7 kolejka: Orzeł Polkowice - Tęcza Leszno

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 12 listopada 2007, 14:13

Mozarthio pisze:ok dobra ja nei rozumeim co to zaprowokacja ze kibice przyjezdni chca pokazac swojej druzynie ze sa z nimi i ze jest ich wielu i beda kibicowac a dziewczyny maja sie czuc jak u siebie ...nie rozumiem ..to was wkurzylo ? ze przekrzyczeli was ? Wezmy mecz pilki noznej z Portugalia na wyjezdzie garstak kibicow przekrzyczala caly stadion a spiewali m.in. gramy u siebie.. oj chlopaczki wy jeszcze za mlodzi na kibicowanei jestescie nei wiecei o czym tu mowa o wsparciu kibica dla druzyny...

przekrzyczeli was łahahahahahaha jeszcze raz tak napiszesz to sie na plecy wywale ze śmiechu :lol: :lol: :lol:

każdy mówił że nie daliście rady nas przekrzyczeć naet w tv nas było bardziej słychac!
ale to chyba normalne bo graliśmy u siebie !!!!!!!!!!!!
i prosze cie nie pisz już więcej takich głuopt że nas przekrzyczeliście !!
bo ze smiechu niemoge

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 12 listopada 2007, 14:18

do rataj891: wiesz czemu zawsze ktos ma jakieś ale (tzn. tlyko Ci którzy przyjadą w wiekszej liczbie jak choćby gorzów i własnie leszno) bo jak ktos w dużo liczbie przyjedzie to sie napina !!!!!!!!

Prizel
Nowy na forum

Postautor: Prizel » 12 listopada 2007, 14:22

Młynio moim zdaniem za dużo sie udzielasz za mało możesz ;] weź przystopuj bo przed kompem każdy może być cwany

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 12 listopada 2007, 14:22

Mozarthio pisze:kwassek zle tę aluzje zrozumailes bo to kolega Mlynio sie chelpil ze cytuje "mysleli ze przjada z leszna i beda tu jakies lapsy itp" i ze jednego z leszna pobili,calosci nie pamietam posty byly jzu poprawiane zeby nie bylo wiekszego dymu a ja napisalem tylko w odpowiedzi zeby im uswiadomic ze nie potrzebnei wywoluja jakies awantury to co robia u siebie odbije sie u nas i nikomu nie groze tylko mowie jak jest bo w lesznei tez sa krewcy kibice i boje sie tylko zeby u nas dymu nei bylo tyle jesli chodzi o moje sprostowanie

p.s. i prosze o niepisanei bzrdu ze ktos z leszna napisal Ze zobaczymy jak do nas przyjedziecie .. wkontekscie zadymy bo napisalem tylko ze ciekaw jestem ile teraz was przyjedzie bo tym zajsciu i nie mialem nic na mysli ze jzu na nich beda czekac bo przede wszystkim to oni psuja sobie mozliwosc spokojnego obejrzenai meczu i to jest denerwujace

nie denerwuj mnie ja tego nie napisałem poszukaj na 1 stronie kto to napisał a nie namnie zwalasz !!!!!!!!!1 :evil:

Awatar użytkownika
dzida
Nowy na forum

Postautor: dzida » 12 listopada 2007, 14:22

DO: RATAJ ;| dlaczego mówisz ze jak wyszliście z autobusu i zaśpiewaliście
"jesteśmy u siebie" nie było od nas żadnej reakcji:| mylisz sie i dobrze wiesz ze już wtedy zaśpiewaliśmy " co wy śpiewacie (oczywiście dziewczyny)" :| a z tego co pamiętam bo sam tam bylem pierwsza "kula śniegowa" poleciała od was po tym jak ktoś z naszych oberwał jeden z nas dał sygnał i zaczęła się zabawa śnieżkami;D!! tyle ode mnie :)

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 12 listopada 2007, 14:29

prizel ja niemówie że dużo moge ale pisze prawde i każdy kto był na meczudobrze wie że to PRAWDA !!!!

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 12 listopada 2007, 14:32

A i lepiej dajcie fotki :twisted:

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 12 listopada 2007, 14:36

dobra Polkowice maja racje , namawiam zeby Leszno sie nei wypowiadało jzu w tym watku niech pisza neich mowia co chca... nie ma sensu sie spierać , czekam tylko na mecz rewanzowy zobaczymy czy bedziecie sie kulturalnie zachowywać kiedy to wy przyjeżdżacie w gosci ... w zeszlym sezonei wydawalo sie ze bylo ok w lesznie ale pozneij na forum pokazaliscie co potraficie, dziwnie nigdy nie w twarz a to jak nazwaliście Leszno rasistowskie... ( pamiętamy ;) ?! )to juz wogole przekroczyło wtedy granice wrodzonej głupoty co niektórych kibicow CCC bo nei moge powiedziec ze wszyscy sa tacy sami bo widze ze znajdują sie i tez rozsądne osoby wśród was , pozdro
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 12 listopada 2007, 14:44

Yahoo pisze:Proszę nie rozmawiać na temat Unii osób które nie mają zielonego pojęcia o czym mówią. I od razu mogę napisać nikt z Unii nie będzie stawiał się, czy może bił za Tęcze !! tak dla wyjaśnienia sprawy !!

jakos na kibicow ŁKS'u czekalo ok 30 fanow Unii :) ale sie nie doczekali ;P
a kibicom Unii napewno blizej do Teczy jak do CCC :P Co stwierdza chociazby fakt, ze byli wczoraj z nami na meczu :)

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 12 listopada 2007, 14:49

Mozarthio pisze:dobra Polkowice maja racje , namawiam zeby Leszno sie nei wypowiadało jzu w tym watku niech pisza neich mowia co chca... nie ma sensu sie spierać , czekam tylko na mecz rewanzowy zobaczymy czy bedziecie sie kulturalnie zachowywać kiedy to wy przyjeżdżacie w gosci ... w zeszlym sezonei wydawalo sie ze bylo ok w lesznie ale pozneij na forum pokazaliscie co potraficie, dziwnie nigdy nie w twarz a to jak nazwaliście Leszno rasistowskie... ( pamiętamy ;) ?! )to juz wogole przekroczyło wtedy granice wrodzonej głupoty co niektórych kibicow CCC bo nei moge powiedziec ze wszyscy sa tacy sami bo widze ze znajdują sie i tez rozsądne osoby wśród was , pozdro

Po tym co robiliscie mozna bylo tak nazwac was :/ To nie my oddawalismy w stronen naszych zawodniczek (czarnoskorych) odglosy typu buczenie ,udawanie malp itp.:/ wiec sory ale chyba mielsimy podstawe zeby tak powiedziec :/

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 12 listopada 2007, 14:55

http://www.sebafoto.com/497/ccc-polkowi ... sz-leszno/

Macie pare fotek z meczu

I takie pytanko
PO CO WY W TO MIESZACIE UNIE LESZNO ?

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 12 listopada 2007, 14:55

Marek1990 pisze:
Yahoo pisze:Proszę nie rozmawiać na temat Unii osób które nie mają zielonego pojęcia o czym mówią. I od razu mogę napisać nikt z Unii nie będzie stawiał się, czy może bił za Tęcze !! tak dla wyjaśnienia sprawy !!

jakos na kibicow ŁKS'u czekalo ok 30 fanow Unii :) ale sie nie doczekali ;P
a kibicom Unii napewno blizej do Teczy jak do CCC :P Co stwierdza chociazby fakt, ze byli wczoraj z nami na meczu :)

prosiłem żeby nikt z Tęczy sie nie wypowiadał na tematy o których nie ma pojęcia a Ty swoje !! a ze 2 osoby pojechały to jest ich prywatna sprawa i nawet nie warto komentować komu do czego bliżej a reszty nie komentoje nie warto !!

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 12 listopada 2007, 15:02

Na pewno nie przekrzyczelismy Polkowic , nie bylismy w stanie !!

Jak mozecie nas wyzywac od rasistow?? Jak juz pisalem mielismy 3 ameykanki i gdyby ktos byl rasista to raczej nie bylby w KK !!!!!!!
A to ze jakies buczenie bylo i "udawanie" małp, to jesli wogle cos takiego mialo miejsce(nie chce poruszac na nowo tematu) to na BANK nie mialo nic wspolnego z rasizmem :wink: !!!!!

Ogólnie to czekaliscie za nami przed wejsciem, chyba nie darmo?? Mozna bylo to odebrac jako napinke :roll: !!
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 12 listopada 2007, 15:02

Jasny daj spokoj nie roztrzasaj znowu tego tematu sprzed roku ;/

Młynio ... Prizel ma racje ... i ja to ponawiam ... jak masz pisac takim tonem to nie pisz wcale ...

chociaz z jednym sie z Toba zgodze ... z tym ze Gorzów i Leszno przyjechaly wieksza liczba to sie pewnie poczuli ...

aha ... i nie klucmy sie kto byl glosniej a kto ciszej ... nasze koszykarki na bank nas slyszaly tak samo jak i koszykarki Tęczy slyszaly swoich kibicow ... wystarczy ... bo mnie sczerez h*j obchodzi czy mnie slyszeli w TV czy nie :!:
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2007, 15:05 przez Mały, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 12 listopada 2007, 15:03

Czytając Wasze żałosne wypowiedzi można by pomyśleć że stanęły na przeciwko siebie dwie konkretne ekipy. Po obejrzeniu fotek widać dwie grupy małoletnich napinaczy którzy skoro mają tyle sobie do zarzucenia zamiast dać sobie po razie jak mężczyźni po meczu a potem iść razem na piwo to napinacie się w internecie i straszycie kibicami żużla.

Ogarnijcie się bo nie da się tego czytać. Weźcie się za dopingowanie a skoro już tacy waleczni jesteście bo dajcie sobie po pyskach a nie siedzicie przed monitorem!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wróć do „Kibice”