Pabianice - co dalej?
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Pabianice - co dalej?
Chciałbym się dowiedzieć jak w tej chwili wygląda sprawa kibiców Włókniarza Pabianice? Czy chodzicie na mecze drużyny PTK Pabianice i dopingujecie ją jako Włókniarza? Chciałbym poznać jakieś oficjalne stanowisko.
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
narzie wszystko się buduje ale co bedzie to się okaże pewnie jako kibice Włókniarza innej opcji nie ma 
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- Krispel_1946
- Żak
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
jakos nie mozemy sie skrzyknac. brakuje nam jezyka w gebie przy rozpoczeciu czegokolwiek. trzeba sie na serio na najblizszym meczu zmobilizowac i wyznaczyc kogos do pokerowania. niech najstarszy krzyknie na poczatku: no to jak, koniec opier* sie, krzyczymy i dalej to juz nas poniesie. po prostu da sie odczuc brak Szymona. a 10 wystarczy na te chwile. obysmy tylko pokazali jacy jestesmy odwazni w czynach a nie w slowach pisanych na forum. z czasem dojdzie na pewno wiecej osob.
no budowanie jakiegos KK to na pewno mozolna i dluga praca.. my na poczatku mielismy tez spore problemy zeby jakos sie zgrac - na wszystko potrzeba czasu
Najwazniejsze jest zeby zaczac cos robic, wyjsc z inicjatywa
z czasem ludzie zauwaza ze cos sie dzieje fajnego i moze sie ktory przylaczy
U nas poczatki bywaly ciezke, teraz istniejemy 2. rok i mysle ze calkiem niezle sie prezentujemy ( pod wzgledem liczebnosci, jak i dopingu na meczach) jak na taki krótki okres dzialania
Najwazniejsze jest zeby zaczac cos robic, wyjsc z inicjatywa
U nas poczatki bywaly ciezke, teraz istniejemy 2. rok i mysle ze calkiem niezle sie prezentujemy ( pod wzgledem liczebnosci, jak i dopingu na meczach) jak na taki krótki okres dzialania
...::: TĘCZA LESZNO :::...
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Leszno i KK są przykładem, że można znacząc coś od zera
do naprawdę niezłej ekipy 
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- Belfer
- Żak
Napiszcie jeszcze do Świętego Mikołaja że macie problemy z dopingiem, idą święta może spełni wasze życzenia.
Jeśli chodziliście do tej pory na mecze to co robiliście, skoro nie potraficie poprowadzić dopingu... wstyd dzieci, wstyd
Jeśli chodziliście do tej pory na mecze to co robiliście, skoro nie potraficie poprowadzić dopingu... wstyd dzieci, wstyd
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
To fakt, robili co sie dało we czterech.
Jest nadzieja, że z każdym meczem bedzie lepiej.

Jest nadzieja, że z każdym meczem bedzie lepiej.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
- Krispel_1946
- Żak
ciesze sie, ze sa ludzie, ktorzy docenili nasz doping, jesli moznaby to tak nazwac.
tym bardziej cieszy fakt, ze koszykarki dostrzegly nasze popisy. machaly nam, usmiechaly sie do nas, gdy skandowalismy ich nazwiska itp.
a pod koniec meczu nawet podeszly pod sektor (chyba po raz pierwszy w tym sezonie), zebysmy poprzybijali sobie nawzajem piatki. widac, ze doping jest im potrzebny, wiec mam nadzieje, ze sie znajda chetni. bo nie wiem, gdzie sie podziala ta grupa mlodych, co zawsze chodzili i dopingowali. Moj kumpel zalatwil kilku ze szk.podst. ale oni nie mogli nam za bardzo pomoc, bo na meczu byli I raz i mogli byc tylko echem dla nas, ale respect dla nich, kazdy ma swoje poczatki.
Dziwne na tym meczu bylo zachowanie "kibicow", ktorzy siedzieli tuz za nami, dopingujacymi. Wszyscy mieli na szyjach szale, a nic nie chcieli nas wesprzec.
Pozdro dla sienota. On jedyny dolaczyl sie do mojej grupy.
tym bardziej cieszy fakt, ze koszykarki dostrzegly nasze popisy. machaly nam, usmiechaly sie do nas, gdy skandowalismy ich nazwiska itp.
a pod koniec meczu nawet podeszly pod sektor (chyba po raz pierwszy w tym sezonie), zebysmy poprzybijali sobie nawzajem piatki. widac, ze doping jest im potrzebny, wiec mam nadzieje, ze sie znajda chetni. bo nie wiem, gdzie sie podziala ta grupa mlodych, co zawsze chodzili i dopingowali. Moj kumpel zalatwil kilku ze szk.podst. ale oni nie mogli nam za bardzo pomoc, bo na meczu byli I raz i mogli byc tylko echem dla nas, ale respect dla nich, kazdy ma swoje poczatki.
Dziwne na tym meczu bylo zachowanie "kibicow", ktorzy siedzieli tuz za nami, dopingujacymi. Wszyscy mieli na szyjach szale, a nic nie chcieli nas wesprzec.
Pozdro dla sienota. On jedyny dolaczyl sie do mojej grupy.