8 kolejka: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Patrico S.L.U.
- Nowy na forum
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
-
Orange Boyyy
- Żak
wlodi9 pisze:A wiec tak: jeśli skakali po ławce ktora sluzy do siedzenia(i ona pękła) to na pewno Ich wina i kara musi byc, natomiast gdy skakali po tym , po ktorym normalnie trzyma sie nogi i chodzi to na pewno nie Ich wina(nawet mimo ostrzezen), tyle ode mnie.
Pzd
A więc tak jak mowi chłopaczyna
- Patrico S.L.U.
- Nowy na forum
-
Orange Boyyy
- Żak
Pantczak pisze:odnośnie skakadania na ławkach czy tam gdzie się stoi. Proponuję popatrzeć na 3 zdjęcia na poprzedniej stronie. 1 chłopak z prawej, na 3 różnych ujęciach stoi na ławce. Nie wiem co się połamało ja tylko zauważam piszę co widzę
A może nie potrafiliśmy odróżnić tego na czym sie siedzi od tego na czym sie trzyma nogi
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !
-
Orange Boyyy
- Żak
Pantczak pisze:odnośnie skakadania na ławkach czy tam gdzie się stoi. Proponuję popatrzeć na 3 zdjęcia na poprzedniej stronie. 1 chłopak z prawej, na 3 różnych ujęciach stoi na ławce. Nie wiem co się połamało ja tylko zauważam piszę co widzę
No własnie tak jak mówisz,czy tam piszesz
-
Orange Boyyy
- Żak
-
Orange Boyyy
- Żak