pogaduchy...
Moderatorzy: Kuba, brzydki, ginda
-
Orange Boyyy
- Żak
-
Orange Boyyy
- Żak
-
michalo
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Podziekowania za mądre komantarze
Odzwiedziem dziś po raz pierwszy dział PLKK na Onet Sport.
Naturalnie że pierwsze co zrobiłem to otworzyłem wątek o meczu SMSu z
Wisłą i właśnie wtedy wstrząsneła mną głupota niektórych komentarzy , najwyraźniej publikowanych przez ludzi którzy nie maja bladego pojęcia o PLKK i SMSie Łomianki (czym jest i jak działa), nieprzyjemne komentarze , nie chciał bym ich czytać na miejcu naszych dziewczyn.
Na szczeście znalazło sie tam kilka rozsądnych ripost od ludzi którzy znają sie na temacie, większość tych ripost podpisana była "CCC Polkowice"
Dlatego chce Wam podziekować za ten wysiłek na rzecz uświadamiania nieuświaomionych krzykaczy internetowych. Napewno dziewczynom też jest bardzo miło przeczytać pare mądrych komentarzy od Was:)
Pozdrawiam!
Naturalnie że pierwsze co zrobiłem to otworzyłem wątek o meczu SMSu z
Wisłą i właśnie wtedy wstrząsneła mną głupota niektórych komentarzy , najwyraźniej publikowanych przez ludzi którzy nie maja bladego pojęcia o PLKK i SMSie Łomianki (czym jest i jak działa), nieprzyjemne komentarze , nie chciał bym ich czytać na miejcu naszych dziewczyn.
Na szczeście znalazło sie tam kilka rozsądnych ripost od ludzi którzy znają sie na temacie, większość tych ripost podpisana była "CCC Polkowice"
Dlatego chce Wam podziekować za ten wysiłek na rzecz uświadamiania nieuświaomionych krzykaczy internetowych. Napewno dziewczynom też jest bardzo miło przeczytać pare mądrych komentarzy od Was:)
Pozdrawiam!
show me a bit of respect , I'll be your best friend
-
Orange Boyyy
- Żak
-
tomaszek
Witam. Niewiem moze wiecie kto administruje strone www.ccckosz.polkowice.pl ale chcialbym powiedziec ze wchodząc na strone mozna zalapac wirusa. Dwa rózne firewall'e wykryły mi trojana wiec nie moze to byc przypadek. Moze przekazecie to administracji strony.
PS. Mimo iz jestem z GW nie pisze tego złośliwie. Naprawde na stronce jest trojan "Trojan-Downloader.JS.Remora.w"
PS. Mimo iz jestem z GW nie pisze tego złośliwie. Naprawde na stronce jest trojan "Trojan-Downloader.JS.Remora.w"
-
tomaszek
Piotrek pisze:Też tak mam, ale to nie jest żaden wirus tylko to może być sprawka Java script.
Tak to jest sprawka Java Scriptu a konkretnie kawałka kodu który jest tak skonstruowany aby zainfekować komputer. Było nie było wypadałoby aby na oficjalnej stronie nie było takiego czegoś bo zniechęca tylko do zaglądania na nią