7 kolejka FGE: Orzeł Polkowice- Tęcza Leszno 59-62
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
7 kolejka FGE: Orzeł Polkowice- Tęcza Leszno 59-62
11.11.07 godz. 18:30
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2007, 07:21 przez ann, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
hmm jesli Tecza poprawi ge w ataku tzn skutecznosc i swoj dzien bedzie miala Jinks i daria oraz Siwa to wiele wskazuje na to ze mozecie miec z nami problemy ...ale wydaje mi sie ze mecz bedzie zaciety chyba ze nasze nei wytrzymaja presji ale juz raz pokazaly ze potrafia nadrabiac 
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
No Leszno bardzo dobrze jak narazie sobie poczyna...Oby tak dalej
Pozdro z Gorzowa
Pozdro z Gorzowa
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2007, 19:52 przez tadziu, łącznie zmieniany 1 raz.
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
to mamy niewątpliwie sensację tej kolejki.
Gratulacje dla Tęczy
Gratulacje dla Tęczy
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
Polkowice (podobnie jak i Gorzów) będą musiały przejść przyspieszony kurs pod tytułem: "jak łączyć ligę z grą w europejskich pucharach". I nie chodzi tylko o przygotowanie fizyczne, ale także i psychiczne. Bardzo trudno utrzymywać wysoką koncentrację w lidze, gdy kilka dni wcześniej gra sie ważny mecz w pucharach. W tym tygodniu i tak były w dobrej sytuacji, bo w pucharze FIBA grały na własnych parkietach, wiec odpadł problem ze zmęczeniem daleką podróżą.
Natomiast duże brawa po raz kolejny dla drużyny z Leszna. Porównując "nazwiska" z np Toruniem to wypadają blado, a grają o niebo lepiej. Do końca sezonu zasadniczego daleka droga, ale wydaje się że w tym sezonie gra o miejsca 1-8 stanie się ich udziałem.
Natomiast duże brawa po raz kolejny dla drużyny z Leszna. Porównując "nazwiska" z np Toruniem to wypadają blado, a grają o niebo lepiej. Do końca sezonu zasadniczego daleka droga, ale wydaje się że w tym sezonie gra o miejsca 1-8 stanie się ich udziałem.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
Don Igłata
- Młodzik
Oglądałem w telewizorni. Naprawdę gratulacje dla Leszna - nawet moja małżonka (Leszczynianka ) mocno dopingowała. Przy kontuzji Bortelowej - dwie powtórki ( zwolnione) w telewizorni - nie zauważyłem winy Krysiewicz. Przy kontuzji Mieloszyńskiej mimo powtórek nie potrafię coś konkretnego orzec. Ostro! - mecz walki. Bardzo dobra gra Agnieszki Makowskiej, Żytomirska też Polkowicom podziękowała - na pewno z osobistą satysfakcją
Wańka - Wstańka potwierdziła , że ksywka słusznie się Jej należy. W tewizorni mówili, że śnieg
na parkiecie (oczywiście w przełomowym momencie ???) no i nie planowana dłuższa przerwa. Liczni kibice z Leszna - ciekawym wrażeń z wyjazdu do Polkowic kibiców z Leszna - widać było interwencje (nie jedną ) ochroniarzy. Najbardziej osłabił mnie komentarz spikerów, kiedy komentatorka orzekła, że to "małe derby"
- z Brzegiem (opolskie) też zawsze "małe derby" widzą. Chyba Polkowice z Australią musiałyby zagrać, by derby nie dostrzegli.
Odchudzałem się dwa tygodnie - straciłem 14 dni!
Dla niektorych sensacja , macie racje ale z CCC gralismy wiele razy przed sezonem i bylem pewny ze nawiazemy walke rownorzedna zwyciestwo cieszy ale hmm te druzyny znaja sie w tym sezonei dosc dobrze wiec stad ta walka...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”