5 kolejka: Orzeł Polkowice - TS Wisła Kraków

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
devil
Nowy na forum

Postautor: devil » 31 października 2007, 21:39

http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.p ... 7&start=30

Tutaj więcej zdjęć, naszych było ok. 80, a Wisły z 20, ale pikników.

Awatar użytkownika
Patrico S.L.U.
Nowy na forum

Postautor: Patrico S.L.U. » 31 października 2007, 21:56

w mlynie ok 80 osob . Doping dobry z krotkim przerwami , mogl byc lepszy ale pojawilo sie na meczu duzo nowych osob :D
Wynik???To Jest Drugorzędna Sprawa Najważniejsza Jest Zabawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 31 października 2007, 23:44

Doping... powiem szczerze, że taki sobie, sporo nowych twarzy które uczyły się w czasie meczu piosenek. Nasza liczba nie zła. Oprawa: balony nawet fajnie wyszły mimo, że to wersja mini :wink: , sreberka jak na pierwszy raz też fajnie, ale trzeba lepiej sie poustawiać, co było trudne na trybunie gdzie się dużo ludzi na podłodze znajdowało itp. :wink:
3-
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 01 listopada 2007, 00:06

Wisły oficjalnie 15 ... na nasze oko Polkowic w mlynie 70 osob. Co do dopingu bylismy pod sporym wrazeniem... naprawde duzy krok w przod.

Co do sytuacji po meczu i kolesia w czapce lecha nie bede sie wypowiadal ... fakt jest faktem - nie dopial swego i nie zyskal koszulki slaska. Jedno jest pewne ... w grupce tej byly osoby z mlyna, takze tym razem juz nie placzcie ze jestescie traktowani tak a nie inaczej.

Zapraszamy do Krakowa 8)

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 01 listopada 2007, 00:18

jako że trafiliśmy na kurewsko zakorkowane miasto Wrocław, docieramy dopiero na sam koniec 3 kwarty, i z tej perspektywy opisze swoje wrażenia.

Polkowice zrobiły baaardzo duży postęp w stosunku do tego co prezentowali dwa lata temu, naprawdę wypada wam pogratulować. Nie wiem ile osób w młynie, na moje oko 70, ale dobry doping, widać że was to bawi a to najważniejsze. Mógłbym się przyczepić do kserowania piosenek Legii, Lecha, Górnika, i pewnie jeszcze innych klubów na potrzeby własne, ale w wypadku takiej ekipy jak Orzeł nie uznaję tego za jakieś straszne przewinienie. oprawy nie widziałem, a szkoda, ale naprawdę należą wam się słowa uznania za ten mecz, a właściwie za jego 4 kwartę. Nie rozumiem tylko po co intonujecie w młynie słynne już C C C skoro odeszliście od nazwy sponsora i zdecydowaliście się wspierać Orła. Rozumiem że wtedy podrywa sie cała hala, ale to jest zwyczajne pójście na łatwiznę, zamiast wychować publikę idziecie im na rękę po najmniejszej linii oporu. Troszkę to trąci rozdwojeniem jaźni.

Szkoda że dobrą robotę jaką wykonujecie psują wam jakieś obszczymury, takie jak ten w czapce Lecha który (tu cytat) poczekał na nas na zewnątrz. W sumie nie ma się co rozpisywać bo była to zwykła pokazówka w której nie bardzo mieliśmy ochotę partycypować (zwłaszcza że zostało nas 3 a czekających 6) jednak co powinno WAS martwić to to że nie były to przypadkowe osoby tylko chłopy które po mecz składały flagi z sektora do jakiegoś magazynu, czyli osoby wywodzące się z waszego młyna. Przykre jest to o tyle dla was że pewnie kiedyś będziecie chcieli sobie pozwiedzać ryneczek w grodzie Kraka..

Szkoda, że z jednej strony się rozwijacie kibicowsko, a z drugiej brniecie dalej w gówno zainicjowane dwa lata temu przez niejakiego Bodzia. Swoją drogą chłopaki podpowiem wam że kroić koszulki nie idzie się w szalikach i z nadmuchanym balonem CCC :shock: (no z drugiej strony typek z ochraniaczem na zębach to też lekkie przegięcia :lol: )

Tak czy siak, ciekawy bardzo jestem ilu was teraz zdecyduje się na przyjazd do Krakowa, pokaże to na ile charakterną ekipą jesteście biorącą odpowiedzialność za swoje wybryki.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 01 listopada 2007, 08:38

prosta sprawa

jeżeli jedziecie do Polkowic musicie się liczyć na jednych z najgłupszych kibiców w Całej Polsce, z którymi niestety sąsiadujemy, ciesze się, że został tylko nie smak, bo o nienawiści pomiędzy Zagłębiem, Ślaśkiem, Wisłą wiadomo

wiadomo, że za to obrywa cały kk, tak jak rok temu przez moją osobę, ale cóż stało się tak jak stało, czy przynależą do kk tego bym nie osądzał, chyba, że pokażesz mi zdjęcia i voglu to mogę osądzać, kto był z zagłębia na meczu niestety wiem, jeżeli oni na ten mecz wybierają się w tak licznej delegacji nigdy nie będzie spokojnie...

przypomnę tylko :) sytuację, w której Pogoń 04 Szczecin (halówka) musiała 200km ) uciekać samochodami przez bandytami po meczu w Polkowicach i to nie jest powód do radości
Obrazek

Obrazek
Obrazek

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 01 listopada 2007, 09:10

Po pierwsze my nie uciekalismy tylko dalismy im jasno do zrozumienia ze nie jestesmy chetni do walki.

Po drugie, niestety 5 osob ktore towarzyszylo temu pedalowi w czapce Lecha bylo z waszego mlyna... tak sie sklada ze odnosili nawet wasze flagi do magazynku. I niestety tym razem nie ma tlumaczenia ze nie byli zwiazani z KK.

/ ostrzeżenie - dyskutuj, nie wyzywaj i obrażaj - mod /

Awatar użytkownika
devil
Nowy na forum

Postautor: devil » 01 listopada 2007, 09:25

kwassek pisze:Po pierwsze my nie uciekalismy tylko dalismy im jasno do zrozumienia ze nie jestesmy chetni do walki.

Po drugie, niestety 5 osob ktore towarzyszylo temu pedalowi w czapce Lecha bylo z waszego mlyna... tak sie sklada ze odnosili nawet wasze flagi do magazynku. I niestety tym razem nie ma tlumaczenia ze nie byli zwiazani z KK.

To zawiodę Cię, bo te osoby z naszego młyna nie były. Na meczu siedziały za mną na trybunę i 2 min przed końcem meczu opuściły halę. Byli to kibice zagłębia lubin z Polkowic, znaczy przedstawiciele ich wspaniałego klubu kibica, znienawidzeni ze znaczną częścią naszej ekipy. o ile nie z całą.... Nie chcę wypowiadać się w imieniu całości, bo nie wiem jak tam dokładnie jest. :)
A z tymi flagami - to masz bujną wyobraźnię. Zacznij pisać książki.

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 01 listopada 2007, 09:30

Hehe .. kibice Zaglebia Lubin w szalikach CCC Polkowice..., krecacy sie po meczu za koszem od strony naszego sektora :). Synku, chyba ja tam bylem i uczestniczylem w tym zajsciu wiec nie p i e r d o l mi tu prosze. Owszem ziom w czapce Lecha napewno byl z zaglebia, ale pozostali nie wydaje mi sie ...

A po drugie, piszesz ze znienawidzeni przez wasza ekipe. Faktycznie, was jest 70ciu na hali i nie umiecie sobie poradzic z 5 chlopami (wcale nie starszymi i wcale nie jakimis wiekszymi) ...

Awatar użytkownika
devil
Nowy na forum

Postautor: devil » 01 listopada 2007, 09:38

kwassek pisze:Hehe .. kibice Zaglebia Lubin w szalikach CCC Polkowice..., krecacy sie po meczu za koszem od strony naszego sektora :). Synku, chyba ja tam bylem i uczestniczylem w tym zajsciu wiec nie p i e r d o l mi tu prosze. Owszem ziom w czapce Lecha napewno byl z zaglebia, ale pozostali nie wydaje mi sie ...

A po drugie, piszesz ze znienawidzeni przez wasza ekipe. Faktycznie, was jest 70ciu na hali i nie umiecie sobie poradzic z 5 chlopami (wcale nie starszymi i wcale nie jakimis wiekszymi) ...

Po pierwsze to tego synka sobie wypraszam, bo nie przypominam sobie, abym zmieniła płeć... A po drugie, kręcili się pod koszem, bo chcieli coś tam od naszych i nie wnikam co. Pozostali również byli z zagłębia. A szalka Orła nie miał żaden z nich, jeden miał zagłębia z tego co widziałam. Siedzieli za mną, więc uwierz, że wiem lepiej.

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 01 listopada 2007, 09:45

devil pisze:
kwassek pisze:Hehe .. kibice Zaglebia Lubin w szalikach CCC Polkowice..., krecacy sie po meczu za koszem od strony naszego sektora :). Synku, chyba ja tam bylem i uczestniczylem w tym zajsciu wiec nie p i e r d o l mi tu prosze. Owszem ziom w czapce Lecha napewno byl z zaglebia, ale pozostali nie wydaje mi sie ...

Po pierwsze to tego synka sobie wypraszam, bo nie przypominam sobie, abym zmieniła płeć... A po drugie, kręcili się pod koszem, bo chcieli coś tam od naszych i nie wnikam co. Pozostali również byli z zagłębia. A szalka Orła nie miał żaden z nich, jeden miał zagłębia z tego co widziałam. Siedzieli za mną, więc uwierz, że wiem lepiej.

Otrzasnij sie, skoro mieli szaliki CCC to tak bylo ... To ze ktos tam za Toba siedzial to nic nie znaczy... bylas po mecz pod hala ??? Nie... wiec koniec tematu.

Awatar użytkownika
Piotrek
Żak

Postautor: Piotrek » 01 listopada 2007, 09:52

kwassek pisze:Hehe .. kibice Zaglebia Lubin w szalikach CCC Polkowice..., krecacy sie po meczu za koszem od strony naszego sektora :).

Coś Ci się pomyliło te osoby czekały na prezesa, żeby się dowiedzieć co w związku z wyjazdem w sobotę do Poznania, a nie czekający na Was !
I to nie byli kibice Zagłębia !
FORZA ORZEŁ !!

Awatar użytkownika
devil
Nowy na forum

Postautor: devil » 01 listopada 2007, 09:54

Ta piątka,o której mówisz na pewno nie jest od nas i na pewno nie miała szalików. Oni do Was uderzali w imię swojego wspaniałego zagłębia i zapisz to na swoim twardym dysku w głowie. Jeśli ktoś miał szalik Orła, to musiał być z naszych, ale nie sądzę, aby czekali na Was!

Awatar użytkownika
hool's
Amator

Postautor: hool's » 01 listopada 2007, 10:03

a u nas w młynie nie ma nikogo z klubu kibica zagłębia... coś Ci się pomyliło

WZL
Nowy na forum

Postautor: WZL » 01 listopada 2007, 10:25

BAN
W Polkowicach niezmiennie MKS ZAGŁĘBIE

Wróć do „Kibice”