Cheerleaderki...
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Ty nie badź taki mądry bo jakbyś nie zauważył AZS miał dzisiaj mecz i nie każdy ma laptopa z internetm radiowym czy jak tam wolisz i nie siedzi na forum 24h/dobę jak co niektórzy...i nie wszyscy razem z syreną uciekają do domku bo mama kaszkę wstawiła...A jak dalej jesteś taki mądry to na następnym meczu zapraszam na pogawędkę 
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
Każdy Twój post utwierdza mnie w przekonaniu, że jesteś IDIOTĄ. Dziewczynki się obraziły bo nie tańcowały dzisiaj na meczu to miałem na myśli. Czytanie ze zrozumieniem się kłania no chyba, że jeszcze tego w szkole nie ćwiczyliście. A tymczasem spadam na kaszke bo mi stygnie aha i jak tak kozaczysz (pewnie zakładasz, że się obsram
) to nie ma problemu, w środe możemy się spotkać pod halą 
Luz. Widze, że już mam 4/5 - po tym poście (mimo, że nie jest wulgarny) pewnie będe miał bana. Szkoda, że nie można tutaj mieć innego zdania niż większość. Nie mam nic przeciwko tym cheerliderkom bo nawet fajnie wygląda jak tańczą tylko dwie ale jak tańczy cały "zespół" od 3 lat ten sam układ to już jest żal. Pozdrawaim.
- paulinka_1990
- Nowy na forum
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”