4 kolejka: Tęcza Leszno - AZS Gorzów
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
słuchajcie zaczyna sie to robić meczące...takat był juz zamkniety kilka razy, po co szukac zdjeć, zapisów tv.
Pisałem o tym juz raz. W nasza strone poleciały po meczu bluzgi tez mamy szukac na to świadków, rozdmuchiwać sprawe. Nie! Nie o to chodzi! Stało sie! Zostawmy ten temat
Pisałem o tym juz raz. W nasza strone poleciały po meczu bluzgi tez mamy szukac na to świadków, rozdmuchiwać sprawe. Nie! Nie o to chodzi! Stało sie! Zostawmy ten temat

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
tomaszek
Marco pisze:Coraz więcej ekip na koszykówce chuligani, no no jak ten świat sie zmienia
Widze ze wszyscy teraz próbują roztrząsać sprawę głupiej serpentyny. Przykro nam że się tak stało. Nie było to zamierzone działanie. Całe szczęście ze zawodniczce nic sie nie stało. Jednak widze ze przez to jedno glupie wydarzenie wiele osob probuje nam przypiąc etykietkę "chuliganów".
-
tomaszek
kwassek pisze:Panie wyluzuj ... nie widziales ze w poscie Marco troszeczke tracilo ironią ??? Bylo, minelo. Napewnoe nie chcieliscie jej trafic, pozostalo tylko przeprosic i tyle w tym temacie.
A nie robienie problemow jedni drugim o jakas blachostke.
No wlasnie robienie problemów. Po co walkowac ten temat bez przerwy. Nie lepiej napisac o reszcie meczu gdzie doping byl naprawde zajefajny
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Powiem tak na mecz doszłem na koncówke drugiej kwarty , ale doping był naprawde dobry z obu stron i Gorzów i my darlismys ie na maxa, u nas najwieksza liczba osó w młynie. Może nawet było te 50 osó , wiara na schodach stałą.
Współne wykonywanie szkocji a takze z Gorzowem pojechalismy na Falubaz
Pozdro
Dozobaczenia w Gorzowie
Współne wykonywanie szkocji a takze z Gorzowem pojechalismy na Falubaz
Pozdro
Dozobaczenia w Gorzowie
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
-
tomaszek
No jak już powiedzialem zabawa była przednia i z miłą chęcia powtórzymy do u nas. Tak więc serdecznie zapraszamy
Co do kibiców z Leszna to jestem mocno zaskoczony in PLUS. Myślałem że pojedziemy i hala będzie nasza a tu taka mocna konkurencja. Naprawde Panowie szacuneczek za to. Praktycznie nie było przestoi w dopingu. Jak nie jedni to drudzy jechali na maksa. I oby wiecej takich spotkan w naszej lidze. Wyrównana walka na parkiecie, emocje do ostatnich sekund i fantastyczny doping z obu stron, bez rzadnych animozji i wrogości. Oby tak dalej.