4 kolejka: Tęcza Leszno - AZS Gorzów

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Barti
Żak

Postautor: Barti » 29 października 2007, 15:31

To ja też dołożę cegiełkę :D Też byłem zaskoczony zarówno liczebnością jak i świetną postawą kibiców z Leszna. Zabawa rzeczywiście była świetna i obiecujemy, że jak się pojawicie w Gorzowie to postaramy się także miło Was ugościć i zorganizowac wspólny doping. Trzeba przyznać, że tak jak koszykarki z Tęczy, tak i kibice z Leszna wykonali duży krok do przodu i nie będzie łatwo kibicom innych drużyn zaistnieć w Trapezie. Oby tak dalej.
Dodatkowo chciałem wspomnieć o bardzo miłej i bezkonfliktowej obsłudze obiektu.
A więc do zobaczenia w Gorzowie na rundzie rewanżowej.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 29 października 2007, 15:35

Barti pisze:Dodatkowo chciałem wspomnieć o bardzo miłej i bezkonfliktowej obsłudze obiektu.

Nie licząc pana przy wejściu dla koszykarek :P
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Barti
Żak

Postautor: Barti » 29 października 2007, 15:40

No dobra cała obsługa minus jeden wrogo nastawiony typek z obsługi. Ale i ten niemiły akcent nie był w stanie nawet na chwilę zmienić przyjaznego obrazu i kulturalnego poziomu obługi w stosunku do Nas.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 29 października 2007, 16:07

No napewno było lepiej niz w naszym ulubinym mieście...
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

kreglarz
Nowy na forum

..

Postautor: kreglarz » 29 października 2007, 20:18

Jeszcze jedno pytanko do Was....
Na meczach u Was ile liczy Wasz KK.. jesli to nie tajemnica to prosił bym o odpowiedz

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 29 października 2007, 20:26

jest to ciezkie do określenia, różnie to bywa
Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Re: ..

Postautor: Endrju » 29 października 2007, 21:41

kreglarz pisze:Jeszcze jedno pytanko do Was....
Na meczach u Was ile liczy Wasz KK.. jesli to nie tajemnica to prosił bym o odpowiedz

Pozdrawiam

20-30 osob...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 29 października 2007, 21:43

Longerinho pisze:Powiem tak na mecz doszłem na koncówke drugiej kwarty , ale doping był naprawde dobry z obu stron i Gorzów i my darlismys ie na maxa, u nas najwieksza liczba osó w młynie. Może nawet było te 50 osó , wiara na schodach stałą.
Współne wykonywanie szkocji a takze z Gorzowem pojechalismy na Falubaz
Pozdro
Dozobaczenia w Gorzowie

nie no 50 nie bylo, Max 45, ale to byla rekordowa frekwencja!!! Ale mysle ze jak na niecaly drugi rok istnienia to idzie calkiem calkiem :)
T Ę C Z A
L E S Z N O

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 października 2007, 22:00

Kto u was prowadzil doping ?:)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 29 października 2007, 22:04

m.in ja i Kret , ale nie jest zarejestrowany na forum :)
W dwoch prowadzimy :D
T Ę C Z A
L E S Z N O

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 października 2007, 22:07

a no spoko :)

tomaszek

Postautor: tomaszek » 30 października 2007, 10:33

Gazeta Lubuska pisze:Witają i pozdrawiają

Zadowolona była Agnieszka Szott: - Spodziewałam się takiej wojny - powiedziała. - Rywalki ostro postawiły nam się w obronie. My z kolei popełnialiśmy zbyt wiele błędów. Stąd nasze kłopoty. To bardzo dobrze, że w tak ciężkim meczu potrafiłyśmy się podnieść i wygrać. A jak wiadomo: gospodarzom nawet ściany pomagają. Tym bardziej się cieszę. Chcę podziękować naszym kibicom. To fajnie, że z nami jeżdżą i tak ładnie dopingują.

Rzeczywiście grupa fanów cały czas wspaniale dopingowała zespół. Już sam początek ,,Leszno witamy serdecznie was pozdrawiamy” sprawił, że oklaskiwała ich cała hala Trapezu. Potem był fajny doping, także kibiców leszczyńskich z krótką chwilą, kiedy obie grupy na chwilę zjednoczyły się i brzydko ,,pojechały” z Falubazem. W sumie trzeba przyznać, że oba zespoły były wspomagane bardzo sympatycznie. Po meczu gorzowianki podziękowały fanom, były piątki, wspólne zdjęcia. I o to chodzi!

Pozostawiam bez komentarza :lol:

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 30 października 2007, 11:40

tomaszek pisze:
Gazeta Lubuska pisze:Witają i pozdrawiają

Zadowolona była Agnieszka Szott: - Spodziewałam się takiej wojny - powiedziała. - Rywalki ostro postawiły nam się w obronie. My z kolei popełnialiśmy zbyt wiele błędów. Stąd nasze kłopoty. To bardzo dobrze, że w tak ciężkim meczu potrafiłyśmy się podnieść i wygrać. A jak wiadomo: gospodarzom nawet ściany pomagają. Tym bardziej się cieszę. Chcę podziękować naszym kibicom. To fajnie, że z nami jeżdżą i tak ładnie dopingują.

Rzeczywiście grupa fanów cały czas wspaniale dopingowała zespół. Już sam początek ,,Leszno witamy serdecznie was pozdrawiamy” sprawił, że oklaskiwała ich cała hala Trapezu. Potem był fajny doping, także kibiców leszczyńskich z krótką chwilą, kiedy obie grupy na chwilę zjednoczyły się i brzydko ,,pojechały” z Falubazem. W sumie trzeba przyznać, że oba zespoły były wspomagane bardzo sympatycznie. Po meczu gorzowianki podziękowały fanom, były piątki, wspólne zdjęcia. I o to chodzi!

Hehe :D ale wiadomo Gazeta Lubuska jest opanowana przez falubazów więc nie ma się czemu dziwić :) Ale co by nie mówić zabawa była naprawdę fajna i oby więcej takich meczów gdzie dwie ekipy kibiców potrafia tak fajnie dopingować swoje zespoły, a co najważniejsze umieją także zrobić coś razem, jak np. szkocja...pozdro dla Leszczynian

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 30 października 2007, 11:41

Nie bylo brzydko :D

kreglarz
Nowy na forum

Postautor: kreglarz » 30 października 2007, 12:31

Dobrze mowisz Tadeo... i musze powiedziec ze taka atmosfer na meczach lapsza jest nic wyzywanie sie z innymi KK.. ale niestety nie z kazdym tak mozna sie bawic.. nie bede wymieniał miast z ktorych KK jest nieobliczalne i zachowuja sie zaleznie od wyniku na boisku.. ale przeciez o to nie chodzi w kibicowaniu..

Pozdro dla Gorzwian

Wróć do „Kibice”