8 kolejka: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 20 listopada 2007, 16:07

No to słabe ławki macie ) jesli od skakania to wg mnie Polkowice nic nie powinny płacić. Daliscie im trybunę zagrażającą bepzieczeństwu skoro rozleciała się pod naciskiem kibiców )

Zakładam ze nie bylo celowego "rozmontowania" trybuny )

Tak sobie czytam te wszystkie wpisy... i pierwsze co mi przyszlo na mysl to wypowiedz do mnie po meczu jednej kobiety ktora byla na trybunie glownej:

"Kibice z Polkowic tak skakali po lawkach zeby specjalnie je rozwalic" (Chociaz nie wiedziala ze ktoras z lawek jest rozwalona).

Dalej tego nie bede komentowal. (Ale zwracanie uwagi niektorym osobom np. odnosnie nie skakania po lawkach czy innych rzeczy.... dziala na niektore osobt w sposob niewskazany).

Co do wypowiedzi Tadeo to nie raz skakalismy po lawkach i nic im sie nie stalo... wiec nie pisz ze my je specjalnie oszczedzamy ! Bo prawda jest taka ze w naszym "repertuarze" nie ma zawiele skakania...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 20 listopada 2007, 16:10

Endrju pisze:
Co do wypowiedzi Tadeo to nie raz skakalismy po lawkach i nic im sie nie stalo... wiec nie pisz ze my je specjalnie oszczedzamy ! Bo prawda jest taka ze w naszym "repertuarze" nie ma zawiele skakania...

to fakt :/
jedno labado (i to nie zawsze) i koniec .. jak w Lewskim Sofia Stojakowicze :)

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 20 listopada 2007, 18:36

Endrju pisze:
No to słabe ławki macie ) jesli od skakania to wg mnie Polkowice nic nie powinny płacić. Daliscie im trybunę zagrażającą bepzieczeństwu skoro rozleciała się pod naciskiem kibiców )

Zakładam ze nie bylo celowego "rozmontowania" trybuny )

Tak sobie czytam te wszystkie wpisy... i pierwsze co mi przyszlo na mysl to wypowiedz do mnie po meczu jednej kobiety ktora byla na trybunie glownej:

"Kibice z Polkowic tak skakali po lawkach zeby specjalnie je rozwalic" (Chociaz nie wiedziala ze ktoras z lawek jest rozwalona).

Dalej tego nie bede komentowal. (Ale zwracanie uwagi niektorym osobom np. odnosnie nie skakania po lawkach czy innych rzeczy.... dziala na niektore osobt w sposob niewskazany).

A u nas jest :lol: więc skaczemy 8)

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 20 listopada 2007, 19:53

Endrju pisze:
"Kibice z Polkowic tak skakali po lawkach zeby specjalnie je rozwalic"

tego typu teksty przypomnają mi podobne z pilki nożnej

np w rozmowie z pismakami

"Panie ta chołota jedzie na mecz zeby się bić,a nie kibicować"

Wszystko wiedzący ludzie. Skakali tyle ile chcieli bo być może fajnie sie przy tym bawili.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 20 listopada 2007, 20:07

Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 20 listopada 2007, 21:28

A macie moze filmik z meczu z Tęczy??
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 20 listopada 2007, 21:30

wlodi9 pisze:A macie moze filmik z meczu z Tęczy??

Nie ma takiej możliwości, przynajmniej z meczu z nami :D
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 21 listopada 2007, 10:32

Jest roznica pomiedzy lawka zlamana przypadkowo przy dobrej zabawie,,, a napier... w nia dopuki, doputy sie nie zlamie !

To tak jak na stadionie ktos sie oprze o krzeselko i moze peknac pod naciskiem masy... a co innego jak to krzeselko zostanie wyrwane :!:
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 21 listopada 2007, 10:59

Endrju pisze:Jest roznica pomiedzy lawka zlamana przypadkowo przy dobrej zabawie,,, a napier... w nia dopuki, doputy sie nie zlamie !

Widzę ze uparcie chcecie udowodnić ze i poprzez swoją zabawę chcieli wam rozwalić trybunę specjalnie a nie ze stało się to przypadkiem.

To tak jak na stadionie ktos sie oprze o krzeselko i moze peknac pod naciskiem masy... a co innego jak to krzeselko zostanie wyrwane :!:

a co kibce z Polkowic wyrywali kopali , moze jeszcze uzywali jakiesgos sprzetu by wam rozkrecic trybunę?

u nas tez na stadionie wielokrotnie poszlo jakies krzesełko bo ktos przy zbawie stanął na oparciu i nie wytrzymało

trybuna nie wytrzymała a wy robicie wielkie halo o barbarzyństwie z ich strony ze celowo ze specjalnie.

Jak mam zastrzeżenia do polkowiczan to w tej kwestii z tych relacji i ze zdjec trybuny jednak bede stalpo ich stronie, bo wg mnie sie bawili a trybuna nie wytrzymała a nie trybuna stała się ich "przeciwnikiem" ktorego chcieli zniczszczyć za wszelką cenę

I tak sie zastanawiam skoro uwazasz/uwazacie ze bylo to specjalnie to dlaczego nie było waszej czy organizatora reakcji na niszczenie mienia?? Skoro jesteście pewni ze robili to spejalnie to dlaczego bierna postawa wobec chuligańskich wybryków???

Ciekawym czy gdyby trybuna nie ucierpiała tez bys/byscie twierdzili ze Polkowice chcialy wam rozwalić trybunę.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 21 listopada 2007, 11:15

Ja tego nie widzialem ... tylko jak pisalem wczesniej opieram sie na slowach widza z trybuny glownej ktory twierdzil ze "kibice tak walili w lawke zeby ja polamac".

Wiec pytania jest czy to bylo specjalnie czy nie ?! Jednak nikt tu sie nie przyzna wiec temat uwazam za zakonczony !

Awatar użytkownika
Kretson27
Nowy na forum

Postautor: Kretson27 » 21 listopada 2007, 11:35

Chce powiedzieć że Polkowiczanie mają pretensje do kibiców Gorzowskich o prowokowanie ich a jak u Was ktos rzucil mnie butelka to wtedy bylo dobrze tak? A ja tylko prowadzilem doping przyjezdnych i za to otrzymalem atak butelkami i to wg Was jest super tak.Za to mnie wyprowadzono wlasnie z sali ze pokazalem pozniej Fucka temu ktory mnie rzucil wasza ochrona tez jest super
^^^^^OOOLYMPIAKOSSS^^^^^

Awatar użytkownika
Kretson27
Nowy na forum

Postautor: Kretson27 » 21 listopada 2007, 11:43

GORZOWIANIE !!! licze że uda się nam Leszno i wam Gorzów stwozyć coś jeszcze piekniejszego razem i mysle ze jest szansa ze bedziemy sobie w przyszlosci poomagac pozdrawiam gorzów stolicę Lubuskiego
^^^^^OOOLYMPIAKOSSS^^^^^

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 21 listopada 2007, 11:57

ja to widze tak jako osoba postronna skoro powiedziano im ze maja nei skakac bo lawki sa w zlej kondycji to chyba robic tego nei powinni?

Powiem wam cos , jak byly zbiory burakow to moja babcia chowala je do piwnicy ...z wami trzeba to samo zrobic nei warto wpuszczac was na inne hale tylko do piwnicy z buractwem
p.s. przepraszam prawdziwych kibicow Polkowic to jest tylko do tych którzy chieli jak to jeden z Polkowic napisał "sprawdzic wytrzymałość ławek" zal naprawde zal
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

tomaszek

Postautor: tomaszek » 21 listopada 2007, 12:10

Nie ma sensu dalej dyskutować na ten temat. Skoro "kibice" Polkowic uważają że robią dobrze, to niech tak robią dalej. Oni sami kreują opinie o sobie i nie zdziwił bym się w niedługiej przyszłości ze hale dla Polkowiczan bedą zamknięte. Bo jakoś nie chce mi się wierzyć że to zawsze kibice drużyny przeciwnej są źli a kbice Orła nie maja nic na sumieniu. Najpierw była sprawa z Wisła, pozniej z Lesznem, teraz z Gorzowem... jakiś cholerny zbieg okoliczności że ciągle Wam (kibice Polkowic) psują opinie inni kibice... Normalnie żałosne...

A co do ławek... to kur*** powtórzę raz jeszcze. Odpowiadajmy za swoje czyny. Podobno Leszno odpowiadało za race (mogę się mylić, jak tak to poprawcie) bo taki jest ich styl kibicowania, wiec kur*** jak skaczecie to odpowiadajcie za szkody które z tego powodu powstają...

Pozdrawiam wszystkich kibiców (NIE DEBILI MIENIĄCYCH SIE KIBICAMI) a w szczegolnosci kibiców z Leszna :D

.:Lukas:.
Żak

Postautor: .:Lukas:. » 21 listopada 2007, 13:16

Mozarthio pisze:ja to widze tak jako osoba postronna skoro powiedziano im ze maja nei skakac bo lawki sa w zlej kondycji to chyba robic tego nei powinni?

Powiem wam cos , jak byly zbiory burakow to moja babcia chowala je do piwnicy ...z wami trzeba to samo zrobic nei warto wpuszczac was na inne hale tylko do piwnicy z buractwem
p.s. przepraszam prawdziwych kibicow Polkowic to jest tylko do tych którzy chieli jak to jeden z Polkowic napisał "sprawdzic wytrzymałość ławek" zal naprawde zal

To mam taką małą propozycje, żeby przed każdym meczem gospodarze wydawali ekipie przyjezdnej wytyczne co wolno robić a czego nie wolno. Na przykład, można zakazać śpiewać przez 40 minut, bo przypadkiem goście będą głośniejsi, albo zakazac uzywania tortówek bo gospodarze akurat ich nie mają. Albo najlepiej wogóle zakazać wjazdu gościom bo są, mogą byc lepsi, głośniejsi :lol:

czuken pisze:Hahaha nas klub nie zawiesil,bo nie mamy z nimi takiej wspolpracy jak wy ahaha . Napisalem spechalnie CCC ,bo podczas meczu z wami krzyczeliscie cala hala w pewnym momencie CCC! CCC! CCC! a u nas chlopaczku nikt nie krzyczy Duda. Moze i dla was smutne, ale prawdziwe, ze bez pomocy klubu malo znaczycie i na wyjezdzie w Gorzowie nic nie pokazecie :) Odcieli Was od gotowki na wyjazdy i czapa :) Do roboty, a nie tylko zerowac kase z klubu ! hahaha :lol:

Bez napinki, ale baaaaaaardzo liczę, że 19 stycznia 2008 wspaniali kibice Tęczy Leszno, bez jakiejkolwiek pomocy klubu, sponsora czy Bóg wie kogo, w pokaźnej liczbie zjawią się w Gdyni. Ciekawe czy bez kasy z klubu, przejadą 5 razy wiecej km :D

Wróć do „Kibice”