Euroliga 2007/2008

Ligi Europejskie, Euroliga Kobiet, EuroCup Kobiet, ME oraz pozostałe rozgrywki.

Moderatorzy: ann, Ałgaja, bart_81

Fercio
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Lotos- Spartak 2 kolejka

Postautor: Fercio » 09 listopada 2007, 09:35

Mam pytanie. Jak mozna uzyskac informacje na temat w jakim skladzie wystapi Spartak przeciwko Gdyni.Podobno Taurasi i Bird maja wrocic pod koniec listopada-a co z Thompson i Jackson ? Pewnie bedzie trzeba poczekac przynajmniej do wtorku.
Jesli ktoś bedzie wiedzial cos na ten temat to piszcie.pozdraviam :arrow:
I"m playing only in euroleague

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 09 listopada 2007, 09:44

Zdaje się, że Jackson już trenuje ze Spartakiem więc możliwe że i na parkiecie się pojawi. Tina też spodziewana jest przed drugim meczem w Euro, natomiast Diana i Sue pojawią się poźniej. drużyna w komplecie powinna być pod koniec listopada.
tak przynajmniej mówi Hejkova w ostatnim wywiadzie.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 09 listopada 2007, 10:37

L.J juz na ławie siedziała w meczu z Koszycami!! zobaczymy w weekend czy zagra w lidze.
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Fercio
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Lotos-Spartak

Postautor: Fercio » 09 listopada 2007, 16:12

Te twoje info dotyczace Jackson sa dobre ale co do meczu w lidze to masz niesprawdzone wiadomosci bo spartak w lidze gra dopiero 18 listopada
Spartak (Moscow region) - Vologda-Сhevakata (Vologda) wiec sie nie dowiemy czy Tina i Jackson sa gotowe do gry.Dopiero pewnie w dniu meczu z lotosem bedzie cos wiadomo na temat ich ewentualnej gry w 2 kolejce.Maja kilka dni wiec byc moze zagraja ale tez z wywiadu Hejkovej mozna sie domyslec iz spartak bedzie mial kompletny sklad dopiero na koncowke listopada czyli na 4 kolejke euroligi.Podejrzewam ze beda wprowadzac systematycznie brakujace zawodniczki wiec byc moze ktoras z wyzej wymienionych moze zagrac w meczu z lotosem.Napewno jeszcze nie bedzie w tym meczu Bird i Taurasi wiec myzle ze Lotos ma szanse aby wygrac mecz z druzyna z Vidnoje.
W dniu meczu bedzie mozna ocenic szanse na wygrana Gdyni lecz wydaje mi sie ze Hejkova dostala w meczu z koszycami ostrzeznie bo nie oszukujmy sie koszyce to slaba ekipa a spartak wymeczyl to zwyciestwo.Gdyby nie punktowanie Matovic i jej kilkanascie zbiorek to wynik bylby inny.Jesli wystapia w takim skladzie jak w meczu z koszycami to nie maja szans z lotosem-takie jest moje zdanie.

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Re: Lotos-Spartak

Postautor: jimmy » 09 listopada 2007, 16:40

Fercio pisze:Te twoje info dotyczace Jackson sa dobre ale co do meczu w lidze to masz niesprawdzone wiadomosci bo spartak w lidze gra dopiero 18 listopada
Spartak (Moscow region) - Vologda-Сhevakata (Vologda) wiec sie nie dowiemy czy Tina i Jackson sa gotowe do gry.Dopiero pewnie w dniu meczu z lotosem bedzie cos wiadomo na temat ich ewentualnej gry w 2 kolejce.Maja kilka dni wiec byc moze zagraja ale tez z wywiadu Hejkovej mozna sie domyslec iz spartak bedzie mial kompletny sklad dopiero na koncowke listopada czyli na 4 kolejke euroligi.Podejrzewam ze beda wprowadzac systematycznie brakujace zawodniczki wiec byc moze ktoras z wyzej wymienionych moze zagrac w meczu z lotosem.Napewno jeszcze nie bedzie w tym meczu Bird i Taurasi wiec myzle ze Lotos ma szanse aby wygrac mecz z druzyna z Vidnoje.
W dniu meczu bedzie mozna ocenic szanse na wygrana Gdyni lecz wydaje mi sie ze Hejkova dostala w meczu z koszycami ostrzeznie bo nie oszukujmy sie koszyce to slaba ekipa a spartak wymeczyl to zwyciestwo.Gdyby nie punktowanie Matovic i jej kilkanascie zbiorek to wynik bylby inny.Jesli wystapia w takim skladzie jak w meczu z koszycami to nie maja szans z lotosem-takie jest moje zdanie.

tak zgadza sie nie będzie sprawdzianu LJ, troche dziwna ta przerwa... co do samego meczu to mysle, ze przy tak grającym Spartaku wprowadzanie systematyczne może sie okazać niezbyt kożystne, co pokazał mecz z koszycami, wiec kto przyjechał to z marszu na mecz. Tyle szczęśćia juz sie nie zdarzy!!
Lotos bez swojej jedynej prawdziwej gwiazdy Euroligi i Reprezentacji nie ma szans!! :lol:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 09 listopada 2007, 22:49

osesek pisze:
Lotos bez swojej jedynej prawdziwej gwiazdy Euroligi i Reprezentacji nie ma szans!! :lol:

Delitaknie powiem - lekko przesadziłeś... Dziewczyna ma pół roku z głowy, a takie rzeczy piszesz... Nikomu tego nie życzę, chciałbym wygrywać na parkiecie... a nie dzięki kontuzjom zawodniczek.

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 11 listopada 2007, 09:43

fearless pisze:
osesek pisze:

Delitaknie powiem - lekko przesadziłeś... Dziewczyna ma pół roku z głowy, a takie rzeczy piszesz... Nikomu tego nie życzę, chciałbym wygrywać na parkiecie... a nie dzięki kontuzjom zawodniczek.

Osesek pisząc to nie wiedział ile przerwy ma Paulina Pawlak i zapewne nie jest to wysmiewanie się z tego, że jest kontuzjowana i pół roku ma z głowy. czepiasz się bez sensu.
(przepraszam osesku że zabrałam głos w Twoim imieniu)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 11 listopada 2007, 11:36

głupio wyszło!! pisząc mój ostatni post w piątek nie spodziewałem się tak poważnej kontuzji Pawlak!!

PS. jak widać foromowy Robin Hood ( fearless ) i Szeryf Nottingham ( ann ) nie śpią!! :D :wink:
przepraszam (f) dziekuję (a) i pozdrawiam wszystkich!!
Cellar Door
Obrazek

Fercio
Nowy na forum
Kontaktowanie:

jaki sklad spartaka?

Postautor: Fercio » 14 listopada 2007, 10:47

moze ktos napisac w jakim skladzie spartak przyjechal do gdynii?
nie posiadam takich informacji ale jestem bardzo ciekawy

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Re: jaki sklad spartaka?

Postautor: Ałgaja » 14 listopada 2007, 12:00

Fercio pisze:moze ktos napisac w jakim skladzie spartak przyjechal do gdynii?
nie posiadam takich informacji ale jestem bardzo ciekawy

Na lotosgdynia.pl można przeczytać iż Tina Thompson i Lauren Jackson zwitały do Gdyni. Nie ma natomiast Iziane Castro, Sue Bird i Diany Taurasi.

Czyli Spartak nie w najsilniejszym składzie, ale dużo lepszym niż tydzień temu.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Fercio
Nowy na forum
Kontaktowanie:

jakies info mile widziane

Postautor: Fercio » 19 listopada 2007, 17:01

Mam 2 pytania.Jedno dotyczy spartaka drugie lotosu.
Ad spartak
Wyzdrowiala juz thompson i zagra w belgii czy nie oraz kiedy wraca sue i diana.

Ad Lotos
Holdsclaw podobno chora na angine(moze thompson ja zarazila) wykuruje sie na Valenciness czy nie bo bez niej ciezko bedzie gdyni wygrac z francuzkami.

ktos madrzejszy niech napisze.

Awatar użytkownika
diablewcielone:P
Kadet
Kontaktowanie:

Re: jakies info mile widziane

Postautor: diablewcielone:P » 19 listopada 2007, 21:45

Fercio pisze:Mam 2 pytania.Jedno dotyczy spartaka drugie lotosu.
Ad spartak
Wyzdrowiala juz thompson i zagra w belgii czy nie oraz kiedy wraca sue i diana.

Ad Lotos
Holdsclaw podobno chora na angine(moze thompson ja zarazila) wykuruje sie na Valenciness czy nie bo bez niej ciezko bedzie gdyni wygrac z francuzkami.

ktos madrzejszy niech napisze.

starajmy się szanować gramatykę, ortografię i ogólnie tych co mają przyjemność potem czytać nasze wypociny 8)

w czwartek (15.11) skończył się college tour, w ostatnim meczu grały zarówna Bird jak i Taurasi, więc nie sądzę, że w te pędy spakowały manatki, żeby raz dwa udać się do Rosji :lol: i w środę już grać, słuchy mówią że pojawią się w okolicach grudnia (ze 2 tygodnie odpoczynku przed sezonem brzmi rozsądnie)

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 22 listopada 2007, 20:41

Kurna Kelly M. w Spartaku nie ma!!!!!!!!!! to jest skandal!! na ja pier.... :lol:

PG-Bird
SG-Taurasi
SF-Thompson
PF-Jackson
C-Matovic

.........................Spartak Moskwa :roll:
Cellar Door
Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 22 listopada 2007, 20:51

której? Miller czy Mazzante? :P :wink:

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 22 listopada 2007, 20:57

ann pisze:której? Miller czy Mazzante? :P :wink:

oj Ann...a do której Kelly osesek wzdycha dniami i nocami? :)
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Wróć do „Rozgrywki w Europie/ME”