W jaki sposób prowadzi drużynę trener Maciejewski?
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
W jaki sposób prowadzi drużynę trener Maciejewski?
Interesuję mnie jaką macie opinię na temat prowadzenia drużyny przez trenera Maciejewskiego? Dobrze prowadzi drużynę , czy jeszcze wiele mu brakuje żeby zgrać zespół?
Re: W jaki sposób prowadzi drużynę trener Maciejewski?
flamma pisze:Interesuję mnie jaką macie opinię na temat prowadzenia drużyny przez trenera Maciejewskiego? Dobrze prowadzi drużynę , czy jeszcze wiele mu brakuje żeby zgrać zespół?
Co prawda na mecze chodzę dopiero 2 sezon (nieopuściłem żadnego meczu
- Strzal
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
die antworte
Widzialem co robi na treningach trener Maciejewski i jak dla mnie jest on bardzo dobrym, ostrym, wymagajacym, doswiadczonym trenerem. Nie mozemy narzekac , chociaz niektorych jego decyzji podczas meczu nie rozumiem, hmmmmm: ale nie siedze w baskecie 20lat jak on
pozdrawiam kibicow
<b> Michael Jordan On The Max </b>
-
Mato
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
hmmm
na treningach koszykarek bywam dosyc czesto(2/3x w tygodniu). I jestem pewien, ze trener Maciejewski prowadzi druzyne bardzo dobrze!! Jest wymagajacy, ostry, kiedy trzeba zazartuje i pochwali a kiedy trzeba krzyknie! Jesli wszystko bedzie sie toczylo po Jego mysli za kilka lat bedziemy mieli BAAARDZOOO mocna ekipe w Gorzowie!!
pozdrawiam
pozdrawiam
---->>>AZS-PWSZ ATHLETIC TEAM<<<----
- Strzal
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Re: hmmm
Mato pisze:na Jesli wszystko bedzie sie toczylo po Jego mysli za kilka lat bedziemy mieli BAAARDZOOO mocna ekipe w Gorzowie!!
pozdrawiam
Dobrze mowisz stary
<b> Michael Jordan On The Max </b>
Maras masz jakis problem
Chlopaki napisaly, ze maja nadzieje w przyszlosci na zdobycie MP, a porazka z Ostrowem tego nie przekresla. Mamy taka sytuacje w klubie, ze odpuakc nei musimy sie martwic, ze jeden sponsor sie wycofa i wszystko h.. strzeli. Wszystko jak narazie wyglada naprawde ladnei i moga sobie taka przyszlosc planowac. Chyba nei kozacza jak na pisza, ze maja nadzieje, ze za 5 lat zdebdziemy MP, chociaz po twoim wpisie, to kto wie.
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
wracajac do maciejewskiego to moze on i jest dobrym trenerem, ale nie rozumiem jego decyzji i faworyzowania niektórych dziewczyn. wkurza mnie to ze całą gre opiera na Agnieszce, a są jeszcze przeciez inne dziewczyny... aga to aga tamto! ta dziewczyna moze być juz tym wszystkim zmaczona, czy mi sie wydaje? jesli wygramy to wygrał cały zespół a jak nie to szottowa dała dupy!!! trenerzy z innych zespołów dobrze wiedza ze musza przypilnowac Agnieche i tak robia, trenerze moze jakies zmiany??? moze pogramy na Justyne czy Dage. to również sa swietne koszykarki i trzeba im dać szanse wykazania sie i rozwoju...wrrrr... następna... koza, nie rozumiem czemu ona tak mało gra? z tego co wiem to maciejewski wystawiał ją czesto i to były dobre decyzje, a terraz czemu gra po kilka minut ??? wystawia Alę, w której się coś zablokowało czy to może stres nie gra tak jak grała wczesniej.
nie zgadzam sie!!!
Uwazam ze Darek Maciejewski bardzo dobrze prowadzi druzyne. Wiadomo ze kazdemu zdarzaja sie bledy, ale on popelnia ich naprawde malo! Co do Agi Szott ona jest liderka druzyny i gra opiera sie na niej. Nie uwazam jednak ze tylko na nia...akcja numer 5 jesli sie nie myle jest na Zurowska. Co do Suwarowej jest po prostu za slaba na ekstraklase, jej wejscia pod kosz nie wpadaja tak czesto a z dystansu to ona nie rzuca w ogole! Uwazam ze Darek potrafil wydobyc wszystko co najlepsze z dziewczyn ktore jakos watpie ze w innych klubach znaczylyby cokolwiek jak Mroczek, Suwary, Kaszewska, Żurowska. Nie moge uwierzyc ze w innym zespole niz naszym uzyskiwalyby dobre wyniki. Nie mowie ze Aga w kazdym meczu gra super bo tak nie jest. Moglaby jeszcze lepiej...ona jednak jest troche za miekka, mimo ze w ekstraklasie gra juz troche lat. Gdyby zechciala gralaby jak z Polfa, twardo, agresywnie, jak naprawde liderka druzyny. "Chcieć to móc, a móc to potrafić" 
Re: nie zgadzam sie!!!
ryszard pisze:Nie mowie ze Aga w kazdym meczu gra super bo tak nie jest. Moglaby jeszcze lepiej...ona jednak jest troche za miekka, mimo ze w ekstraklasie gra juz troche lat. Gdyby zechciala gralaby jak z Polfa, twardo, agresywnie, jak naprawde liderka druzyny. "Chcieć to móc, a móc to potrafić"
Do pana darka nic nie mam, równiez uważam ze prowadzi zespół bardzo dobrze, ale co do agniechy to sie chyba mylisz... nie uważasz ze ona czasami boi sie wejsc tak jak naprawde potrafi ze względu typowo asekuracyjnych, i chodzi tu o kolano. i równiez uważam ze miałem racje co do kozy... pograła dłuzei i walnęła 12 pkt...co do innych dziewczyn nie bede sie wypowiadał...
pozdrawiam
re
Trener Maciejewski to bez watpienia kluczowa postac w srodowisku koszykarskim w Polsce. Dopoki on bedzie przy zespole mozemy byc spokojni o byt w lidze, a jego umiejetnosci organizacyjne oraz znajomosci z wplywowymi osobami z Gorzowa pozwolą nam poczekac tylko 3-4 sezonów a nasz zespol bedzie wymieniany wsrod faworytow o gre w lidze mistrzyn!! Tak, to nie sa spekujacje tylko "realny plan czteroletni". Azs G. w oczach fachowców i obserwatorów jest najbardziej perspektywicznym zespołem ligi, bazujacym na swoich wychowankach a w połaczeniu z ogranymi zawodniczkami z pierwszej kadry stanowi mieszanke ktorej powinny sie obawiac i Pabianice i cwaniary z Poznania, gwiazdeczki z Krakowa i szanowac GWIAZDY z Lotosu.
Nie byloby tego wszystkiego bez Darka Maciejewskiego
pozdrOOffA
Nie byloby tego wszystkiego bez Darka Maciejewskiego
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”