7 kolejka: Orzeł Polkowice - Tęcza Leszno

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 12 listopada 2007, 15:14

do kibiców z leszna: moe mi powiecie dlaczego 2 osoby zostałe wyprowadzone z hali od was :shock: bo za dobre zachowanie to ochrona i policja nie wyprowadza z hali 8)
skoro sie tak dobrze zachowywaliście nie nie macei sobie nic do zarzucenia to wyjaśnijcei mi dlaczego te 2 osoby zostały wyprowadzone z hali !!!!!!!!

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 12 listopada 2007, 15:19

Młynio pisze:do kibiców z leszna: moe mi powiecie dlaczego 2 osoby zostałe wyprowadzone z hali od was :shock: bo za dobre zachowanie to ochrona i policja nie wyprowadza z hali 8)
skoro sie tak dobrze zachowywaliście nie nie macei sobie nic do zarzucenia to wyjaśnijcei mi dlaczego te 2 osoby zostały wyprowadzone z hali !!!!!!!!

A czy ktos tu kur** pisal ze bylismy grzaczni i idealni?? :roll:
Zapytaj kumpli z Impelu moze Ci powiedza, pzd :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 12 listopada 2007, 15:21

Ja nie chciał bym sie długo rozwodzić. Chodzi mi tylko o jedną "przyśpiewkę" ekipy z Leszna, a mianowicie: " jechać z kur****". To już jest dla mnie kompletne dno co tym pokazaliście :twisted: Kibicom możecie cisnąć ile wlezie ogólnie mamy to gdzieś co o nas myślicie. Ale poszanujcie chociaż zawodniczki ...
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 12 listopada 2007, 15:23

To nie są moji kumple :roll: może bardziej wasi nas nikt nie wyprowadza z hal :wink: i a was i IMPEL I Polcija !!

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 12 listopada 2007, 15:26

Młynio jak czytam Twoje posty to mi sie zygac chce ... no i co ze ich wyprowadzila ?? ich sprawa ... przejmujesz sie tym ?? bo ja wcale !! gdyby wyprowadzila Ciebie zapewne kozaczyl bys przed kumlami na podworku jaki Ty hools jestes ... a teraz zachowujesz sie jak zwykly spoleczniak ...

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 12 listopada 2007, 15:27

Bys czytal temat to bys wiedzial ze wlasnie te slowa byly kierowane do Was :wink; , na pewno w zadem sposob nie chcielismy obrazic zawodniczek czy trenerów (wierzcie albo nie)
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 12 listopada 2007, 15:27

a i co my wam zrobiliśmy że juz chyba pod koniec ( chyba bo nie pamiętam w którym momecie to było) w każdym razie mecz jeszcze trwał a wy w naszą strone śpiewaliścei
' BADZCIE TAM CICHO, EJJ K**WY BADZCIE TAM CICHO....."

KKobi8
Amator

Postautor: KKobi8 » 12 listopada 2007, 15:28

Młynio wez sie chlopie juz zamknij... tutaj taki jestes odwazny w swoich wypowiedziach...a jestem ciekaw czy bedziesz taki odwazny i pojedziesz do Leszna?! Bo ja sadze ze raczej nie...

Pare osob probuje juz uspokoic sytuacje ale niektorzy dalej swoje... chlopaki uspokujcie sie!!! 8)
Tylko Ty, w moim sercu ty, jeden jedyny niepokonany Orzeł kochany !!!

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 12 listopada 2007, 15:30

Młynio pisze:a i co my wam zrobiliśmy że juz chyba pod koniec ( chyba bo nie pamiętam w którym momecie to było) w każdym razie mecz jeszcze trwał a wy w naszą strone śpiewaliścei
' BADZCIE TAM CICHO, EJJ K**WY BADZCIE TAM CICHO....."

Badzcie tam cicho?? haha w zyciu nie slyszalem durniejszej przyspiewki !!

Śpiewalismy coscie tak cicho?? Bo w pewnym momencie to taka cisza nastala po serii trójeczek.... 8)
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 12 listopada 2007, 15:31

wlodi9 pisze:Bys czytal temat to bys wiedzial ze wlasnie te slowa byly kierowane do Was :wink; , na pewno w zadem sposob nie chcielismy obrazic zawodniczek czy trenerów (wierzcie albo nie)

No właśnie nie przemawiają do mnie Twoje argumenty bo przyjechaliście dopingować swoją drużynę i wychodzi na to że to właśnie swoje koszykarki mobilizowaliście aby " jechały z kur****"

A jeśli do nas to kto z nami miał jechać ? Ochroniaże czy może służba porządkowa ?
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 12 listopada 2007, 15:36

Młynio pisze:do kibiców z leszna: moe mi powiecie dlaczego 2 osoby zostałe wyprowadzone z hali od was :shock: bo za dobre zachowanie to ochrona i policja nie wyprowadza z hali 8)

Zostali wyprowadzeni za naklejanie vlepek na reklamy :) smieszne ale prawdziwe :)

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 12 listopada 2007, 15:37

ja by proponował zamknac temat 8)

bo sie nieciekawie robi !!!!!!!!!
jedni na drugich wjezdzaja a to nie ma sesnu
sory za moje zachowanie
a kobi to sie okąze w lutym czy pojade do leszna czy nie 8) :!:

Awatar użytkownika
devil
Nowy na forum

Postautor: devil » 12 listopada 2007, 18:19

Po pierwszej, jestem blondynką, jeśli Leszno przekrzyczało Orła.
Po drugie, zachowanie kibiców Dudy przed meczem było skandaliczne, chyba zapomnieli, że nie są na stadionie żużlowym czy też piłkarskim.
Po trzecie, w klubie kibica Orła ochrona nie interweniowała.
Po czwarte, kibice Orła nie używali środków pirotechnicznych, których używanie jest zabronione.
Po piąte, co kibice Orła mieli zrobić, jeśli wyzywano koszykarki, ich samych, ich miasto?
Po szóste, zapraszam do przeczytania oświadczenia zarządu na oficjalnej stronie klubu.

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 12 listopada 2007, 18:27

devil pisze:Po pierwszej, jestem blondynką, jeśli Leszno przekrzyczało Orła.
Po drugie, zachowanie kibiców Dudy przed meczem było skandaliczne, chyba zapomnieli, że nie są na stadionie żużlowym czy też piłkarskim.
Po trzecie, w klubie kibica Orła ochrona nie interweniowała.
Po czwarte, kibice Orła nie używali środków pirotechnicznych, których używanie jest zabronione.
Po piąte, co kibice Orła mieli zrobić, jeśli wyzywano koszykarki, ich samych, ich miasto?
Po szóste, zapraszam do przeczytania oświadczenia zarządu na oficjalnej stronie klubu.

A wiec tak juz pisalem ze na pewno Was nie przekrzyczelismy!!! Nie jestesmy kibicami Dudu tylko TĘCZY !!!!! Nie krzyczymy nazwy sponsora w przeciwienstwie do Was :twisted: !! Zabronione, tak? I nie uzywaliscie?? Moze wczoraj a zdjecia z areny?? :lol:
Juz pislaem dwa razy ze nie wyzywalismy koszykarek, moze tak to wygladalo ale nie o to chodzilo!! (na drugi raz przeczytaj caly temat) :wink:
I nie bede czytal oswiadczenia, ja go nie podpisywalem i nic o nim wiedzialem wiec nie rozumiem co ma wspolnego z wczorajszym meczem !!
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 12 listopada 2007, 18:34

Lisu prosze zamknij ten temat !!

Wróć do „Kibice”