7 kolejka: ŁKS - AZS Gorzów
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
7 kolejka: ŁKS - AZS Gorzów
Własciwie tylko aby zadośćuczynić formalnosciom, mozemy odnotowac ze taki mecz sie odbył.
Żadna ze stron nie pokazala niczego szczególnego, co warto byłoby uroczyście odnotowywać.
Przyjazd gosci nie podniósł ciśnienia wśród kibicow ŁKS. Nie udało sie nakręcić takiej korby jaka tydzień temu miala miejsce na meczu koszykarzy. Dlaczego? Po pierwsze brak akcentów widzewskich (przynajmniej oficjalnie nic nie wiemy) u kibicow AZSu, po drugie koszykarski i pokojowy charakter ekipy przyjezdnej nie wzbudził większych emocji (mimo ze koszykarki AZS to czwarta siła w polskiej lidze) u przeciętnego kibica ŁKS (ktory w hali pojawia się dwa razy do roku:na derbach z Wlókniarzem i prezentacji piłkarzy przed rundą). Ponadto zespół koszykarek stracił chyba na dobre na rzecz koszykarzy drugą lokate w hierarchii popularnosci zespołów ŁKSu. Hala która w zeszłą niedzielę trzesła się posadach wczoraj byla uśpiona.
Za koszem w porywach raptem do 30 osób, pierwsze dwie kwarty stały choć średni doping bez specjalnych fajerwerków. Wysokie prowadzenie w trzeciej kwarcie zupełnie nas usypia (niektórzy tradycyjnie nie zdążyli z baru po przerwie)-takze kompletna sielanka, zbytki, szydery, lenistwo. Doping odżywa choć bez specjalnej siły gdy w ostatniej odslonie gorzowianki dochodza ŁKS na 6 punktow. Po meczu ironiczne i głośne: "ŁKS nic się nie stalo! i Nie warto łamać serc...!
Kibice AZS odmeldowują sie w Łodzi w liczbie kilkunastu osób-prowadzą doping z przerwami i chwilami bez przekonania, zwłaszcza gdy róznica na boisku sięgnęla 21 pkt. Potem odżywają przy "pogoni" koszykarek AZS w czwartej kwarcie. Po meczu bez przygód chyba udają sie w drogę powrotną.
To tyle (chyba i tak za dużo) o tym nudnym od strony kibicowskiej meczu.
Żadna ze stron nie pokazala niczego szczególnego, co warto byłoby uroczyście odnotowywać.
Przyjazd gosci nie podniósł ciśnienia wśród kibicow ŁKS. Nie udało sie nakręcić takiej korby jaka tydzień temu miala miejsce na meczu koszykarzy. Dlaczego? Po pierwsze brak akcentów widzewskich (przynajmniej oficjalnie nic nie wiemy) u kibicow AZSu, po drugie koszykarski i pokojowy charakter ekipy przyjezdnej nie wzbudził większych emocji (mimo ze koszykarki AZS to czwarta siła w polskiej lidze) u przeciętnego kibica ŁKS (ktory w hali pojawia się dwa razy do roku:na derbach z Wlókniarzem i prezentacji piłkarzy przed rundą). Ponadto zespół koszykarek stracił chyba na dobre na rzecz koszykarzy drugą lokate w hierarchii popularnosci zespołów ŁKSu. Hala która w zeszłą niedzielę trzesła się posadach wczoraj byla uśpiona.
Za koszem w porywach raptem do 30 osób, pierwsze dwie kwarty stały choć średni doping bez specjalnych fajerwerków. Wysokie prowadzenie w trzeciej kwarcie zupełnie nas usypia (niektórzy tradycyjnie nie zdążyli z baru po przerwie)-takze kompletna sielanka, zbytki, szydery, lenistwo. Doping odżywa choć bez specjalnej siły gdy w ostatniej odslonie gorzowianki dochodza ŁKS na 6 punktow. Po meczu ironiczne i głośne: "ŁKS nic się nie stalo! i Nie warto łamać serc...!
Kibice AZS odmeldowują sie w Łodzi w liczbie kilkunastu osób-prowadzą doping z przerwami i chwilami bez przekonania, zwłaszcza gdy róznica na boisku sięgnęla 21 pkt. Potem odżywają przy "pogoni" koszykarek AZS w czwartej kwarcie. Po meczu bez przygód chyba udają sie w drogę powrotną.

Re: 7 kolejka-ŁKS-AZS Gorzów
Mikey pisze:Kibice AZS odmeldowują sie w Łodzi w liczbie kilkunastu osób-prowadzą doping z przerwami i chwilami bez przekonania, zwłaszcza gdy róznica na boisku sięgnęla 21 pkt. Potem odżywają przy "pogoni" koszykarek AZS w czwartej kwarcie. Po meczu bez przygód chyba udają sie w drogę powrotną.
W sumie pozostaje tylko "przytaknąć", nie było niczego szczególnego w tym meczu. Skromna liczba kilkunastu kibiców z Naszej strony nie była niczym nowym w tym sezonie, wszak na Naszym obiekcie mamy o kilka, czasem kilkanaście gardeł więcej. Mecz bez kibicowskich fajerwerków, bez zbędnych ekscesów. Z mojej strony pozostaje tylko radość z mozliwości obejrzenia kolejnej potyczki Naszego zespołu w meczu wyjazdowym oraz życzenie, aby zawodniczki oraz kibice, znanego ośrodka sportowego w Polsce, jakim jest ŁKS, doczekały(li) sie w końcu ukończenia nowej hali sportowej.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
hehehee no też bysmy sobie zyczyli doczekac tej chwili za naszego życiaBarti pisze:...doczekały(li) sie w końcu ukończenia nowej hali sportowej.

-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Ponadto zespół koszykarek stracił chyba na dobre na rzecz koszykarzy drugą lokate w hierarchii popularnosci zespołów ŁKSu. Hala która w zeszłą niedzielę trzesła się posadach wczoraj byla uśpiona.
Za koszem w porywach raptem do 30 osób
To jest właśnie ból klubów wielosekcyjnych. U nas w tym momencie najbardziej cierpią siatkarki na których już się nic nie dzieje, głównie ze względu właśnie na kopaczy i koszykarki, obawiam się że jak dojdzie do reaktywacji męskiej sekcji kosza na wysokim poziomie (póki co są w drugiej lidze) to może dojść do tego samego o czym wyżej napisał Mikey, zresztą wystarczy że sięgnę pamięcią nieco dalej, gdy Wawelskie Smoki walczyły z Prokomem jak równy z równym, a na koszykarkach grającyh mecz po nich była stypa.
Każde położenie ma swoje plusy i minusy, jesteś kibicem małego klubu masz mniejsze pole do mobilizacji ludzi natomiast nie masz problemu innych sekcji, jesteś kibicem takiego klubu jak ŁKS czy Wisła, masz 'siłę ludzką' ale masz też dużą konkurencje
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Teraz ja cos dodam od siebie
od strony kibicowskiej.
Tak nudnego i dlugiego wyjazdu dawno nie bylo... (Odnosnie naszej ekipy). Zorganizowalismy 23 osobowy wyjazd (18osob bus + 5 osob samochodem) z czego moze z 12-13 osob dopingowalo
(juz nie mowiac ze wszystkim (tym kibicujacym i nie) dokladalismy do wyjazdu.
Pytam sie reszty po cholere jada na wyjazd ?? (Na piknik?)
Przygotowalismy kilka opraw z ktorych tylko jedna pokazalismy (barwowki). Nasz doping w pierwszej polowie... tak jak i gra koszykarek do d...y. Do tego kolega Elen jeszcze fochy strzela ze z bebnem sie troche zapedzilem i obraza sie na caly swiat (takie pytanie mam: czy on dla mnie kibicuje ?). W drugiej polowie oddaje beben zaczynam prowadzic doping i wychodzi nam na dobry... Pomomo porazki nie czyjemy tego gdyz nasze dziewczyny w drugiej polowie naprawde ladnie zagraly (na temat sedziow sie nie wypowiadam). Komisarz zawodow po meczu sam byl ciekawy za co dostalismy techniczne
.
Po meczu Abdul i spolka jeszcze porobilo sobie kilka fotek z Lks-iakami
(Pzd Simon) pozniej maly eksces...
dokonca sam nie wiem jak bylo...bo bylo wiele wersji gdyz niektorzy juz niekontaktowali
Po meczu podziekowalismy jeszcze zawodniczkom i odjechalismy do domu. Wrocilismy... o 4.00
W drodze powrotnej co niektorym zalaczylo sie ostre spiewanie... szkoda ze nie wykazali sie na meczu
Rowniez przylaczam sie do zyczen tego zeby jak najszybciej wybudowali wam ta hale... bo to co zobaczylem wczoraj (przeciekajacy dach... hala na ? osob... zimno
)
Tak nudnego i dlugiego wyjazdu dawno nie bylo... (Odnosnie naszej ekipy). Zorganizowalismy 23 osobowy wyjazd (18osob bus + 5 osob samochodem) z czego moze z 12-13 osob dopingowalo
Pytam sie reszty po cholere jada na wyjazd ?? (Na piknik?)
Przygotowalismy kilka opraw z ktorych tylko jedna pokazalismy (barwowki). Nasz doping w pierwszej polowie... tak jak i gra koszykarek do d...y. Do tego kolega Elen jeszcze fochy strzela ze z bebnem sie troche zapedzilem i obraza sie na caly swiat (takie pytanie mam: czy on dla mnie kibicuje ?). W drugiej polowie oddaje beben zaczynam prowadzic doping i wychodzi nam na dobry... Pomomo porazki nie czyjemy tego gdyz nasze dziewczyny w drugiej polowie naprawde ladnie zagraly (na temat sedziow sie nie wypowiadam). Komisarz zawodow po meczu sam byl ciekawy za co dostalismy techniczne
Po meczu Abdul i spolka jeszcze porobilo sobie kilka fotek z Lks-iakami
Po meczu podziekowalismy jeszcze zawodniczkom i odjechalismy do domu. Wrocilismy... o 4.00
W drodze powrotnej co niektorym zalaczylo sie ostre spiewanie... szkoda ze nie wykazali sie na meczu
Rowniez przylaczam sie do zyczen tego zeby jak najszybciej wybudowali wam ta hale... bo to co zobaczylem wczoraj (przeciekajacy dach... hala na ? osob... zimno
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- pietroc
- Kadet
- Kontaktowanie:
Endrju pisze:Komisarz zawodow po meczu sam byl ciekawy za co dostalismy techniczne.
nie widze w tym niczego dziwnego. chyba komisarz ze stolika ma prawo nie slyszec epitetow, ktore wypowiada trener lub zawodniczka pod adresem sedziego i to chyba normalne, ze pyta o to sedziego (ktorego ma ocenic) po zakonczeniu spotkania.
jesli natomiast uwazasz, ze (niezaleznie od tego czy dana decyzja sedziego byla prawidlowa czy nie, bo to nieistotne) za (cytaty) "k..." i "palantów" pod adresem arbitrow, nie naleza sie przewinienia techniczne, to o czym my w ogole mowimy...
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Jezeli wiesz lepiej za co dostali techniczne...
Trener dostal za to ze powiedzial "Zaczniesz wreszcie gwizdac" Musze przyznac ze OSTROO PO "Sedziach" pojechaall... A Justyna Zurowska za "Slepy jestes"...
rzeczywiscie przeciez k...mi rzucali i sie im nalezalo...
Trener dostal za to ze powiedzial "Zaczniesz wreszcie gwizdac" Musze przyznac ze OSTROO PO "Sedziach" pojechaall... A Justyna Zurowska za "Slepy jestes"...
rzeczywiscie przeciez k...mi rzucali i sie im nalezalo...
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
pietroc pisze:jak widac trener przedstawil Wam ocenzurowane wersje swojego i swojej zawodniczki "przemowienia"... w sumie sie nie dziwie...
choc juz za rzekome "slepy jestes" ju by sie dach nalezal, ale to taki szczegol...
A co byles blizej odemnie od zdazenia ?
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Odnosnie kibicow z Lodzi to niestety jestem troche zawiedziony...
Tyle czytalem, tez widzialem w TV jaki to fajny doping maja... jednak na live nie dano mi tego obejrzec... Ponad 50% jak nie i wiecej dopingu ŁKS-iakow to: "Lks kosz... Lks kosz... Lks kosz kosz kosz kosz kosz". Nuda... a myslalem ze cos ciekawego podlapie co by w Gorzowie mozna bylo wykorzystac
Tyle czytalem, tez widzialem w TV jaki to fajny doping maja... jednak na live nie dano mi tego obejrzec... Ponad 50% jak nie i wiecej dopingu ŁKS-iakow to: "Lks kosz... Lks kosz... Lks kosz kosz kosz kosz kosz". Nuda... a myslalem ze cos ciekawego podlapie co by w Gorzowie mozna bylo wykorzystac