5 kolejka: Orzeł Polkowice - TS Wisła Kraków
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
ja pozwolę się wtrącić do dyskusji...
Zastanawiam się, co się stało, że Zagłębiacy zaczeli ingerować w NASZEGO Orła. Jakos w poprzednich latach ani przy wizytach Wiślaków, ani żadnych innych drużyn problemów nie odnotowano. Tak sie dziś zastanawialem - tak bardzo zabolało, że my, jako kibice Orła, odmówiliśmy na propozycje współpracy z jedną z "formacji Zagłębiowskich". (nie wiem, jakiej konkretnie. hzl, wzl, ocb - nie wiem), że teraz będziecie 'syfić' na każdym meczu, tworząc nam wrogów? Chcecie sie napieprzać, kroić z braw itd - prodze bardzo, ale (jeśli łaska) na swoim Maluszku, a nie w naszej hali.
pozdro dla normalnych
Zastanawiam się, co się stało, że Zagłębiacy zaczeli ingerować w NASZEGO Orła. Jakos w poprzednich latach ani przy wizytach Wiślaków, ani żadnych innych drużyn problemów nie odnotowano. Tak sie dziś zastanawialem - tak bardzo zabolało, że my, jako kibice Orła, odmówiliśmy na propozycje współpracy z jedną z "formacji Zagłębiowskich". (nie wiem, jakiej konkretnie. hzl, wzl, ocb - nie wiem), że teraz będziecie 'syfić' na każdym meczu, tworząc nam wrogów? Chcecie sie napieprzać, kroić z braw itd - prodze bardzo, ale (jeśli łaska) na swoim Maluszku, a nie w naszej hali.
pozdro dla normalnych
Do WZL .. jako ze to juz moj ostatni post w temacie, to gwoli scislosci...
1) Jestes totalnym idiota ... skoro piszesz o jakims szefie ochrony, ktory notabene chodzil o kulach i rzeczywiscie wyszedl za rog zobaczyc co sie dzieje. Skoro jestescie zaglebie lubin to co was k... obchodzi jakis chlop z ochrony hali, na ktora defacto niby nie chodzicie kibicowac CCC.
2) W sumie fajna akcja... powiedziec chlopakom, ej chodzcie popatrzec jak bede kroil kolesi z Wisly z barw (skoro mowisz ze byli obserwatorami) ... Prosze CIE nie badz smieszny
3) nie bede sie wypieral ze jedna osoba dostala strzala... ale strachu w oczach nikt nie mial, jakbysmy mieli strach w oczach to wsiedlibysmy na poczatku wszyscy do auta a nie tylko kierowca z dziewczyna ...
4) Juz mi tu nie p... o uciekaniu pod hale... jak wyszedl wasz szefu ochrony (notabene nie wiem czego sie przestraszyliscie), to normalnie wsiedlismy sobie do auta i odjechalismy... Wiec jesli juz piszesz obszerna relacje z zajscie to trzymaj sie faktow.
1) Jestes totalnym idiota ... skoro piszesz o jakims szefie ochrony, ktory notabene chodzil o kulach i rzeczywiscie wyszedl za rog zobaczyc co sie dzieje. Skoro jestescie zaglebie lubin to co was k... obchodzi jakis chlop z ochrony hali, na ktora defacto niby nie chodzicie kibicowac CCC.
2) W sumie fajna akcja... powiedziec chlopakom, ej chodzcie popatrzec jak bede kroil kolesi z Wisly z barw (skoro mowisz ze byli obserwatorami) ... Prosze CIE nie badz smieszny
3) nie bede sie wypieral ze jedna osoba dostala strzala... ale strachu w oczach nikt nie mial, jakbysmy mieli strach w oczach to wsiedlibysmy na poczatku wszyscy do auta a nie tylko kierowca z dziewczyna ...
4) Juz mi tu nie p... o uciekaniu pod hale... jak wyszedl wasz szefu ochrony (notabene nie wiem czego sie przestraszyliscie), to normalnie wsiedlismy sobie do auta i odjechalismy... Wiec jesli juz piszesz obszerna relacje z zajscie to trzymaj sie faktow.
WZL pisze: młody chłopak was by rozjebał
A poza to nie są kibice ccc!! więc trzymaj się faktów
No to czemu nie rozjebal ??? Nikt mu nie bronil ... pisalem ze nie bylismy chetni do walki - to juz nasza prywatna sprawa... Ale skoro nas tak chcial rozjebac to mogl nas napierdalac... i targac barwy ... a nie podejsc pod auto i z wielkim tekstem ze jak oddamy koszulke slaska to bedzie spokoj :/
A po drugie gdzie napisalem baranie ze to byli kibice ccc w ostatnim poscie ??? Czytaj ze zrozumieniem ...
/ ostrzeżenie - dyskutuj ale nie obrażaj i wyzywaj - mod /
- Patrico S.L.U.
- Nowy na forum
devil pisze:Ta piątka,o której mówisz na pewno nie jest od nas i na pewno nie miała szalików. Oni do Was uderzali w imię swojego wspaniałego zagłębia i zapisz to na swoim twardym dysku w głowie. Jeśli ktoś miał szalik Orła, to musiał być z naszych, ale nie sądzę, aby czekali na Was!
ja stalem kolo tego kosza czekalem na kolekow zalatwiajacych sprawe wyjazdu do poznania , widzialem was i mialem to gdzies ze reprezentujecie Wisłe , nikt z tej grupki sie do was nie odzywal, cos tam pokazywal itd. Przyjechaliscie obejrzec mecz i tyle. Kibice Orła nic do was nie mieli , nawet gdy stali pod hala to nie mieli nic wspolnego z tym co sie dzialo pozniej
Wynik???To Jest Drugorzędna Sprawa Najważniejsza Jest Zabawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ci obserwatorzy byli tam tylko dlatego ze myslelismy ze ich wiecej jest i beda chcieli sie postawic
ale ze zobaczylismy co soba reprezentuja dalismy sobie spokoj tylko jedna osoba chciala koszulke reszta stala i patrzyla w razie gdyby jednak chcieli podjac rekawice
bo jedna osoba w zupelnosci wystarczyla na nich// A dlaczego nic nie zrobił, bo jak wspomniałem, nadchodzili wasi koledzy <psy> i po huj ma sobie chłopak robić brudy we własnym mieście??
ale ze zobaczylismy co soba reprezentuja dalismy sobie spokoj tylko jedna osoba chciala koszulke reszta stala i patrzyla w razie gdyby jednak chcieli podjac rekawice
bo jedna osoba w zupelnosci wystarczyla na nich// A dlaczego nic nie zrobił, bo jak wspomniałem, nadchodzili wasi koledzy <psy> i po huj ma sobie chłopak robić brudy we własnym mieście??
W Polkowicach niezmiennie MKS ZAGŁĘBIE
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
1. Do kibiców Orła: Wielka szkoda ze wlasnie sobie robicie złą reklamę, pozwalając łazic po swojej hali obszczymurom z zagłębia rocznik 91'
Z takimi gówniarzami powinniście jechać jak z furą gnoju, a teraz będziecie miec kłopot na wyjazdach, bo nikt nie będzie wnikał czy te pajace były z Orła czy zagłebia. Byli na waszej hali i robią wam złą sławę.
2. Do WZL: kkf to nie kibice net. idź tam sie prynżyj, bo tutaj generalnie wszyscy mają w dupie twoje błyskotliwe opisy. Poza tym ktoś zielony przeczyta i pomyśli ze bóg wie co z was za ekipa
2. Do WZL: kkf to nie kibice net. idź tam sie prynżyj, bo tutaj generalnie wszyscy mają w dupie twoje błyskotliwe opisy. Poza tym ktoś zielony przeczyta i pomyśli ze bóg wie co z was za ekipa

-
Orange Boyyy
- Żak
Mikey pisze:1. Do kibiców Orła: Wielka szkoda ze wlasnie sobie robicie złą reklamę, pozwalając łazic po swojej hali obszczymurom z zagłębia rocznik 91'Z takimi gówniarzami powinniście jechać jak z furą gnoju, a teraz będziecie miec kłopot na wyjazdach, bo nikt nie będzie wnikał czy te pajace były z Orła czy zagłebia. Byli na waszej hali i robią wam złą sławę.
Wkońcu porządny człowiek się odezwał. Szacun i respekt.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
dobre akcje swiat koszykówki idzie do przodu
))
Jak ktos (mam nadzieje ze nie) dostanie jakiś wpier... na R22 to powiem ze zrobili to fani Nadwiślanu Kraków badz Garbarni Kraków ktorzy wbrew pozorom są i niekoniecznie związani z glównymi ekipami jak Wisła, Cracovia czy Hutnik.I to bedzie na podobnej zasadzie jak teraz niektorzy z Polkowic. To nie od nas, to nie z KK, to nie z młyna
) Nie bylo mnie wiec nie bede sadzil czy byl ktos z CCC czy nie.
Pisałem przy okazji Bodzia i jego Anty-Wisły. Nie mieszajcie piłki z koszem i zrobcie z tym porządek, zadbajcie o to by nie łączono piłki z koszem. Olaliście sprawę wiec się nie dziwcie, że teraz macie/mozecie mieć przez to problemy.
Albo wszyscy dbają o spokój albo samowolka, ale zeby potem nie bylo płaczu.
Jak ktos (mam nadzieje ze nie) dostanie jakiś wpier... na R22 to powiem ze zrobili to fani Nadwiślanu Kraków badz Garbarni Kraków ktorzy wbrew pozorom są i niekoniecznie związani z glównymi ekipami jak Wisła, Cracovia czy Hutnik.I to bedzie na podobnej zasadzie jak teraz niektorzy z Polkowic. To nie od nas, to nie z KK, to nie z młyna
Pisałem przy okazji Bodzia i jego Anty-Wisły. Nie mieszajcie piłki z koszem i zrobcie z tym porządek, zadbajcie o to by nie łączono piłki z koszem. Olaliście sprawę wiec się nie dziwcie, że teraz macie/mozecie mieć przez to problemy.
Albo wszyscy dbają o spokój albo samowolka, ale zeby potem nie bylo płaczu.

WislaLive.pl