No to chyba jednak cos tam bylo pod koniec jak wylecieliscie, chcieliscie wyleciec na parkiet, ale ochrona Was powstrzymala !!! To bylo bodajze w momencie, gdy dostalsmy technicznego, nie pamietam dokladnie, ale nie to jest najwazniejsze!!
7 kolejka: Orzeł Polkowice - Tęcza Leszno
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Aha i co do interweniowania, a w zasadzie jego braku jak napisalas, tak??
No to chyba jednak cos tam bylo pod koniec jak wylecieliscie, chcieliscie wyleciec na parkiet, ale ochrona Was powstrzymala !!! To bylo bodajze w momencie, gdy dostalsmy technicznego, nie pamietam dokladnie, ale nie to jest najwazniejsze!!
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
-
don.deks00
- Amator
- Kontaktowanie:
-
Orange Boyyy
- Żak
Marek1990 pisze:Yahoo pisze:Proszę nie rozmawiać na temat Unii osób które nie mają zielonego pojęcia o czym mówią. I od razu mogę napisać nikt z Unii nie będzie stawiał się, czy może bił za Tęcze !! tak dla wyjaśnienia sprawy !!
jakos na kibicow ŁKS'u czekalo ok 30 fanow Uniiale sie nie doczekali ;P
a kibicom Unii napewno blizej do Teczy jak do CCCCo stwierdza chociazby fakt, ze byli wczoraj z nami na meczu
Nie no niezlych macie ziomków. Hehe kumaci w h**! hehe
Orange Boyyy pisze:Marek1990 pisze:Yahoo pisze:Proszę nie rozmawiać na temat Unii osób które nie mają zielonego pojęcia o czym mówią. I od razu mogę napisać nikt z Unii nie będzie stawiał się, czy może bił za Tęcze !! tak dla wyjaśnienia sprawy !!
a kibicom Unii napewno blizej do Teczy jak do CCCCo stwierdza chociazby fakt, ze byli wczoraj z nami na meczu
żeby nie było nie mój ziomek !!
Yahoo pisze:Orange Boyyy pisze:Marek1990 pisze:Yahoo pisze:Proszę nie rozmawiać na temat Unii osób które nie mają zielonego pojęcia o czym mówią. I od razu mogę napisać nikt z Unii nie będzie stawiał się, czy może bił za Tęcze !! tak dla wyjaśnienia sprawy !!
Nie ma to jak przyjechać na wyjazd zwyzywac wszystkich kogo sie da i straszyć się kibicami żużlu (w tym przypadku Unią)
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2007, 19:16 przez KACPERS, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !
-
Orange Boyyy
- Żak
Yahoo pisze:Orange Boyyy pisze:Marek1990 pisze:Yahoo pisze:Proszę nie rozmawiać na temat Unii osób które nie mają zielonego pojęcia o czym mówią. I od razu mogę napisać nikt z Unii nie będzie stawiał się, czy może bił za Tęcze !! tak dla wyjaśnienia sprawy !!
A dlaczego mam byc Twoim ziomkiem
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Orange Boyyy pisze:Yahoo pisze:Orange Boyyy pisze:Marek1990 pisze:Yahoo pisze:Proszę nie rozmawiać na temat Unii osób które nie mają zielonego pojęcia o czym mówią. I od razu mogę napisać nikt z Unii nie będzie stawiał się, czy może bił za Tęcze !! tak dla wyjaśnienia sprawy !!
A dlaczego mam byc Twoim ziomkiem?
czytaj napisałeś ze ładnych macie ziomków i mnie w tym poście cytowałeś z kimś tam jeszcze dlatego napisałem że to nie jest mój ziomek !!
-
Orange Boyyy
- Żak
Yahoo pisze:Orange Boyyy pisze:Yahoo pisze:Orange Boyyy pisze:Marek1990 pisze:Yahoo pisze:Proszę nie rozmawiać na temat Unii osób które nie mają zielonego pojęcia o czym mówią. I od razu mogę napisać nikt z Unii nie będzie stawiał się, czy może bił za Tęcze !! tak dla wyjaśnienia sprawy !!
a spoczko spoczko... rozumiehehe... ani nie moj
![]()
czytaj napisałeś ze ładnych macie ziomków i mnie w tym poście cytowałeś z kimś tam jeszcze dlatego napisałem że to nie jest mój ziomek !!
- Patrico S.L.U.
- Nowy na forum
Yahoo pisze:Orange Boyyy pisze:Yahoo pisze:Orange Boyyy pisze:Marek1990 pisze:Yahoo pisze:Proszę nie rozmawiać na temat Unii osób które nie mają zielonego pojęcia o czym mówią. I od razu mogę napisać nikt z Unii nie będzie stawiał się, czy może bił za Tęcze !! tak dla wyjaśnienia sprawy !!
Orange Boyyy... jedzie wam po skarpecie jak auto na lawecie
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2007, 19:31 przez Patrico S.L.U., łącznie zmieniany 1 raz.
Wynik???To Jest Drugorzędna Sprawa Najważniejsza Jest Zabawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja proponuje aby kibice Orła i Tęczy posłuchali tego co powiedział trener naszych zawodniczek Andrzej Nowakowski
http://plkk.pl/index.php?p=multimedia
to jest link do wywiadów po meczowych !!!
w tej wypowiedzi jest zawerte wszystko co działo się na hali
9chodzi o doping z naszej jak i z waszej strony )
http://plkk.pl/index.php?p=multimedia
to jest link do wywiadów po meczowych !!!
w tej wypowiedzi jest zawerte wszystko co działo się na hali
9chodzi o doping z naszej jak i z waszej strony )
pare slow ode mnie:
tak na marginesie, zaraz po wyjściu z autobusu zaczelismy "Tęcza Leszna" i w tym momencie poszly sniezki zeby bylo jasne!! dopiero po jakims czasie poszlo "jestesmy u siebie" tyle tytulem wstepu. zaczne moze o dopingu jednej i drugiej strony, ktory byl dobry, co do tego kto byl glosniejszy to sie nie wypowiadam bo zarowno nam jaki i Wam jest ciezko to ocenic (oczywisice domniewam ze Orzel byl glosniejszy i wiadomych wzgledow i tak pewnie bylo). Kwestia sniegu oczywisicie poszlo to z Waszej strony i nie ma dyskusji. Dalej, oczywiscie pojawialy sie w naszym repertuarze dosc brzydkie przyspiewki, natomiast Wy w zadnym stopniu nie pozostaliscie dluzni. dziwicie sie ze juz przed meczem bylo zapowiadane ze bedzie goroce i ze nie darzymy Was sympatia. Przykro mi chlopaki ale to tylko i wylacznie Wasza wina, oczywisice chodzi tutaj o zeszlorony tekst LESZNO = RASIŚCI sorry ale po takim czyms chyba nie spodziewaliscie sie ze podejdzimey do Was i Wam piatke przybijemy. Napewno nasze zachowanie bylo pod wplywem emocji i nie mowie ze bylo dobre bo kilka slow napewno padlo za duzo. Od nas kazdy byl zmobilizowany w odpowiednim stopniu na ten mecz majac w pamieci wypowiedz jakiegos Waszego ineligenta. jak sluszenie napisal Was zarzad daliscie sie nam sprowkowac i pozniejsza faza mezu to bardziej obrazanie siebie nawzajem niz dopingowanie zawodniczek. Jeszcze tekst "Jazda z k....." jak juz ktos od od nas napisal nie bylo to skierowane bron Boze w strone zawodniczek. sytuacja wcoraj wymsknela sie wczoraj z pod kontroli zarowno nam jak i Wam i chyba nikt temu nie zaprzeczy. Bylo minelo, mam nadzieje ze nastepnym razem bardziej sie skupimy na kulturalnym dopingu i mecz bedzie brzebiegal w bardziej przyjaznej atmosferze.
P.S aaa no i bym byl zapomnial...tekst "ze gdyby nie policja bysmy nie wyjechali" rozbawil mnie prawei do lez, czyzbyscie chlopaki wszyscy mieli czarne pasy czy co?
Mlynio--> wpadnij do Leszna
Pozdro dla normlanych.
tak na marginesie, zaraz po wyjściu z autobusu zaczelismy "Tęcza Leszna" i w tym momencie poszly sniezki zeby bylo jasne!! dopiero po jakims czasie poszlo "jestesmy u siebie" tyle tytulem wstepu. zaczne moze o dopingu jednej i drugiej strony, ktory byl dobry, co do tego kto byl glosniejszy to sie nie wypowiadam bo zarowno nam jaki i Wam jest ciezko to ocenic (oczywisice domniewam ze Orzel byl glosniejszy i wiadomych wzgledow i tak pewnie bylo). Kwestia sniegu oczywisicie poszlo to z Waszej strony i nie ma dyskusji. Dalej, oczywiscie pojawialy sie w naszym repertuarze dosc brzydkie przyspiewki, natomiast Wy w zadnym stopniu nie pozostaliscie dluzni. dziwicie sie ze juz przed meczem bylo zapowiadane ze bedzie goroce i ze nie darzymy Was sympatia. Przykro mi chlopaki ale to tylko i wylacznie Wasza wina, oczywisice chodzi tutaj o zeszlorony tekst LESZNO = RASIŚCI sorry ale po takim czyms chyba nie spodziewaliscie sie ze podejdzimey do Was i Wam piatke przybijemy. Napewno nasze zachowanie bylo pod wplywem emocji i nie mowie ze bylo dobre bo kilka slow napewno padlo za duzo. Od nas kazdy byl zmobilizowany w odpowiednim stopniu na ten mecz majac w pamieci wypowiedz jakiegos Waszego ineligenta. jak sluszenie napisal Was zarzad daliscie sie nam sprowkowac i pozniejsza faza mezu to bardziej obrazanie siebie nawzajem niz dopingowanie zawodniczek. Jeszcze tekst "Jazda z k....." jak juz ktos od od nas napisal nie bylo to skierowane bron Boze w strone zawodniczek. sytuacja wcoraj wymsknela sie wczoraj z pod kontroli zarowno nam jak i Wam i chyba nikt temu nie zaprzeczy. Bylo minelo, mam nadzieje ze nastepnym razem bardziej sie skupimy na kulturalnym dopingu i mecz bedzie brzebiegal w bardziej przyjaznej atmosferze.
P.S aaa no i bym byl zapomnial...tekst "ze gdyby nie policja bysmy nie wyjechali" rozbawil mnie prawei do lez, czyzbyscie chlopaki wszyscy mieli czarne pasy czy co?
Pozdro dla normlanych.
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Liquidor pisze:abstrahując od tego całego hóliganienia..
Leszno odpalało jakieś piro ? interweniował ktoś ? jakaś ochrona czy coś ?
Były odpalone 3 flary i zimne ognie , a ochrona dwóch ziomków od nas wyrzuciła z hali, a niewiem dlaczego niewnikał w szczegóły a tak interwencji nei było
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem