8 kolejka: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 21 listopada 2007, 13:21

A ze tak nawiaze troszke nie na temat, ale do tego co napisal kolega powyzej ... a mianowicie tortowek :).

Otoz ciekawa sprawa, ostatnio przeczytalem sobie pismo jakie dostala Wisła, ktore jest do wgladu tzw" Klubow Kibica", w ktorym PLKK informuje iz bedzie srogo karalo za uzywanie srodkow pirotechnicznych, gdyz jest to zwiazane z bezpieczenstwem na imprezach masowych w pomieszczeniach zamknietych. I co ciekawe wsrod zakazanych srodkow byly miedzy innymi: race, ognie bengalski oraz ....wszelkiego rodzaju zimne ognie.

Ciekawe w jaki sposob beda karali. Czy tak wybiorczo jak im sie spodoba, czy po prostu zimne ognie to blad w druku ;).

tomaszek

Postautor: tomaszek » 21 listopada 2007, 13:33

.:Lukas:. pisze:Bez napinki, ale baaaaaaardzo liczę, że 19 stycznia 2008 wspaniali kibice Tęczy Leszno, bez jakiejkolwiek pomocy klubu, sponsora czy Bóg wie kogo, w pokaźnej liczbie zjawią się w Gdyni. Ciekawe czy bez kasy z klubu, przejadą 5 razy wiecej km :D

Ty człowieku sam się nie napinaj bo jakoś nie pamiętam żeby od Was z tej Gdyni były tłumy choćby w Gorzowie w tym sezonie. Jakoś sięgam pamięcią to tylko KIBIC jeździ w miare regularnie za koszykarkami. Ale pokaźnych liczb z Gdyni nigdy nie widziałem.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 21 listopada 2007, 13:44

tomaszek pisze:
A co do ławek... to kur*** powtórzę raz jeszcze. Odpowiadajmy za swoje czyny. Podobno Leszno odpowiadało za race (mogę się mylić, jak tak to poprawcie) bo taki jest ich styl kibicowania, wiec kur*** jak skaczecie to odpowiadajcie za szkody które z tego powodu powstają...
]

tylko ze race czy inne srodki pirotechniczne sa zakazane mowi o tym ustawa o imprezach masowych wiec kazdy uzywa na swoja odpowiedzialnosc i za to odpowiada,a to ze trybuna dla gosci sie rozlatuje bo ktos naniej skacze (co nie jest zabronione w zadnej ustawie badz regulaminie) to nie wina kibiców.

Totalną głupotą wg mnie jest mowienie zeby zeby ponosili konsekwencje za skakanie pryzy dopingu. Moze jeszcze niedlugo za to z ektos sie o cos oprze i uszkodzi tez bedzie musial ponosic konsekwencje bo sie np cos przerówiciło i rozwaliło od opierania :roll:

Lepiej zapewnijcie bezpieczniejsze trybuny :)))
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 21 listopada 2007, 13:45

tomaszek pisze:Ty człowieku sam się nie napinaj bo jakoś nie pamiętam żeby od Was z tej Gdyni były tłumy choćby w Gorzowie w tym sezonie. Jakoś sięgam pamięcią to tylko KIBIC jeździ w miare regularnie za koszykarkami. Ale pokaźnych liczb z Gdyni nigdy nie widziałem.

kto jezdzi za koszykarkami? KIbic? :shock: :lol: dowcip roku :lol:
poza Toruniem to gdzie jeszcze Kibic byl bo nie kojarze :roll: ? o ile w Toruniu byl :lol:

tomaszek

Postautor: tomaszek » 21 listopada 2007, 13:49

D.shock pisze:kto jezdzi za koszykarkami? KIbic? :shock: :lol: dowcip roku :lol:
poza Toruniem to gdzie jeszcze Kibic byl bo nie kojarze :roll: ? o ile w Toruniu byl :lol:

No wiec nawet KIBIC nie jeździ :lol: :lol: :lol:

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 21 listopada 2007, 14:01

tomaszek pisze:Ty człowieku sam się nie napinaj bo jakoś nie pamiętam żeby od Was z tej Gdyni były tłumy choćby w Gorzowie w tym sezonie. Jakoś sięgam pamięcią to tylko KIBIC jeździ w miare regularnie za koszykarkami. Ale pokaźnych liczb z Gdyni nigdy nie widziałem.

a kibice z Gorzowa w Gdyni kiedyś byli? nawet w liczbie kilku osob?
bo nie przypominam sobie. :roll:
A My prawie zawsze jesteśmy u Was no z wyjątkiem tego roku bo to środa była :wink: . Zresztą zawsze jesteśmy sympatycznie przyjmowani przez trenera i klub :D

wracajac do pirotechniki na halach to.... u nas nigdy nie bylo problemów z tortówkami. Ale nie powiem nie raz nie dwa ścigano nas na innych halach. Ostatnio czepiali sie w Jeleniej (w poprzednimsezonie) :lol:
p.s.
kto to jest KIBIC ? :wink:
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2007, 14:04 przez A.shock, łącznie zmieniany 2 razy.

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 21 listopada 2007, 14:03

Mozarthio pisze:ja to widze tak jako osoba postronna skoro powiedziano im ze maja nei skakac bo lawki sa w zlej kondycji to chyba robic tego nei powinni?

Powiem wam cos , jak byly zbiory burakow to moja babcia chowala je do piwnicy ...z wami trzeba to samo zrobic nei warto wpuszczac was na inne hale tylko do piwnicy z buractwem
p.s. przepraszam prawdziwych kibicow Polkowic to jest tylko do tych którzy chieli jak to jeden z Polkowic napisał "sprawdzic wytrzymałość ławek" zal naprawde zal

A z Toba gdzie trzeba isc? wez wyluzuj! torszke...

tomaszek

Postautor: tomaszek » 21 listopada 2007, 14:04

D.shock pisze:
A My prawie zawsze jesteśmy u Was no z wyjątkiem tego roku bo to środa była :wink: . Zresztą zawsze jesteśmy sympatycznie przyjmowani przez trenera i klub :D

p.s.

Nie przypominam sobie. Dlatego też nie napinam sie jak kolega z Gdyni powyżej. Jeśli Leszno czy Gorzów bedą chciały do Was zawitać to pewnie zawitają a obserwując kibiców obydwu tych drużyn mogę zaryzykować że pewnie Was odwiedzą.

Pozdrawiam :D

PS. A swoją droga ciekawy wątek się rozwinąl. Mecz Gorzowa z Polkowicami a dyskusja kibiców już z 4 klubów. Hmmm.... ciekawie się rozwija :D

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 21 listopada 2007, 14:13

tomaszek pisze:
D.shock pisze:

p.s.

Nie przypominam sobie. Dlatego też nie napinam sie jak kolega z Gdyni powyżej. Jeśli Leszno czy Gorzów bedą chciały do Was zawitać to pewnie zawitają a obserwując kibiców obydwu tych drużyn mogę zaryzykować że pewnie Was odwiedzą.

PS. A swoją droga ciekawy wątek się rozwinąl. Mecz Gorzowa z Polkowicami a dyskusja kibiców już z 4 klubów. Hmmm.... ciekawie się rozwija :D

Chyba im nie zabronisz 8)
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2007, 14:16 przez Orange Boyyy, łącznie zmieniany 1 raz.

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 21 listopada 2007, 14:14

tomaszek pisze:Nie przypominam sobie. Dlatego też nie napinam sie jak kolega z Gdyni powyżej. Jeśli Leszno czy Gorzów bedą chciały do Was zawitać to pewnie zawitają a obserwując kibiców obydwu tych drużyn mogę zaryzykować że pewnie Was odwiedzą.

no to zapraszamy :D
fajnie będzie zobaczyć kogoś nowego u nas na hali. :lol: Bo od paru ładnych lat (a uwierz kibicuję ładne pare lat :wink: ) poza kibicami z Krakowa, Pabianic, Łodzi, Warszawy i kiedyś w dawnych czasach z Wrocławia nie było chyba nikogo wiecej. A jak byli to sie nie ujawniali.
U nas nie ma problemów ze skakaniem :wink:

.:Lukas:.
Żak

Postautor: .:Lukas:. » 21 listopada 2007, 14:16

tomaszek pisze:
.:Lukas:. pisze:Bez napinki, ale baaaaaaardzo liczę, że 19 stycznia 2008 wspaniali kibice Tęczy Leszno, bez jakiejkolwiek pomocy klubu, sponsora czy Bóg wie kogo, w pokaźnej liczbie zjawią się w Gdyni. Ciekawe czy bez kasy z klubu, przejadą 5 razy wiecej km :D

Ty człowieku sam się nie napinaj bo jakoś nie pamiętam żeby od Was z tej Gdyni były tłumy choćby w Gorzowie w tym sezonie. Jakoś sięgam pamięcią to tylko KIBIC jeździ w miare regularnie za koszykarkami. Ale pokaźnych liczb z Gdyni nigdy nie widziałem.

Człowieku, przeczytaj jeszcze raz co napisałem u siebie. Czy wspominam o jakiejkolwiek ekipie ile razy, gdzie i jak licznie przyjeżdża ??? Czy wspominam o Lotosie gdzie i kiedy bywał ?? Jeśli masz problem z logicznym czytaniem, to wytłumacze Ci prosto. Uważam nie wporządku jest strzelanie tekstami, że Polkowice w sprawach wyjazdów są do dupy gdy tylko ktoś z klubu nie da im kasy. Napinke i tekst, że w Gorzowie nic niepokażą też uważam za śmieszny i chyba mam do tego prawo ???

A jeśli chodzi o Kibica jesli go gdzieś widziałeś na wyjeździe, to proponuje Ci udać się do jakiejś agencji rządowej bo pewnie też kiedyś widziałeś UFO :lol: :lol: :lol:

tomaszek

Postautor: tomaszek » 21 listopada 2007, 14:22

.:Lukas:. pisze:A jeśli chodzi o Kibica jesli go gdzieś widziałeś na wyjeździe, to proponuje Ci udać się do jakiejś agencji rządowej bo pewnie też kiedyś widziałeś UFO :lol: :lol: :lol:

Do agencji rządowej to sam się możesz udać... Ja nie muszę... :D :D

A co do Kibica to OK moze masz racje. Zrezta juz ktos wyzej wyprowadzil mnie z bledu wiec sie nie powtarzaj :lol:

Awatar użytkownika
Kretson27
Nowy na forum

Postautor: Kretson27 » 21 listopada 2007, 14:41

Jak kibice z trójmiasta mogą się wypowiadać na tematy kibicowania skoro nigdzie nie jezdza??? Ta dyskusja z Nimi jest bezsensu jakiegokolwiek a Leszno jest dopiero drugi rok w FGE a ma jeden z fajniejszych KK w Polsce (Koszykarskiej Polsce bo oczywiście z Piłką Nozną nie możemy sie porównywać) i licze na to że Rok lub Dwa i kibice z Leszna wraz z Przyjaciółmi z Gorzowa zdominują kibicowanie w Koszykarskich Halach Pozdrawiam kibiców z całej Polski ale nie robiących z siebie debili
^^^^^OOOLYMPIAKOSSS^^^^^

.:Lukas:.
Żak

Postautor: .:Lukas:. » 21 listopada 2007, 14:57

Kretson27 pisze:Jak kibice z trójmiasta mogą się wypowiadać na tematy kibicowania skoro nigdzie nie jezdza??? Ta dyskusja z Nimi jest bezsensu jakiegokolwiek a Leszno jest dopiero drugi rok w FGE a ma jeden z fajniejszych KK w Polsce (Koszykarskiej Polsce bo oczywiście z Piłką Nozną nie możemy sie porównywać) i licze na to że Rok lub Dwa i kibice z Leszna wraz z Przyjaciółmi z Gorzowa zdominują kibicowanie w Koszykarskich Halach Pozdrawiam kibiców z całej Polski ale nie robiących z siebie debili

No śmiała wypowiedz, naprawdę :D Mam prośbę gdy już będziecie dominować na hali przy ul. Reymonta 22 lub przy al.Unii Lubelskiej 2, to napisz dzień wcześniej na forum, chętnie wybiorę się to zobaczyć i obiecuje, że zabiore nawet ze sobą Kibica :lol:

A jeśli chodzi o wyjazdy ludzi z Trójmiasta, to jak sam napisałeś jesteś, jesteście 2 lata FGE i mało naprawdę widziałeś, widzieliście :D

Pozdrawiam

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 21 listopada 2007, 15:03

Kretson27 pisze:Jak kibice z trójmiasta mogą się wypowiadać na tematy kibicowania skoro nigdzie nie jezdza??? Ta dyskusja z Nimi jest bezsensu jakiegokolwiek a Leszno jest dopiero drugi rok w FGE a ma jeden z fajniejszych KK w Polsce (Koszykarskiej Polsce bo oczywiście z Piłką Nozną nie możemy sie porównywać) i licze na to że Rok lub Dwa i kibice z Leszna wraz z Przyjaciółmi z Gorzowa zdominują kibicowanie w Koszykarskich Halach Pozdrawiam kibiców z całej Polski ale nie robiących z siebie debili

Uuu...to naprawde ciekawa sprawa... 8) i tak na luzie to powiedział... :lol: ja też z chęcia się wybiorę na ul.Reymonta 22 a nawet przy al.Unii Lubelskiej 2

A tak pozatym to powodzenia zycze 8)

Wróć do „Kibice”