! Rolling Eyes Moze ktos nie wie co to kaskada?! A gdy sobie kupie na mecz kawalek tortu i wbije w niego kaskade to bedzie juz zgodne z zasadami PLKK?! ,,Ok chlopaki torty w gore !" . Przeskocze odrazu na koniec: dostalismy info, ze nie mozemy na meczach rzucac serpentyn, konfetti, odpalac zimnych ogni, kaskad itd. A moze latwiej byloby powiedziec co mozemy robic? Chyba nawet nie, bo nic mi do glowy na chwile obecna nie przychodzi. Za chwile napisze meila do PLKK, aby pokazali mi dokladne paragrafy w ,,kodeksie" ,ktore zabraniaja jakichkolwiek ,,rzeczy na oprawy". Moze niedlugo nie bedzie mozna krzyczec, bo akurat komisarz bedzie prowadzil bardzo wazna rozmowe. Shocked Czas na sedziow - kazdy widzial co ci ,,kosmici" odpierd.... wiec nie wiem czy ma to sens, abym cokolwiek pisal. Na sama mysl o nich robi mi sie nie dobrze. Pajaca Lotos jest na tyle dobra druzyna, ze nie musicie im pomagac !!!!!! Gdy widzieli, ze Nasze Panie zaczynaly grac ekstra, a Lotos siadal , gwizdek,przerwana akcja i osobiste dla Lotosu. Smiech na sali Rolling Eyes Omijam juz temat sedziow dzisiejszego spotkania - kazdy widzial jak sedziowali, zostali pokrzywdzeni przez los i zycze im jak najszybszego upadku ,,kariery" sedziowskiej. Co do zawodniczek Naszej kochanej druzyny. Dziekuje za dzisiejszy mecz, zagralyscie fantastycznie !! Kazda druzyna, oprocz Lotosu(pomoc sedziow) i Wisly - by tutaj dzisiaj polegla z kretesem. Jezeli Nasze Panie beda sie tak rozkrecaly z meczu na mecz to widze przed Tecza swietlana przyszlosc.
/ uwagi odnośnie aspektów sportowych meczu pisz w Aktualnościach - mod /
/ uwagi odnośnie aspektów sportowych meczu pisz w Aktualnościach - mod /
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem
-
don.deks00
- Amator
- Kontaktowanie:
Za rzucanie przedmiotów typu serpentyny na boisko są kary w regulaminach PLKK, wiem bo studiowałem sobie je kiedyś przed sezonem
"A co do oprawy - zakupione kaskady nie mogly zostac odpalone." Jak to? No chyba nie prosicie najpierw o zgodę? Race, petardy itp. na hali to dla mnie przegięcie ale zimne ognie czy fontanny tortowe jak najbardziej.
"A co do oprawy - zakupione kaskady nie mogly zostac odpalone." Jak to? No chyba nie prosicie najpierw o zgodę? Race, petardy itp. na hali to dla mnie przegięcie ale zimne ognie czy fontanny tortowe jak najbardziej.