Tęcza Duda Leszno- Arcus SMS Łomianki 82:55
Moderator: patrese
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Tęcza Duda Leszno- Arcus SMS Łomianki 82:55
...
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2007, 21:17 przez patrese, łącznie zmieniany 1 raz.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

Wypadało by coś napisać..
Mecz z rodzaju "warzywnego":P (o pietruchę;)), choć jak przekonaliśmy się w zeszłym sezonie SMS nie odpowiada naszej drużynie..Jednak w tym sezonie jest zupełnie inaczej, zarówno nasze rywalki, jak i nasz zespół to już inny klub, z inną sytuacją kadrową zespołu. To przede wszystkim. Moim zdaniem warto obserwować zawodniczki sms-u w perspektywie przyszłego sezonu i ewentualnych wzmocnień..
Pozdrawiam
P.S. Chłopaki z KK organizujecie jakąś zbiórkę?
Mecz z rodzaju "warzywnego":P (o pietruchę;)), choć jak przekonaliśmy się w zeszłym sezonie SMS nie odpowiada naszej drużynie..Jednak w tym sezonie jest zupełnie inaczej, zarówno nasze rywalki, jak i nasz zespół to już inny klub, z inną sytuacją kadrową zespołu. To przede wszystkim. Moim zdaniem warto obserwować zawodniczki sms-u w perspektywie przyszłego sezonu i ewentualnych wzmocnień..
Pozdrawiam
P.S. Chłopaki z KK organizujecie jakąś zbiórkę?
Nikita Bell- I love this game!
Tęcza Leszno!
Tęcza Leszno!
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Duża szansa na szóste zwycięstwo koszykarek
23.11.2007.
Tym razem nie w sobotę, ale w niedzielę zagrają koszykarki Tęczy Dudy Leszno. Niepokonana od czterech spotkań drużyna z Leszna podejmować będzie SMS PZKosz Łomianki.
Nie trudno wskazać faworyta tego spotkania. Zespół trenera Jarosława Krysiewicza powinien bez większych problemów rozprawić się z uczennicami spod Warszawy.
Te grają słabo. Patrząc na wyniki SMS można dojść do wniosku, że to dużo słabszy zespół niż ten, który grał w poprzednim sezonie.
SMS w sześciu do tej pory rozegranych spotkaniach nie wygrał ani razu. W kilku schodził z boiska wręcz rozgromiony. SMS to zdecydowanie obok AZS KK Jelenia Góra najsłabsza drużyna ligi.
Leszczynianki zagrają w tym spotkaniu bez Darii Mieloszyńskiej, która w dalszym ciągu przechodzi rehabilitację i leczenie kontuzjowanego kolana. Nie powinno to jednak wpłynąć na grę zespołu.
Wypoczęte powinny być Olga Żytomirska oraz Constance Jinks, które nie zagrały ani minuty w meczu pucharowym w Poznaniu. Pozostałe zawodniczki pierwszej piątki też grały niewiele.
W pojedynku z drużyną z Łomianek trener Jarosław Krysiewicz da zapewne pograć całej drużynie. Przeciwnik jest bowiem zdecydowanie słabszy, a inne rozwiązanie jak wysokie zwycięstwo Tęczy Dudy Leszno nie wchodzi w rachubę.
Mecz obu zespołów rozegrany zostanie w hali Trapez w niedzielę, 25 listopada o godzinie 18.00.
www.panorama.media.pl
23.11.2007.
Tym razem nie w sobotę, ale w niedzielę zagrają koszykarki Tęczy Dudy Leszno. Niepokonana od czterech spotkań drużyna z Leszna podejmować będzie SMS PZKosz Łomianki.
Nie trudno wskazać faworyta tego spotkania. Zespół trenera Jarosława Krysiewicza powinien bez większych problemów rozprawić się z uczennicami spod Warszawy.
Te grają słabo. Patrząc na wyniki SMS można dojść do wniosku, że to dużo słabszy zespół niż ten, który grał w poprzednim sezonie.
SMS w sześciu do tej pory rozegranych spotkaniach nie wygrał ani razu. W kilku schodził z boiska wręcz rozgromiony. SMS to zdecydowanie obok AZS KK Jelenia Góra najsłabsza drużyna ligi.
Leszczynianki zagrają w tym spotkaniu bez Darii Mieloszyńskiej, która w dalszym ciągu przechodzi rehabilitację i leczenie kontuzjowanego kolana. Nie powinno to jednak wpłynąć na grę zespołu.
Wypoczęte powinny być Olga Żytomirska oraz Constance Jinks, które nie zagrały ani minuty w meczu pucharowym w Poznaniu. Pozostałe zawodniczki pierwszej piątki też grały niewiele.
W pojedynku z drużyną z Łomianek trener Jarosław Krysiewicz da zapewne pograć całej drużynie. Przeciwnik jest bowiem zdecydowanie słabszy, a inne rozwiązanie jak wysokie zwycięstwo Tęczy Dudy Leszno nie wchodzi w rachubę.
Mecz obu zespołów rozegrany zostanie w hali Trapez w niedzielę, 25 listopada o godzinie 18.00.
www.panorama.media.pl

No coz pomimo ze jestem kibicem Teczy wiem ze na tym meczu nei bede bo pierwsze szkoda kasy a drugie ten poziom bedzie napewno nizszy niz 2 ligi bo jak sie okazuje w 2 lidze tez sa dobre zespoly i moze tam nawet Łomianki by sobie nie poradzily....no coz nie spodziewam sie wielu kibicow na meczu
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
powinno sie miec szacunek do kazdego zespolu ktory przyjezdza na mecz a ja z tego co pamietam to SMS pokonal na wyjezdzie zespol z Leszna w zeszlym sezonie wiem ze Tecza ma inny sklad ale jednak szacunek mlodym zawodniczka sie jakis nalezy ... i wychodzi tez jakim jestes kibicem swojej druzyny;/ nie odbieraj tego jako napinkiMozarthio pisze:No coz pomimo ze jestem kibicem Teczy wiem ze na tym meczu nei bede bo pierwsze szkoda kasy a drugie ten poziom bedzie napewno nizszy niz 2 ligi bo jak sie okazuje w 2 lidze tez sa dobre zespoly i moze tam nawet Łomianki by sobie nie poradzily....no coz nie spodziewam sie wielu kibicow na meczu
pozdrawiam;)
no i po co to piszesz? wiem ze nawet wlasnym ziomka sie narazam ze wyglaszam opinie ale jakbys slyszal moja opinie to hmm jestem przeciwnikiem Sms jesli chodiz o te lige powinny grac ciut nizej .. a co to dla mnie za radosc gdy nei ma walki z obydwu stron najpiekniejsze sa te chwile w ktorych druzyna w trudzie wygrywa a ciekawe czy dla ciebie np mecz Polska -San marino w pilke nozna bylby bardzo interesujacy jakbys mial cos innegodo robienia w tej samej porze to pewnie bys nie ogladal tego a w zasadzie jestesmy polakami i przyjmujac ze wiekszosc facetow lubi pilke nozna i kibicuje polskiej kadrze to coz oznacza to ze nei jestes z druzyna ? ze w tym momencie nie wiem pogadasz sobie na randce z laska.... nie rozumeim tego
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
-
slawek.tylicki
- Nowy na forum
Slawek masz cos konretnego do mnei ? zapraszam na priv bo to juz sie robi meczace jakbys chial wiedziec z Tecza jestem od dlugich lat a ty pewnei od 2 sezonow kolego? wiec troche szacunku ? ty wiesz jaki sklad wywalczyl chociaz awans do ligi? kojarzyszKrauze? i druga corke pana Krola ? watpliwe wiec buzka w kubel chyab ze chcesz sie spotkac i pogadac
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Spokojnie Mozarthio- dlaczego zaraz musisz tak ostro reagować
Akurat podzielam Twoje zdanie w kwestii SMS-u, którego gra w ekstraklasie jest totalnym nieporozumieniem. Na mecz pewnie pójdę ale bez entuzjazmu, a jak wrócę to pewnie będę bardziej zniesmaczony niż przed. Więc też zastanawiam się czy w ogóle pójść... W każdej lidze są zespoły lepsze i słabsze ale to co prezentują Łomianki nie nadaje się na żadną ligę poza międzyszkolną. Tak więc ten dzisiejszy trening żadną atrakcją dla kibiców niestety nie jest...