7 kolejka: Orzeł Polkowice - Tęcza Leszno
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Niestety ale musze stwierdzić ze kibice z Polkowic nie przyszli kibicować druzynie ... chyba pomylili dyscypliny sportu bo to jest koszykówka kobiet a nie jakaś walka.. zamiast stworzyć atmosfere godną widowiska to pokazali złość w dużym stopniu.. A co do rozboju i cieszenie sie ze ktoś dostał czy tez nie to jest nie na miejscu, widac na co naprawde byli nastawieni.
Cóż....
A co do modernatora to ba sie dziwie dlaczego kolega nie dostał bana ani nic.. ostrzeżenie no super .. czyzby szkoda było utracić uzytkownika forum .. ktory moze załozyc nowe konto na tym owo forum ??
Tyle z mojej strony ale dysciplina musi byc bo co by było gdyby kazdy tak pisał ...
pozdrawiam osoby z obu drużyn
Cóż....
A co do modernatora to ba sie dziwie dlaczego kolega nie dostał bana ani nic.. ostrzeżenie no super .. czyzby szkoda było utracić uzytkownika forum .. ktory moze załozyc nowe konto na tym owo forum ??
Tyle z mojej strony ale dysciplina musi byc bo co by było gdyby kazdy tak pisał ...
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
dj box pisze:Niestety ale musze stwierdzić ze kibice z Polkowic nie przyszli kibicować druzynie ... chyba pomylili dyscypliny sportu bo to jest koszykówka kobiet a nie jakaś walka.. zamiast stworzyć atmosfere godną widowiska to pokazali złość w dużym stopniu.. A co do rozboju i cieszenie sie ze ktoś dostał czy tez nie to jest nie na miejscu, widac na co naprawde byli nastawieni.
Cóż....
Tyle z mojej strony ale dysciplina musi byc bo co by było gdyby kazdy tak pisał ...pozdrawiam osoby z obu drużyn
nie przyszli kibocowac ?? niewiem na jakiej podstawie tak mowisz ... my podczas meczu zajelismy sie wylacznie dopingiem zawodniczek ... reszta miala miejsce przed lub po meczu ...
jesli chodzi o bana ... to chodzi Ci o mnie ??
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Co do ostrzeżeń.
Młynio dostał dwa :
a widzę jedno więc myślę, że zostało to przeoczone. Poprawiam na dwa. Winowajca sam spodziewał się bana więc może tylko dziękować, że został potraktowany tak łagodnie.
Co do tego ostrzeżenia mam poważne wątpliwości :
Nie zdejmuję go, bo nie ja je nałożyłem, ale mam nadzieję, że zostanie anulowane. Karanie ostrzeżeniem za odpowiedź na pytanie Liquidora o frekwencję na Unii jest mimo wszystko niestosowne. Żadnego chamstwa na forum to nie czyni, a wiele osób pisze nie na temat i nie są za to karani. (na całe szczęście zresztą!)
Młynio dostał dwa :
Młynio pisze:PEWNIE DOSTATNE BANAN ALE LEJE NA TO
MY TEŻ DO WAS PRZYJEDZIEMY![]()
![]()
CIESZCEI SIE ŻE TYLKO JEDEN Z WAS DOSTAŁ BĄBKI ( NIE POWIEM OD KOGO) GDZY NIE PAŁY TO BYŚCEI Z POLKOWIC NIE WYJECHALI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
/ ostrzeżenie - zakładasz temat, to napisz relację, wstaw fotki itp. a nie napinaj się i strasz bo na nikim wrażenia nie robisz, wyłącz Caps Locka - mod /
Młynio pisze:wlodi9 pisze:Młynio pisze:Nie oszukujmy sie to co napisałem to prawda a to jak ściągneli kosuzlki to żałośne było![]()
![]()
zazdrość??![]()
powiedz czego mam zazdrościć waszego buractwa ?
rozume jakby to byli do**bani kolesie i jak by ściągneli koszulek ale nie taike cos jak uwas![]()
![]()
![]()
/ ostrzeżenie - daruj sobie wulgaryzmy i obrażanie innych kibiców - mod /
a widzę jedno więc myślę, że zostało to przeoczone. Poprawiam na dwa. Winowajca sam spodziewał się bana więc może tylko dziękować, że został potraktowany tak łagodnie.
Co do tego ostrzeżenia mam poważne wątpliwości :
rataj891 pisze:Liquidor pisze:Mozarthio pisze:Chlopie w lesznei rzadzi Unia 20 tys prawie na kazdym meczu czasem zadymy sa ostre ,niebede mowil co sie dzieje jak przyjezdza Zielona gora itp
nie interesuje się zbytnio żużlem ale chyba trochę Cię fantazja ponosi. 20 tys na prawie każdym meczu ? zadymy są ostre ? i co takiego się dzieje jak przyjeżdża Zielona Góra ?
Rozpisujesz się jakbyście byli co najmniej jakąś Legią a mecz z Zieloną Górą co najmniej jak jakieś Lech - Legia![]()
trochę pokory bo takim wychwalaniem się i tak nikogo nie przestraszysz/przekonasz
Srednia na Unii w tym sezonie wynosila okolo 15,000 i byla porownywalna do sredniej na Lechu
/ ostrzeżenie - pomyliłeś fora kolego, nikogo nie interesuje tutaj średnia na meczach żużlowych czy piłki nożnej - mod /
Nie zdejmuję go, bo nie ja je nałożyłem, ale mam nadzieję, że zostanie anulowane. Karanie ostrzeżeniem za odpowiedź na pytanie Liquidora o frekwencję na Unii jest mimo wszystko niestosowne. Żadnego chamstwa na forum to nie czyni, a wiele osób pisze nie na temat i nie są za to karani. (na całe szczęście zresztą!)
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

ccc pisze:wiec ja Ci powiem: tak wlasnie jestesmy dziecmi lubimy sie bawicw Polkowicach spadl pierwszy snieg ... jakos musielismy to wykorzystac
no wiec wykorzystaliscie to w bledny sposob, bo sprowokowaliscie napiecie ktore caly czas roslo
...::: TĘCZA LESZNO :::...
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Orzeł Polkowice wysuwa się na czele koszykarskiej ligi chuliganów, a inne ekipy tez nie chcą pozostać w tyle.
))
Widzę ze modne jeszcze jakiś czas temu stwierdzenie to jest KOSZYKÓWKA KOBIET a nie piłka nożna przestało obowiązywać, a moze nawet nigdy nie obowiązywało tylko używano w celu propagandowym.
Niektóre ekipy chyba jeszcze nie rozumieją jaką sobie i inym kibicom z własnej ekipy wyrządzają krzywdę.
Nakręcajcie sobie dalej tą spiralę koszykarskiej nienawiści tylko żeby w pewnym momencie ona was nie przerosła bo wtedy już będzie za późno na odwrót.
Zastanawiam się tylko czy o to w tym chodzi.
Pozdrawiam i życzę kolejnych punktów do rankingu
Widzę ze modne jeszcze jakiś czas temu stwierdzenie to jest KOSZYKÓWKA KOBIET a nie piłka nożna przestało obowiązywać, a moze nawet nigdy nie obowiązywało tylko używano w celu propagandowym.
Niektóre ekipy chyba jeszcze nie rozumieją jaką sobie i inym kibicom z własnej ekipy wyrządzają krzywdę.
Nakręcajcie sobie dalej tą spiralę koszykarskiej nienawiści tylko żeby w pewnym momencie ona was nie przerosła bo wtedy już będzie za późno na odwrót.

WislaLive.pl
Marco pisze:Orzeł Polkowice wysuwa się na czele koszykarskiej ligi chuliganów, a inne ekipy tez nie chcą pozostać w tyle.))
Dziwne jest to, ze kazda ekipa prawie co jest w Polkowicach ma jakies ' ale ' co do postawy kibiców Orła...
Jesli to ze inne ekipy nie chca pozostac w tyle to aluzja do naszego KK to sorki, ale w Lesznie nie zaczepialismy nigdy kibicow innych druzyn , a raczej pogadalismy nawet po meczu i bylo spoko atmosfera !
moze to potwierdzic chociazby Gorzów : )
...::: TĘCZA LESZNO :::...
kwassek zle tę aluzje zrozumailes bo to kolega Mlynio sie chelpil ze cytuje "mysleli ze przjada z leszna i beda tu jakies lapsy itp" i ze jednego z leszna pobili,calosci nie pamietam posty byly jzu poprawiane zeby nie bylo wiekszego dymu a ja napisalem tylko w odpowiedzi zeby im uswiadomic ze nie potrzebnei wywoluja jakies awantury to co robia u siebie odbije sie u nas i nikomu nie groze tylko mowie jak jest bo w lesznei tez sa krewcy kibice i boje sie tylko zeby u nas dymu nei bylo tyle jesli chodzi o moje sprostowanie
p.s. i prosze o niepisanei bzrdu ze ktos z leszna napisal Ze zobaczymy jak do nas przyjedziecie .. wkontekscie zadymy bo napisalem tylko ze ciekaw jestem ile teraz was przyjedzie bo tym zajsciu i nie mialem nic na mysli ze jzu na nich beda czekac bo przede wszystkim to oni psuja sobie mozliwosc spokojnego obejrzenai meczu i to jest denerwujace
p.s. i prosze o niepisanei bzrdu ze ktos z leszna napisal Ze zobaczymy jak do nas przyjedziecie .. wkontekscie zadymy bo napisalem tylko ze ciekaw jestem ile teraz was przyjedzie bo tym zajsciu i nie mialem nic na mysli ze jzu na nich beda czekac bo przede wszystkim to oni psuja sobie mozliwosc spokojnego obejrzenai meczu i to jest denerwujace
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2007, 13:40 przez Mozarthio, łącznie zmieniany 1 raz.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Mozarthio pisze:kwassek zle tę aluzje zrozumailes bo to kolega Mlynio sie chelpil ze cytuje "mysleli ze przjada z leszna i beda tu jakies lapsy itp" i ze jednego z leszna pobili,calosci nie pamietam posty byly jzu poprawiane zeby nie bylo wiekszego dymu a ja napisalem tylko w odpowiedzi zeby im uswiadomic ze nie potrzebnei wywoluja jakies awantury to co robia u siebie odbije sie u nas i nikomu nie groze tylko mowie jak jest bo w lesznei tez sa krewcy kibice i boje sie tylko zeby u nas dymu nei bylo tyle jesli chodzi o moje sprostowanie
Ze niby ja zle zrozumialem ??? to teraz pod spodem zacytuje fragment twojego posta z 3ciej strony tematu
A propos tego iz chwalisz sie ze ktos tam zlal leszczyniaka jednego? to byl wasz najgorszy blad w zyciu ..Chlopie w lesznei rzadzi Unia 20 tys prawie na kazdym meczu czasem zadymy sa ostre ,niebede mowil co sie dzieje jak przyjezdza Zielona gora itp Grupka 16-18 latkow bawi sie w fan club i zadziera nosa widocznie u was , kibicujcie i dajcie innym kibicowac a jak chcecie miec rozwiazania silowe to naprawde jestem teraz ciekaw czy KTOKOLWIEK przyjedzie od was na rewanz oj watpie watpie ...teraz pokazcie jacy jestescie cfani i odwazni ...ale jestem pewny ze ta grupa dzieciako bedzie miala w gaciach nasrane , temat godny pozalowania ale za swoimi ziomkami sie wstawie
kibicujcie i dajcie innym kibicowac a jak chcecie miec rozwiazania silowe to naprawde jestem teraz ciekaw czy KTOKOLWIEK przyjedzie od was na rewanz oj watpie watpie
czego neirozumeisz z powyszego zdania? czy nie powiedzialem im jak jest w lesznei ? pwoiedzialem czy nie opowiedzialem sie za normalnym kibicowaniem opowiedzial sie wiec o co ci chodzi ? nikog nie strasze tylko daje do zrozumeinai ze Polkowiczanie rozpetuja po raz drugi odkad gra leszno wojenke nie wiedzac ze jak przyjada do nas moze byc nieciekawie i mowie tak tylko bo wiem co sie dzieje u nas na meczach ... jeszcze jakies pytania kwasek?
czego neirozumeisz z powyszego zdania? czy nie powiedzialem im jak jest w lesznei ? pwoiedzialem czy nie opowiedzialem sie za normalnym kibicowaniem opowiedzial sie wiec o co ci chodzi ? nikog nie strasze tylko daje do zrozumeinai ze Polkowiczanie rozpetuja po raz drugi odkad gra leszno wojenke nie wiedzac ze jak przyjada do nas moze byc nieciekawie i mowie tak tylko bo wiem co sie dzieje u nas na meczach ... jeszcze jakies pytania kwasek?
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Mozarthio pisze:kibicujcie i dajcie innym kibicowac a jak chcecie miec rozwiazania silowe to naprawde jestem teraz ciekaw czy KTOKOLWIEK przyjedzie od was na rewanz oj watpie watpie
Zebys sie nie zdziwil w ilu tam przyjedziemy. I nikt sie nie boi LESZNA