Taniej na Toruń

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

A_Z_S
Nowy na forum

Taniej na Toruń

Postautor: A_Z_S » 01 listopada 2007, 17:58

Klub powinien pójść po rozum do głowy i obniżyć ceny na mecz z Toruniem... Co wy na to?

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 01 listopada 2007, 18:03

Bo jeden mecz slabiej zagraly to odrazu obnizenie cen biletow ?? Na puchary tez dla niektorych za drogo 8 czy 15zl ?? Moze odrazu klub w ramach rekompensaty do konca sezonu powinien za darmo wpuszczac kibicow ?? Nie BADZMY SMIESZNI :!: :!: :!: Wplywy z biletow starczaja zaledwie na pokrycie kosztow organizacji takiego meczu.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

A_Z_S
Nowy na forum

Postautor: A_Z_S » 01 listopada 2007, 18:21

Ty nie badz smieszny. To, że ktoś nie chce zapłacić 8zł za amatorszczyzne, skuteczność 30%, co 5 rzut trafiony do kosza, osobiste które prawie nie dotykają obreczy, Basie i Agnieszke na meczu z lotosem nie znaczy, że nie jest kibicem. Do chuja pana w poprzednim sezonie 5zł starczyło na organizacje a z Lotosem potrafiliśmy walczyć a teraz co? CO TO ZA WZMOCNIENIA?

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 01 listopada 2007, 18:31

W ogole ktos wytlumaczyl, jakie byly powody podniesienia cen biletow :?:
Najpierw hura optymizm, ze mamy wspanialego sponsora, a pozniej sru ceny biletow na 8zl - jakby sie ktos zastanowil to ulgowy poszedl o 60% w gore.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 01 listopada 2007, 18:50

kyS pisze:W ogole ktos wytlumaczyl, jakie byly powody podniesienia cen biletow :?:
Najpierw hura optymizm, ze mamy wspanialego sponsora, a pozniej sru ceny biletow na 8zl - jakby sie ktos zastanowil to ulgowy poszedl o 60% w gore.

Nie przesadzajmy moze... Na zuzel (zaplecze ekstraligi) 20zl czy 30zl nawet sie placilo... a tu ekstraklasa... puchary... i 8zl to duzo ??

Do tego w przeciwienstwie do dzialaczy zuzlowych na Play-Offy z Wisla i Polkowicami klub nie podniosl cen biletow :!: :!: :!:
Skonczcie te narzekania :!: Sa bezsensowne...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

A_Z_S
Nowy na forum

Postautor: A_Z_S » 01 listopada 2007, 19:10

Endrju ja rozumiem, że uważasz się za SUPER WIERNEGO KIBICA AZS (bez ironii, nie twierdze, że nie jesteś - wręcz przeciwnie) i nie wypada Ci krytykować klubu no ale bez przesady. Jak napisał kys podniesiono ceny biletów prawie o połowe a co dostajemy w zamian? I nie ma co do tego mieszać żużla bo tam walczyliśmy o awans (co się udało 8) ) a tutaj o co walczymy? o utrzymanie? bo chyba nie o medale... Z tego co obejrzałem wczoraj to moge stwierdzić tylko tyle, że bilety powinny być tańsze względem poprzedniego sezonu a nie droższe. Pozdro.

tomaszek

Postautor: tomaszek » 01 listopada 2007, 19:18

A_Z_S pisze:Endrju ja rozumiem, że uważasz się za SUPER WIERNEGO KIBICA AZS (bez ironii, nie twierdze, że nie jesteś - wręcz przeciwnie) i nie wypada Ci krytykować klubu no ale bez przesady. Jak napisał kys podniesiono ceny biletów prawie o połowe a co dostajemy w zamian? I nie ma co do tego mieszać żużla bo tam walczyliśmy o awans (co się udało 8) ) a tutaj o co walczymy? o utrzymanie? bo chyba nie o medale... Z tego co obejrzałem wczoraj to moge stwierdzić tylko tyle, że bilety powinny być tańsze względem poprzedniego sezonu a nie droższe. Pozdro.

Przeszkadzają Ci ceny biletów? To k... nie przychodź na mecze! Nikt ci nie każe płacić. Weź sobie te 8 czy 15 zł i idź popatrzeć na siatkarzy albo piłkarzy. Nagle po porażce z Lotosem k... macie 1001 powodów zeby zgnoić działaczy, koszykarki, trenera i bóg wie kogo jeszcze...

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 01 listopada 2007, 19:27

A_Z_S pisze:Endrju ja rozumiem, że uważasz się za SUPER WIERNEGO KIBICA AZS (bez ironii, nie twierdze, że nie jesteś - wręcz przeciwnie) i nie wypada Ci krytykować klubu no ale bez przesady. Jak napisał kys podniesiono ceny biletów prawie o połowe a co dostajemy w zamian? I nie ma co do tego mieszać żużla bo tam walczyliśmy o awans (co się udało 8) ) a tutaj o co walczymy? o utrzymanie? bo chyba nie o medale... Z tego co obejrzałem wczoraj to moge stwierdzić tylko tyle, że bilety powinny być tańsze względem poprzedniego sezonu a nie droższe. Pozdro.

Wywalczylismy dla siebie puchary, otarlismy sie o medal. I bilety mialy by byc tansze ? :?

a tutaj o co walczymy? o utrzymanie? bo chyba nie o medale...

Naprawde ludzie nie robcie wielkiej paniki... jakbysmy przegrali z Lomiankami czy Jelenia Gora :!: :!: :!:

Narazie wygralismy wszystko to co mielismy wygrac :!:

Porazki z Wisla czy Lotosem byly do przewidzenia i sa standardem od wieluuu lat... Jednak gdybysmy wygrali ktorys z meczy byl by to ogromny sukces :!:

Dajmy tym zawodniczkom chociaz miesiac czasu... pozniej krytykujmy do woli...

Jednak nie zmienia to faktu ze jestem strasznie zniesmaczony po wczorajszym meczu... i jezeli tak bedzie wygladala gra... to ja niestety pier... i na pucharowych meczach nie zawitam... Bo przyjezdzac specjalnie w srodku tygodnia ze Szczecina... urywajac sie z zajec... na taka zenujaca gre to juz przegiecie. (Nie mowie juz o kosztach)... dlatego moze mowie ze te 8zl to smieszne pieniadze w porownaniu do innych sportow ekstraklasowych...

A_Z_S
Nowy na forum

Postautor: A_Z_S » 01 listopada 2007, 21:15

Nie chodzi o to, że przegrały z Wisłą i Lotosem ale to w jakim stylu to zrobiły. CO TO WCZORAJ BYŁO?! A Ty tomaszek cwaniaczku pierd... nie kozacz tak bo jestem "klientem" i WYMAGAM!

tomaszek

Postautor: tomaszek » 01 listopada 2007, 21:28

A_Z_S pisze:Nie chodzi o to, że przegrały z Wisłą i Lotosem ale to w jakim stylu to zrobiły. CO TO WCZORAJ BYŁO?! A Ty tomaszek cwaniaczku pierd... nie kozacz tak bo jestem "klientem" i WYMAGAM!

Jak wiadomo mamy demokracje, wolny rynek i jak sie nie podoba to idziemy do konkurencji. Czy jak idziesz na zakupy i ci sie cena nie podoba to też masz pretensje do sprzedawcy????

A_Z_S
Nowy na forum

Postautor: A_Z_S » 01 listopada 2007, 21:56

Jak mi się nie podoba cena w tesco to mówie "ku rwa mać znowu skurwysyny podniosły ceny" więc i tutaj mam prawo wyrażać swoje niezadowolenie bo jak sam napisałeś mamy demokracje. I przyjmij to na klate a nie robisz z siebie nie wiadomo kogo i bluzgasz napinaczu.

tomaszek

Postautor: tomaszek » 01 listopada 2007, 21:59

A_Z_S pisze:Jak mi się nie podoba cena w tesco to mówie "ku rwa mać znowu skurwysyny podniosły ceny" więc i tutaj mam prawo wyrażać swoje niezadowolenie bo jak sam napisałeś mamy demokracje. I przyjmij to na klate a nie robisz z siebie nie wiadomo kogo i bluzgasz napinaczu.

Ja chociaż mam odwagę się przedstawić "Felusiu". I nie bede wiecej z Tobą polemizował. Idź sobie pokrzycz do Tesco :lol:

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 01 listopada 2007, 22:27

Jeszcze jeden obraźliwy tekst i posypia sie ostrzeżenia
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Barti
Żak

Re: Taniej na Toruń

Postautor: Barti » 01 listopada 2007, 22:49

A_Z_S pisze:Klub powinien pójść po rozum do głowy i obniżyć ceny na mecz z Toruniem... Co wy na to?

Widzę, że od jednego pytania wytworzyła się niezdrowa kłótnia. Naprawdę jest to niepotrzebne, tym bardziej po takim słabym meczu jak ten.
Ja też mam w związku z podniesiem cen biletów swoje przemyslenia i prosze bardzo głównych uczestników tematu o ewentualne, kulturalne nawiązywanie do mojej wypowiedzi.
A Z S, na samym początku to powinieneś się pofatygować do klubu i spytać, czy cena biletów poszła w górę, bo:
a) zainwestowaliśmy kasę i musimy trochę więcej ściągnąć od kibiców;
b) w poprzednim sezonie był prawie medal, po niby :D wzmocnieniach będziemy lepsi, a więc niech kibice więcej płacą;
c) bo prezes miał takie "widzimisię" itp. ;
d) wzrosły koszty organizacji spotkania;

Istoty sporu nie wyjaśnisz, nie znając postawowych zależności ekonomicznych, które były pobudką do podniesienia cen biletów. Dla mnie, ekonomisty z wykształcenia i praktyki, rozpatrywanie zalezności ekonomicznych, bez podstawowych danych to jak "dymanie jeża przez lejek".

Jeśli ceny biletów wzrosły, bo zarząd stwierdził, że jesteśmy na tyle mocni, że kibice powinni płacić więcej, to Twoje zastrzeżenia są jak najbardziej zasadne. Natomiast jeśli wystąpiły inne aspekty ekonomiczne to chocbyśmy przegrali z Arcusem to bilety i tak nie stanieją.

Uprzedzając Twoją odpowiedź ( co nie znaczy, że ja sugeruję ci moją )pragnę zwrócić uwagę na fakt, że na skutek wielu czynników w okresie od konca zeszłego sezonu do początku tego sezonu zaobserwowalismy znaczący wzrost cen zdecydowanej wiekszości towarów i usług.
W kwietniu chleb kosztował 1,00-1,20, teraz 2,00, produkty z mojej branży od stycznia do sierpnia podrożały o 50%, a w listopadzie będzie kolejna podwyżka o 15%.
W sumie idąc Twoim tropem, znaczna częśc kibiców Legii powinna się domagać obniżenia cen biletów, bo przerżneli u siebie z Odrą.

A_Z_S pisze:Endrju ja rozumiem, że uważasz się za SUPER WIERNEGO KIBICA AZS (bez ironii, nie twierdze, że nie jesteś - wręcz przeciwnie) i nie wypada Ci krytykować klubu no ale bez przesady

A dlaczego mu nie wypada krytykować klubu :?: Nic mi o tym nie wiadomo, żeby Endrju się umawiał z zarządem na takie zalezności, no chyba, że zrobił to po kryjomu :wink:

A_Z_S
Nowy na forum

Postautor: A_Z_S » 01 listopada 2007, 23:08

A chodźby dlatego, że dostajecie od nich kase na oprawy, koszulki itd. Jedno słowo PRZECIW i już przykręcą kurek dlatego elen i inny wolą nie podpadać

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”