ZAPROSZENIE DLA KK NA MECZ AZS-AWF GORZÓW WLKP.
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
tomaszek
ZAPROSZENIE DLA KK NA MECZ AZS-AWF GORZÓW WLKP.
Witam.
Dostaliśmy ZAPROSZENIE od Pana Jarosława Porwicha, kierownika drużyny AZS-AWF Gorzów Wlkp. na mecz piłkarzy ręcznych KS AZS-AWF Gorzów - Stelmet AZS UZ Zielona Góra, który odbędzie się 24 listopada o godzinie 18.00 w hali przy ulicy Szarych Szeregów 7
Kierownictwo AZS AWF dostrzegło nasz doping dla koszykarek i chciałoby abyśmy w ważnym dla Gorzowian meczu z Falubazem wsparli piłkarzy ręcznych oraz pokazali "raczkującemu" KK AZS AWF jak się dopinguje u nas.
Oczywiście wstęp na ten mecz mielibyśmy za free. Jeszcze raz podkreślam jest to tylko zaproszenie i nikogo nie zobowiązuje.
Mecz jest za prawie 2 tygodnie wiec chcialbym poznac Wasze opinie. Czy warto wspomóc kolejny gorzowski AZS???
Dostaliśmy ZAPROSZENIE od Pana Jarosława Porwicha, kierownika drużyny AZS-AWF Gorzów Wlkp. na mecz piłkarzy ręcznych KS AZS-AWF Gorzów - Stelmet AZS UZ Zielona Góra, który odbędzie się 24 listopada o godzinie 18.00 w hali przy ulicy Szarych Szeregów 7
Kierownictwo AZS AWF dostrzegło nasz doping dla koszykarek i chciałoby abyśmy w ważnym dla Gorzowian meczu z Falubazem wsparli piłkarzy ręcznych oraz pokazali "raczkującemu" KK AZS AWF jak się dopinguje u nas.
Oczywiście wstęp na ten mecz mielibyśmy za free. Jeszcze raz podkreślam jest to tylko zaproszenie i nikogo nie zobowiązuje.
Mecz jest za prawie 2 tygodnie wiec chcialbym poznac Wasze opinie. Czy warto wspomóc kolejny gorzowski AZS???
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
elen pisze:Pomysł jak dla mnie nie jest zły, tym berdziej ze gorzowianki grają w Brezgi (wg. PLKK.pl o 14.45). A mecz z Falubazem to nie lada atrakcja!
A co ma mecz wyjazdowy w Brzegu z Pilkarzami Recznymi ?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Zdanie moje jest takie: jeżeli już mam się wybrać na mecz piłkarzy ręcznych to tylko w roli obserwatora, a jeżeli już to co? mam pokazać jak się dopinguje?
Sorry bardzo, ale "przerzutem" nie jestem i jak na poważnie komuś kibicuje to tylko AZS-owi ale nie AWF tylko PWSZ
Sorry bardzo, ale "przerzutem" nie jestem i jak na poważnie komuś kibicuje to tylko AZS-owi ale nie AWF tylko PWSZ
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
tadeo86 pisze:Zdanie moje jest takie: jeżeli już mam się wybrać na mecz piłkarzy ręcznych to tylko w roli obserwatora, a jeżeli już to co? mam pokazać jak się dopinguje?
Dokladnie Tadeo masz racje.
Sam osobiscie planowalem isc na ten mecz jakis czas temu ale w roli wylacznie obserwatora.
Chyba komus sie zaproszenia pomylily. AZS AWF ma inne korzenie i do innych osob powinno to zaproszenie byc skierowane. (Sam osobiscie chodzilem na recznych w zeszlym wieku i wiem kto im kibicowal).
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
adriano9 pisze:mówicie o przerzutach ale jak cała hala nie chce z wami krzyczeć to mówicie pikiniki po co chodzicie na mecze? więc nie widzę logiki chcecie isć jako obserwatorzy a sami takowych nie chcecie u siebie
Odpowiedz jest oczywista.
Ide tam na mecz jako obserwator jednak jezeli ktos stworzy atmosfere do tego zeby samemu sie wlaczyc w doping to z tego rodzaju zaproszenia skorzystam. (Np. jak na Stali kibice skandowali wszyscy wstaja i Szkocje jechali to zawsze sie wlaczalem). Co nie oznacza ze ja sam czy KK ma prowadzic doping innego klubu niz AZS PWSZ.
Wiec zanim uzyjesz slowa Piknik to 3 razy sie zastanow.
Moje osobiste zdanie jako nie czlonka KK: w dupach sie poprzewracalo.
-------------------------
Kwestia rozreklamowania pilkarzy recznych i beda tam tlumy, w sumie juz sa, trybuny zawsze pelne. Sport fantastyczny, szybki, widowiskowy, kontaktowy i dajacy mase frajdy nawet z samego ogladania. Takie moje wrazenia po wizytach w 20.
-------------------------
Kwestia rozreklamowania pilkarzy recznych i beda tam tlumy, w sumie juz sa, trybuny zawsze pelne. Sport fantastyczny, szybki, widowiskowy, kontaktowy i dajacy mase frajdy nawet z samego ogladania. Takie moje wrazenia po wizytach w 20.
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”