http://www.sebafoto.com/485-9174/03/
Superpuchar Polski: Wisła Kraków - Lotos Gdynia
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
To ja moze na szybkosci cos napisze
..reszte dopisza kolejne osobki jak wroca.
Do Leszna docieramy w 25 osob, czesc samochodami, czesc pociagiem. Lotosu oficjalnie 0. Doping jak to doping, pierwsze dwie kwarty jako tako, pozniej zmeczenie dalo o sobie dac, i ten przejebany DJ ktory puszczal praktycznie co 2 sekundy jakas muzyke zeby nas zagluszyc. Mecz konczy sie niestety nasza porazka, co oczywiscie nas jakos nie zalamalo
-> w trakcie dekoracji cos tam pokrzyczelismy i przypomnielismy Lotosowi kto jest Mistrzem.
Po meczu 2 auta (9 osob) udajemy sie po drodze na meczyk Śląsk - Motor. Niestety w przerwie z powodu zarabistego zimna decydujemy sie na powrot do KRK, jednak wynik mowi sam za siebie - 10:1 dla druzyny Slaska.
Podsumowujac, co poniektorzy w trasie od czwartku (Berlin Zachodni Berlin Zachodni
). W sumie jak na pierwszy meczyk i spotkanie o przyslowiowa "PIETRUSZKE" zaprezentowalismy sie w miare niezle
...
Do Leszna docieramy w 25 osob, czesc samochodami, czesc pociagiem. Lotosu oficjalnie 0. Doping jak to doping, pierwsze dwie kwarty jako tako, pozniej zmeczenie dalo o sobie dac, i ten przejebany DJ ktory puszczal praktycznie co 2 sekundy jakas muzyke zeby nas zagluszyc. Mecz konczy sie niestety nasza porazka, co oczywiscie nas jakos nie zalamalo
Po meczu 2 auta (9 osob) udajemy sie po drodze na meczyk Śląsk - Motor. Niestety w przerwie z powodu zarabistego zimna decydujemy sie na powrot do KRK, jednak wynik mowi sam za siebie - 10:1 dla druzyny Slaska.
Podsumowujac, co poniektorzy w trasie od czwartku (Berlin Zachodni Berlin Zachodni
Ostatnio zmieniony 15 października 2007, 17:47 przez kwassek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Wyjazd jak wyjazd liczy się udział
Cóż szczerze powiedziawszy wybrałem się z 2 powodów , Wisła oraz by spotkać "przyjaciół" badz znajomych z Lotosu. (Wera vel Vera pozdro
) Niestety zawiodłem się i mowię to z wielkim żalem. Nie tak dawno niemal zawsze i wszędzie ich można było spotkać wie ci tym razem liczyłem ze stała ekipa klubu prawdziwego kibica się wybierze - niestety zonk.
Nie chce nic mówić ale mieli chyba ostatnią okazję aby wiślacy mogli zobaczyć jak oni się radują

Cóż szczerze powiedziawszy wybrałem się z 2 powodów , Wisła oraz by spotkać "przyjaciół" badz znajomych z Lotosu. (Wera vel Vera pozdro
Nie chce nic mówić ale mieli chyba ostatnią okazję aby wiślacy mogli zobaczyć jak oni się radują

WislaLive.pl
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
jako że niedawno wróciłem do domu to też się wpisze, chociaż nie ma o czym pisać
spodziewaliśmy się dopingowego pojedynku, jednak kibice Lotosu nas zawiedli. Może kiedy następnym razem przyjdzie wam ochota prężyć się na basketmanii o liczbach wyjazdowych Wisły do Gdyni, zastanówcie się gdzie byliście kiedy wasza drużyna walczyła o superpuchar Polski.
nasz doping jak na 25 osób raczej mizerny, powinno być znacznie lepiej.
We Wrocławiu strasznie zimno a Motór śmierdzi
tyle na temat tego słabego pod względem kibicowskim pojedynku
spodziewaliśmy się dopingowego pojedynku, jednak kibice Lotosu nas zawiedli. Może kiedy następnym razem przyjdzie wam ochota prężyć się na basketmanii o liczbach wyjazdowych Wisły do Gdyni, zastanówcie się gdzie byliście kiedy wasza drużyna walczyła o superpuchar Polski.
nasz doping jak na 25 osób raczej mizerny, powinno być znacznie lepiej.
We Wrocławiu strasznie zimno a Motór śmierdzi
tyle na temat tego słabego pod względem kibicowskim pojedynku
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
Marco pisze:Wyjazd jak wyjazd liczy się udział![]()
Cóż szczerze powiedziawszy wybrałem się z 2 powodów , Wisła oraz by spotkać "przyjaciół" badz znajomych z Lotosu. (Wera vel Vera pozdro) Niestety zawiodłem się i mowię to z wielkim żalem. Nie tak dawno niemal zawsze i wszędzie ich można było spotkać wie ci tym razem liczyłem ze stała ekipa klubu prawdziwego kibica się wybierze - niestety zonk.
Marco wybacz, że nie zjawiliśmy się w Lesznie ale.... spora część kibiców Lotosu zabawiała na ME we Włoszech
Ale nie bedę ukrywać wszyscy jesteśmy szcześliwi, że nasze dziewczyny zdobyły SUPER PUCHAR
do zobaczenia już w grudniu
-
michalo
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
jee
Ponad miesiąc czekał żeby Wam to powiedzieć i pochwalic sie że był we Włoszech:) super wymówka..."bo byliśmy we Włoszech" 
show me a bit of respect , I'll be your best friend
Re: jee
michalo pisze:Ponad miesiąc czekał żeby Wam to powiedzieć i pochwalic sie że był we Włoszech:) super wymówka..."bo byliśmy we Włoszech"
to nie jest wymówka tylko smutna rzeczywistość brak kasy i urlopów
a czemu tak pozno? bo późno zaczeliśmy tu pisać to po 1.
a po 2 bo chciałam się pochwalić - zaliczyłam 2 Mistrzostwa Europy
sory... ale jakoś nie wyobrażam sobie możliwości, aby klub grał cokolwiek istotnego w czasie kiedy gra reprezentacja...
jak to mówią "albo rybka..." albo "prawie"trening...
A chciałbym jeszcze zagadnąć o dość interesujący "po 1" - co to, jakiś "zbiorowy dopust Boży"? zakaz był indywidualnie? po co o tym pisać...
jak to mówią "albo rybka..." albo "prawie"trening...
A chciałbym jeszcze zagadnąć o dość interesujący "po 1" - co to, jakiś "zbiorowy dopust Boży"? zakaz był indywidualnie? po co o tym pisać...