Transmisje w TVP 3
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Ja przyznam się również szczerze, że ostatnio się rozmarzyłem zastanawiając czego w Polsce trzeba, by w oparciu o jedną z platform cyfrowych, otworzyć kanał wyłącznie koszykarski
Wiadomo, że głównym magnesem byłyby prawa do transmisji spotkań NBA. Codziennie dwa mecze "na żywo" + relacje z naszych lig żeńskich i męskich, i szybko nasza ligowa koszykówka stałaby się potęgą 
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Hellraiser nzlg
MARAS pisze:Ludzie swieci! A gdzie jest mecz AZS Poznan vs Lotos Gdynia! Przeciez tego meczu nie sposob pominac przy ustalaniu grafiku!
Ale macie racje z tym Lotosem ze kamery zaczesto goszcza w hali w Gdyni! Oni mysla ze w lidze jest tylko jedna druzyna ktora warto pokazywac! Oj powiem po rosyjsku: "Duraki z tego PLKK"
MARAS GDYBY ZROBIĆ SONDAŻ MECZE KTÓREGO ZESPÓŁU SĄ ZACZĘSTO I NIEUZASADNIONIE WYBIERANE Z KOLEJEK LIGOWYCH TO POKAZYWANIE W TV.AZS POZNAŃ BYŁBY STUPROCENTOWYM FAWORYTEM
-
Hellraiser nzlg
Seba pisze:MARAS pisze:Ludzie swieci! A gdzie jest mecz AZS Poznan vs Lotos Gdynia! (...) Ale macie racje z tym Lotosem ze kamery zaczesto goszcza w hali w Gdyni! (...)
To znaczy, że każdy chce zobaczyć w TV mecz swojego zespołu z Lotosem, a wszyscy narzekają, że Lotosu za dużo w TV ;) hihi... Tu jednak apeluję o rozsądek - mimo że brakuje go w PLKK nie można dopuścić, by nam go również zabrakło. Takie mecze jak Wisła-Lotos MUSZĄ być w TV, jesli ktoś w Polsce ma się przekonać do naszej dyscypliny!
ZAJEBIŚCIE ŻEŚ POWIEDZIAŁ.Dokładnie tak jest.Pójde jeszcze dalej niektórzy nawet nie policzyli ile meczów Lotosu puślili w sezone zasad. PLKK ( a narzekają chyba na zasadzie obowiązku) .Bo by wyszło że ich własnej drużyny znacznie więcej puszczane od Gdyni(Prym wiodą Poznan i Pabianice a Lotos jest puszczany dość przeciętnie).TRZEBA JESZCZE WZIĄŚĆ POD UWAGE CZY JEST MECZ WYJAZDOWY CZY MECZ U SIEBIE .Po te wyjazdowe są bardziej oczekiwane!!!!!!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
No nie wiem czy tak Pabianice wiodą prym w transmisjach. Raptem dwie, czy to dużo??? W dodatku nie dokońca te które należało. Mecz z Gdynią, owszem, transmisja uzasadniona. Z Brzegiem już nie. Lepiej mogli puścić mecz z Wisłą - było na co popatrzeć.
A jeśli chodzi o Gdynię to jest jej dużo w wydaniu euroligowym (co akurat się chwali) więc nie widzę powodów by narzekać.
A jeśli chodzi o Gdynię to jest jej dużo w wydaniu euroligowym (co akurat się chwali) więc nie widzę powodów by narzekać.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
Helllraiser nzlg
Szymon pisze:No nie wiem czy tak Pabianice wiodą prym w transmisjach. Raptem dwie, czy to dużo??? W dodatku nie dokońca te które należało. Mecz z Gdynią, owszem, transmisja uzasadniona. Z Brzegiem już nie. Lepiej mogli puścić mecz z Wisłą - było na co popatrzeć.
Ja nie narzekam,zresztą nie zależy mi by była puszczana Gdynia .Tylko stwierdzam fakt że w kolejkach PLKK jest puszczana dość rzadko.Więc pretensje niektórych typu w ransmisjach liczy się tylko Gdynia są....mmmm nieco urojone.Co do meczów Euroligi ...puszczają Gdynie i Kraków bo chyba trudno aby puszczano kogoś innego.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Co do euroligi to zgoda. Natomiast jeśli chodzi o skróty z ligi to już nieporozumienie totalne. Bo po co pokazywać np. mecz Ostrovia - Wisła czy Wisła- Gorzów??? Z góry wiadomo kto wygra i to w dodatku wysoko. Czy nie lepiej pokazać np. Wisła-Gdynia i Ostrovia- ŁKS??? Przy takim wyborze istnieje nadzieja że mecze będą wyrównane i stanowić będą promocję środowiska.
A jesli jeszcze chodzi o Gdynię to według mnie, gdyby nie transmisje z euroligi, to w skrótach z naszych krajowych rozgrywek mielibyśmy bardzo dużo Gdyni.
A jesli jeszcze chodzi o Gdynię to według mnie, gdyby nie transmisje z euroligi, to w skrótach z naszych krajowych rozgrywek mielibyśmy bardzo dużo Gdyni.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Chciałbym poinformować wszystkich zainteresowanych ze dowiedziałem sie z bardzo oficjalnego źródła ze mecz Cukierków z CCC odbędzie sie 30 stycznia (niedziela) o 12:45 w Brzegu i bedzie na żywo tranmitowany w TVP3 ale nie na paśmie ogólnym tylko w paśmie okręgu Dolnośląskiego.
Jest to informacje praktycznie w 100% pewna , choć zawsze cośmoze sie zdarzyć.
GURU pisze:Chciałbym poinformować wszystkich zainteresowanych ze dowiedziałem sie z bardzo oficjalnego źródła ze mecz Cukierków z CCC odbędzie sie 30 stycznia (niedziela) o 12:45 w Brzegu i bedzie na żywo tranmitowany w TVP3 ale nie na paśmie ogólnym tylko w paśmie okręgu Dolnośląskiego.
Na Żywo? To niecodzienne zjawisko
Bardzo dobra wiadomość, choć pewnie wielu forumowiczów będzie niezadowolonych z tego, ze transmisja będzie tylko w paśmi dolnośląskim. no ale na początek lepsze LIVE w jakimś okregu niz nic, lub kawałki na całą Polskę. nadchodzą dobre czasy?
tak tylko dla przypomnienia to korzeniowski jest szefem ds sportu w telewizji dopiero od tego roku i na pewno to nie sa jego zaslugi ze tyle kosza bedzei - szczegolnie w wykonaniu meskim, no zenskim oczywiscie tez. Czy jednak to on to zalatwil?
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
ajt syf napisalem! U nas w wojewodztwie (ale podejrzewam, ze chyba wszedzie tak jest) wlasnie w niedziele o 12.45 jest czas na sport na regionalnej i pewnie dzialacze w Brzegu ustawili mecz na ta godzine, zeby byl pokazany.

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
MuFa pisze:Nie no nie wierze. Dawno nie bylem pod takim wrazeniem. Szkoda tylko ze o tak wczesnej godzinie meczyk bedzie bo po poludniu wuecej ludzi by chyba przyszlo, ale moze w koncu cos drgnie i takich transmisji na zywo bedzie coarz wiecej.
Z tego co co wiem to jest to tylko jednorazowa inicjatywa i bedzie ten pokazywany w takiej godzinie bo tak ponoć pasuje TVP 3 i są to tak jakby derby dolnegośląska. Tak poinformował nas (mnie i kolege Wojtka) nasz kierownik drużyny bo to od niego mamy te informacje.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”