bęben - przydatny;) atrybut do kibicowania

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

bęben - przydatny;) atrybut do kibicowania

Postautor: Hamplik » 27 października 2007, 14:03

Na pierwszym meczu z Lotosem pojawił się problem braku bębna. Pożyczyliśmy więc go od PP, ale spotkało sie to z ostrym sprzeciwem pana managera. Mimo to i tak sobie go pożyczylismy. Wiem jednak, że to jest nie dozwolone. Bez bębna jednak cieńko wygląda to nasze kibicowanie (żeby nie powiedzieć, że wcale go nie ma).

Zatem wypływa tu moja propozycja, by złozyć sie i kupic takowy sprzęt. Wiem jednak, że bedzie to karkołomne zadanie więc może pan manager wyłuskałby coś z budżetu klubu na ten jakże ważny atrybut kibicowski. Wkońcu niektórzy kibice włączają się aktywnie w życie klubu, prowadzą akcje promocyjne mające na celu przyciaganie fanów na mecze naszych dziewczyn i robią to wszystko za darmoche!!!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 27 października 2007, 15:08

Trzeba było jechać na wyjazd do Leszna bo tam miał debiut naszego nowego duzego bębna. Więc temat jest nie na czasie bo bęben już jest i będziesz mógł sie z nim zapoznać na meczu z Toruniem. Teraz nasz problem związany z bębnem rozwiązał sie raz i na zawsze. Pozdro i do zoba w Arenie w niedziele!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 27 października 2007, 21:55

Hamplik Ty zawsze masz stare informacje :shock:

Przyjdz w niedzielę będziesz mógł walić w bęben ile sił w rękach :P

Pozdrawiam
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 28 października 2007, 21:51

No jak mi nikt nie powiedział to nie wiedziałem..., moja ocena wychodziła z mojej obecności na pierwszym meczu, na którym jakieś dzieci były głośniejsze od nas.
Fajnie, że po roku doczekalismy się tego, bo teraz wyglada to jakoś profesjonalnie. Jeszcze, gdyby Wrona nam pomagał w kibicowaniu to byłoby super :lol:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 28 października 2007, 23:04

po roku? zakup bebna byl "planowany" co najmniej od 3 lat....

a ja pozwole sobie tylko zmienic temat tego topicu (w sumie maslo maslane napisalem, a co mi tam) - beben jest "przydatny", napewno NIE JEST "niezbedny" - i pokazalismy to ładnych pare razy w zeszlym sezonie.
reloaded :]

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 28 października 2007, 23:26

Mytek pojaw sie w Arenie bo dawno Ciebie w chliewie nie bylo! Zapomniałeś jak pięknie pachnie :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 28 października 2007, 23:35

MARAS pisze:Mytek pojaw sie w Arenie bo dawno Ciebie w chliewie nie bylo! Zapomniałeś jak pięknie pachnie :lol: :lol:
A przy okazji poznasz wielu nowych kibiców Azs-u 8) 8) 8)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 30 października 2007, 16:58

z przyjemnoscia bym sie pojawil, ale obowiązki nie pozwalają:/ mam nadzieje, ze niedlugo skoncza sie te kretyńskie środowe terminy :twisted:
reloaded :]

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 01 listopada 2007, 21:18

po roku? zakup bebna byl "planowany" co najmniej od 3 lat....

a ja pozwole sobie tylko zmienic temat tego topicu (w sumie maslo maslane napisalem, a co mi tam) - beben jest "przydatny", napewno NIE JEST "niezbedny" - i pokazalismy to ładnych pare razy w zeszlym sezonie.

Zważywszy na liczbe osób kibicujących to niezbędny, śmiem rzec nawet bezcenny.
Przy okazji pragne zwrócic uwage, że z osób, które stoją w naszym specjalnie wyznaczonym miejscu jest nawet sporo osób, ale krzyczy połowa. Apeluje zatem o wiekszy angaż. Pana managera również :D

Wróć do „AZS Poznań”