8 kolejka: Wisła Kraków - KK AZS Jelenia Góra

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

8 kolejka: Wisła Kraków - KK AZS Jelenia Góra

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 18 listopada 2007, 01:32

Na mecz do Krakowa wybralismy sie w 3 osoby:P :P
Oczywiscie mialo jechac wiecej osob,ale wybrali mecz w Chorzowie
Na hali w Krakowie jestesmy 2h wczesniej.
Mamy 2 szaliki Kolegium i jeden Poznania
Jakos 40min przed meczem pokazujemy swoje barwy bylem w szaliku Poznania.
Nagle podchodzi do nas jeden kibic (potem sie okazuje ze naprawde spoko ziomek)i mowi zebym schowal szaliczek bo mozemy miec problemy
wiec jak nigdy nic schowalem bez zawachania:]
Nie prowadzilsmy dopingu chcielismy juz wstalismy,ale kibice z Krakowa sie rozszaleli i nawet przez chwile nie bylo ciszy :D
A doping Krakowa hmmmm...dobry jak na tyle osob co byli...
Acha jeszcze po meczu,gdy byla konferencja podszedl kibic Krakowa i sobie wszystko ladnie pogadalismy na luzie.Wiec wyjazd udany i jestem z niego zadowolony Pozdrawiam 8) :D
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 18 listopada 2007, 10:57

Ja tylko dodam ze swojej strony ze nas w młynie 25 osob - i byl to nasz najgorszy mecz poki co w tym sezonie :/.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 18 listopada 2007, 12:30

kwassek pisze:Ja tylko dodam ze swojej strony ze nas w młynie 25 osob - i byl to nasz najgorszy mecz poki co w tym sezonie :/.

i mam nadzieję, że ostatni aczkolwiek i tak uwazam ze z roku an rok postęp :)) Euroliga rzadzi się innymi regułami stad duza liczba widzów, myśle ze Play-Offy nie wazne z kim bedziemy grać frekwencja bedzie przyzwoita. I tak dobrze ze nam się wczoraj chciało :wink:

3 osoby z Jeleniej Góry (info potwierdzone :lol: )
Opis pobytu przedstwiony przez kibica AZSu zgodny z rzeczywistością
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Tomek_AZS_KK
Nowy na forum
Kontaktowanie:

;)

Postautor: Tomek_AZS_KK » 18 listopada 2007, 12:52

Byłem Widziałem ;) Tak byliśmy we trójkę fajnie było i jesteśmy zadowoleni z postawy tego chłopaka co do nas podszedł i powiedział żebyśmy lepiej schowali szalik AZS -Poznań w trosce o nasze bezpieczeństwo . Nie mamy mu za złe ponieważ w każdej ekipie znajdą się jacyś zawadiacy szukający tylko okazji żeby komuś wpieprzyć ;) Poza tym podszedł do nas po meczu podziękował za to że przyjechaliśmy i zaprosił ponownie ;) Ogólnie bardzo miła atmosfera była ;)
Pozdrowienia dla Białej Gwiazdy ;)
:wink: :D
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 18 listopada 2007, 13:01

Heh ... Marco teraz sie nabawi kompleksow .. bo tak mu slodzicie ;)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 18 listopada 2007, 13:38

Chodzilo konkretnie o szalik Poznania (z wiadomych wzgledow) czy ogolnie o wszystkie szaliki ?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 18 listopada 2007, 14:05

Endrju pisze:Chodzilo konkretnie o szalik Poznania (z wiadomych wzgledow) czy ogolnie o wszystkie szaliki ?

Tylko i wyłącznie szalik AZS Poznań.

I jeszcze jedno wyjaśnienie. TO nie bylo na zasadzie schowaj szalik bo jesli nie to będą problemy. Tylko na zasadzie dobrej rady by uniknąć ewentualnych nieporozumień. Mam nadzieję ze tak to kibice AZSu zrozumieli.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 18 listopada 2007, 14:27

Szalik AZSu Poznań budził taką grozę???????? Nie wiedziałem,ze to taka kosa jest między wami? :lol: :lol: :lol: :lol: Czasami zastanawiam się czym sie różni Wisła od Orła? Wszak tam i tu trudno normalnie kibicować gościom. Zawsze się znajdzie kilku chętnych do dymu a miejscowi kibice koszykówki nie są wstanie nad tym zapanować (nie potrafią, nie chcą). Rozumiem,że gdyby wyciągneli szalik piłkarski z Poznania to ................ ale AZSu? Komedia

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 18 listopada 2007, 14:31

Wychodząc z tego jak dla mnie tempego założenia z jakim mieliśmy do czynienia w krakowie gdyby do Poznania jakaś drużyna z Krakowa (niepiłkarska) i ktoś by wyciągnął szalki czy to wandy Kraków czy Wawela to trzeba by kroić. :lol: Już to widzę w Poznaniu. Nikt by się nawet nie ruszył do tego. Bo po ...........

Awatar użytkownika
Tomek_AZS_KK
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Tomek_AZS_KK » 18 listopada 2007, 14:32

Tak odebraliśmy Cię tak jak chciałeś Marco ;) Miło nam było poznać ;D Potwierdzam chodziło jedynie o szalik Poznania ale nie dlatego że Wisła nie lubi AZS poznań tylko dlatego ze jakby przypadkiem na mecz przyszli przypadkiem zakapiory co na Wiśle się leją to jakby zobaczyli napis poznań to myślę że nie przejmowaliby się tym czy to piłka kosz czy szachy tylko podziałałoby to na nich jak płachta na byka ;)
PS. Nie słodzimy tylko opisałem tak jak było ;) więc marco w kompleksy nie popadnie ;D:D:D :P
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 18 listopada 2007, 14:34

ŻOŁNIERZ pisze:Szalik AZSu Poznań budził taką grozę???????? Nie wiedziałem,ze to taka kosa jest między wami? :lol: :lol: :lol: :lol: Czasami zastanawiam się czym sie różni Wisła od Orła? Wszak tam i tu trudno normalnie kibicować gościom. Zawsze się znajdzie kilku chętnych do dymu a miejscowi kibice koszykówki nie są wstanie nad tym zapanować (nie potrafią, nie chcą). Rozumiem,że gdyby wyciągneli szalik piłkarski z Poznania to ................ ale AZSu? Komedia

niebieski szalik z napisem poznań, tak ciężko ruszyć łepetyną ?
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 18 listopada 2007, 15:06

ŻOŁNIERZ pisze:Szalik AZSu Poznań budził taką grozę???????? Nie wiedziałem,ze to taka kosa jest między wami? :lol: :lol: :lol: :lol: Czasami zastanawiam się czym sie różni Wisła od Orła? Wszak tam i tu trudno normalnie kibicować gościom.

oczywiscie ze trudno bo tu jest Kraków miasto kultury co krok to awantury :))

Zawsze się znajdzie kilku chętnych do dymu a miejscowi kibice koszykówki nie są wstanie nad tym zapanować (nie potrafią, nie chcą).

a ktos mówi o jakims dymie z Jelenią? :D
u nas nie ma kibiców koszykówki :))))
Rozumiem,że gdyby wyciągneli szalik piłkarski z Poznania to ................ ale AZSu?

a niby skad kibic Wisły widząc szalik niebiesko-biały z napisem Poznań na dodatek podczas meczu Jeleniej Góry ma wiedzieć ze to szalik AZSu Poznań? a moglo sie zdarzyć ze np przyjechał sobie na ten mecz Poznaniak? i chyba blizej mu do Lecha niz do Wisły mimo ze indetyfikuje się tylko i wyłacznie z AZSem ot taki prywatny pilkarski patriotyzm?

chyba lepiej unikac niepotrzebnych nieporozumień?

Komedia

twoj wpis

Wychodząc z tego jak dla mnie tempego założenia z jakim mieliśmy do czynienia w krakowie gdyby do Poznania jakaś drużyna z Krakowa (niepiłkarska) i ktoś by wyciągnął szalki czy to wandy Kraków czy Wawela to trzeba by kroić.
:DDD
ja sie zastanawiam zakladajac czysto hipotetycznie czy gdyby w Poznaniu grał np Śląsk Wrocław, Unia Tarnów czy ktos inny symaptyzujacy z Wisłą i ktos przyjechał w szaliku Wandy Kraków 29 LO z Krakowa lub ktora by miałayby (hipotetycznie) barwy jak Wisla Kraków nie korciło by paru pyrusów podejsc i sprawdzić czy to akurat nie WISŁA
Już to widzę w Poznaniu. Nikt by się nawet nie ruszył do tego. Bo po ...........

gdybys nie byl pewien ze to Wanda Kraków czy 29 LO :)) to pewnie bys sie zainteresował czy to nie czasami Wisła Kraków wpadła sobie na mecz:D a jak ie ty to inni

Kibice z Jeleniej Góry zrozumieli ze zbierznosc barw i napis Poznań moze prowokować i całe szczęscie, bo nie kazdy jest tak zorientowany jak ty w koszykarskich zgodach i układach.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 18 listopada 2007, 16:58

Marco pisze:
Kibice Kibice z Jeleniej Góry zrozumieli ze zbierznosc barw i napis Poznań moze prowokować i całe szczęscie, bo nie kazdy jest tak zorientowany jak ty w koszykarskich zgodach i układach.[/quote]
Ale to sa tez zgody pilkarskie i koszykarkie 8) U was Wisla Krakow(pilka nozna) oni trzymaja z Lechia,Slaskiem,Unia i to samo jest na koszykowce u was :wink: i to mi sie podoba
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?

Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 18 listopada 2007, 18:10

:lol: :lol: :lol: no tak zbierzność kolorów. tylko na marginesie skąd kibice Jeleniej Góry mieliby szalik piłkarski z Poznania? I po co mieliby go wziąść? To trudne pytania i zgadzam się z Tobą (Twoje słowa) nie ma kibiców koszykówki tylko piłkarskich a od tych trudno wymagać myślenia. To przykre ale sam mi dałeś argument. Przyjmuje tylko to,ze w Krakowie na sali panują klimaty stadionowe i trudno. Pozdrawiam

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 18 listopada 2007, 18:27

ŻOŁNIERZ pisze::lol: :lol: :lol: no tak zbierzność kolorów. tylko na marginesie skąd kibice Jeleniej Góry mieliby szalik piłkarski z Poznania?

z tego samego sklepu z którego ktoś z Polkowic wytrzasnął koszulkę AW. Z bazaru, ze stadionu 10-lecia. Od wujka z Poznania. Chuj nas to obchodzi ?

nie rozumiem o co takie halo, koleś został poproszony żeby się nie afiszować z poznańskim szalikiem w barwach Lecha a Ty nie wiedzieć czemu doszukujesz się w tym jakiegoś potrójnego dna czy Bóg jeden raczy wiedzieć czego.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Wróć do „Kibice”