8 kolejka: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

8 kolejka: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice

Postautor: tadziu » 15 listopada 2007, 23:32

Nie wiedziałem gdzie o tym napomknąć więc założyłem ten temat bo i tak w końcu by powstał.

Jasny pisze:
wlodi9 pisze:A w niedziele kolejna załamka 8) ( kibiców Orła :D )

Po co sie wtracasz do dyskusji z jakimis teraz watami;/:/ napinka ?? :D:D... Zobaczymy po meczu w Niedziele szkoda , ze nie przyjedziemy bo po waszym przyjezdzie sa zle kontakty z klubem :/

I w związku z tym mam takie pytanko: czy Wy potrzebujecie pisemnej zgody klubu aby udać sie gdziekolwiek na wyjazd czy może to klub Wam opłaca wyjazdy.
Nie żebym się czepiał czy coś takiego ale bardzo zainspirowała mnie wypowiedź kolegi Jasnego...

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 16 listopada 2007, 07:46

W tym sezonie jezdzimy za swoje ... ;) wiec trudno zeby tak jak w zeszlym na kazdym wyjezdzie bylo ok. 35 osob ... ale zapewne i takie wyjazdy sie znajda ;)

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 16 listopada 2007, 10:14

Tylko takiego rozpiz... nie zróbcie jak w Arenie :!: 8)
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

Barti
Żak

Postautor: Barti » 16 listopada 2007, 11:27

Mam nadzieję, ze Kibice z Polkowic utrzymaja Swój wizerunek z zeszłorocznych spotkań w Gorzowie, gdzie ich postawa była godna pochwalenia. Fajny doping i bez żadnych niepotrzebnych tarć. Nie chciałbym, aby sytuacja się wymknęła spod kontroli, jak w przypadku spotkania Orzeł-Tęcza. Mam nadzieję, że obie grupy kibiców skupią się tylko i wyłącznie na dopingu .

Pozdrawiam i zapraszam do Gorzowa. Mam nadzieję, że emocji na parkiecie, jak i na trybunach (tych pozytywnych :D ) nie zabraknie.

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 16 listopada 2007, 14:46

Łukasz-fan pisze:Tylko takiego rozpiz... nie zróbcie jak w Arenie :!: 8)

Psotaramy się 8) :wink:

Awatar użytkownika
hool's
Amator

Postautor: hool's » 16 listopada 2007, 14:51

Łukasz-fan pisze:Tylko takiego rozpiz... nie zróbcie jak w Arenie :!: 8)

przeciez w Arenie nic sie nie dzialo :wink: 8)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Re: 8 kolejka: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice

Postautor: Endrju » 16 listopada 2007, 19:17

Jasny pisze:Zobaczymy po meczu w Niedziele szkoda , ze nie przyjedziemy bo po waszym przyjezdzie sa zle kontakty z klubem :/

Jeszcze raz sie zapytam po co to pier...?? Jak i tak wiadomo ze przyjedziecie.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 16 listopada 2007, 19:19

Endrju pisze:
Jasny pisze:Zobaczymy po meczu w Niedziele szkoda , ze nie przyjedziemy bo po waszym przyjezdzie sa zle kontakty z klubem :/

Wyluzuj 8)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 16 listopada 2007, 19:23

Orange Boyyy pisze:
Endrju pisze:

Wyluzuj 8)

Moze wzorem waszego trenera powinnismy wam zalatwic specjalny sektor na jakims "wygnajewie" tak jak nas potraktowano w play-offach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Do tego "trzepanko" przed wejsciem przez ochrone<HAHAHAHA> :lol: :lol: :lol:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Dziadek
Nowy na forum

Postautor: Dziadek » 16 listopada 2007, 21:36

I w związku z tym mam takie pytanko: czy Wy potrzebujecie pisemnej zgody klubu aby udać sie gdziekolwiek na wyjazd czy może to klub Wam opłaca wyjazdy.
Nie żebym się czepiał czy coś takiego ale bardzo zainspirowała mnie wypowiedź kolegi Jasnego...[/quote]

Prawda jest tak, że przez kilku DEBILI klub kibica ma zajebiś... trudne raelacje na linii kk-działacze. Z tego co wiem to nikt z MKS Orzeł nie zgłosi oficjalnie przyjazdu kibiców do Gorzowa, a co sie z tym wiąże nawet jak przyjadą to nie będzier im łatwo wejść... ale to niech młodzi sami kombinują.
ps. prośba do kk Orzełka- zróbcie porządek w swoim "gnieździe"
A ja i tak wiem swoje

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 16 listopada 2007, 22:03

Sranie w banie sie zbiera ludzi wynajmuje autokar i wio a nie relacje z klubem sami jako organizatorzy tez mozecie zglosic do klubu w Gorzowie ze przyjedziecie i z bani i sie bawicie a nie ze relacje ble ble ble sami nie umiecie zalatwic?

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 17 listopada 2007, 11:00

Jak bedziemy na meczu to dobrze. Jak nas nie bedzie to też nic sie nie stanie wiec nie wiem po co takie podpuszczanie tekstami: "sami nie umiecie załatwić" ?? A jakie mamy relacje z klubem to tylko i wylacznie nasza sprawa :)
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 17 listopada 2007, 11:28

Dziadek pisze:Prawda jest tak, że przez kilku DEBILI klub kibica ma zajebiś... trudne raelacje na linii kk-działacze. Z tego co wiem to nikt z MKS Orzeł nie zgłosi oficjalnie przyjazdu kibiców do Gorzowa, a co sie z tym wiąże nawet jak przyjadą to nie będzier im łatwo wejść... ale to niech młodzi sami kombinują.
ps. prośba do kk Orzełka- zróbcie porządek w swoim "gnieździe"

:shock:

ja wiem że na piłce nożnej jest pełna inwigilacja i obowiązek tworzenia list wyjazdowych z danymi + PESEL ale pierwsze słyszę zeby na koszykówce był jakis obowiązek informowania klubu przez inny klub o przyjeździe kibiców, zwyczaj moze i jest dla pewnosci dostanie wejsciowek ale obowiązek? :roll:

na dodatek co mają relację KK-działacze z wyjazdem?? jest ochota jechac to sie jedzie
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 17 listopada 2007, 11:49

Z tego co wiem to kazdy klub jest zobowiazany do zostawienia 30 wejsciowek w kasie ... bez wzgledu na to czy kibice gosci zapowiadaja swoja obecnosc czy tez nie.

Barti
Żak

Postautor: Barti » 17 listopada 2007, 12:11

kwassek pisze:Z tego co wiem to kazdy klub jest zobowiazany do zostawienia 30 wejsciowek w kasie ... bez wzgledu na to czy kibice gosci zapowiadaja swoja obecnosc czy tez nie.

20-tu wejściówek :D

Wróć do „Kibice”