Ostrovia Ostrów Wlkp. - AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
- Strzal
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Ostrovia Ostrów Wlkp. - AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
Witam, jakie jest wasze (kibicow Ostrovii) nastawienie na ten mecz, co sadzicie o druzynie Gorzowskiej w tym roku? 
<b> Michael Jordan On The Max </b>
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wydaje mi się, że Ostrovia powinna wygrać to spotkanie. Przemawia za tym przede wszystkim atut własnej hali. Kolejnym powodem są bardzo równe mecze i dość ustabilizowana forma. Miło mi o tym pisać ale wydaje mi się, że zespół zrozumiał, że jedzie na tym samym wózku i musi się wspierać nawzajem. Po ente widziałem mecz z CCC w tv. Natching special! Agnieszka Szott zobaczyłem taką tendencję do zrobienia zwodu, wejścia, wyskoku i nawet jak nie trafi to kibice jej biją brawo. Wydaje mi się, że idzie za bardzo na przebój! Kolejną mocną ale młodą zawodniczką jest Justyna Żurowska, która dobrze sobie radziła ale jak ustawią obok niej Mądrą to sorry ale nie ma ona najmniejszych szans. Choć być może właśnie Przybylak lub Banaszkiewicz będą ją pilnować ale myślę, że one zajmą się Panią Mroczek. Kolejnym mocnym argumentem jest fakt, ze drużyna z Gorzowa "leży" naszym zawodniczką. Przypomnijmy pierwsza liga i odcięcie Was od ekstraklasy czy choćby mecz w poprzedniej kolejce. Fakt Ostrovia teraz to zupełnie inny zespół, osłabiony może nawet ale na pewno radzi sobie lepiej niż jak była w pełnym składzie.
Wiem, że piszę nie skromnie ale bardzo chciałbym tego zwycięstwa które jest potrzebne jak przysłowiowej rybie przysłowiowa woda. Zobaczymy!
Wiem, że piszę nie skromnie ale bardzo chciałbym tego zwycięstwa które jest potrzebne jak przysłowiowej rybie przysłowiowa woda. Zobaczymy!
mati pisze:Agnieszka Szott zobaczyłem taką tendencję do zrobienia zwodu, wejścia, wyskoku i nawet jak nie trafi to kibice jej biją brawo. Wydaje mi się, że idzie za bardzo na przebój!
I to jest własnie największa bolączka Gorzowa - mają Szott. Wszyscy tam mają ją za wilką gwiazdę i wychwalają ją pod niebiosa, bo Aga to, Aga tamto itd ...
Agnieszka gra strasznie egoistycznie, prawie każdą akcje, gdy tylko ma piłkę, chce konczyc samodzielnym wejściem pod kosz. Tak nie można! I nie można ŻADNEJ zawodniczki traktować jak jakiegoś guru! (pozdro dla GURU z Brzegu
Wydaje mi się, ze jeżeli Szott będzie grała równie egoistycznie jak w meczu z nami (i z porównywalnym skutkiem), to macie zwycięstwo w kieszeni!
Pozdrawiam
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Muszę zgodzić się z Kubą poprostu ma rację. Widziałem w tv ten meczyk i naprawdę Agnieszka Szott nie gra żadnej rewelacji. Ona zostało pochopnie wykreowana na liderkę zespołu. Ostrovia ma choćby pod tym wzgledem przewagę. Mamy Ilonkę która jest, poprostu jest! Nawet jak ma słabszy mecz to jej obecność i zachęcanie dziewczyn do walki sa cały czas. Gorzowowi brakuje takiej liderki. Mimo, że sportowo jesteśmy w miare równi to wydaje mi się, że jednak Ostrovia. Oczywiscie zwrócę honor jak będzie inaczej!
Kuba pisze:mati pisze:Agnieszka Szott zobaczyłem taką tendencję do zrobienia zwodu, wejścia, wyskoku i nawet jak nie trafi to kibice jej biją brawo. Wydaje mi się, że idzie za bardzo na przebój!
I to jest własnie największa bolączka Gorzowa - mają Szott. Wszyscy tam mają ją za wilką gwiazdę i wychwalają ją pod niebiosa, bo Aga to, Aga tamto itd ...
W każdym zespole jest liderka - u was Mądra - u nas Aga, wierze że wygramy. a poza tym Aga ma najwięcej asyst w drużynie więc skąd oskarżenia o egoizm. Uważam że Aga i tak w nie których momentach nie potrzebnie podaje zamiast rzucać.
mawi pisze:Kuba pisze:mati pisze:Agnieszka Szott zobaczyłem taką tendencję do zrobienia zwodu, wejścia, wyskoku i nawet jak nie trafi to kibice jej biją brawo. Wydaje mi się, że idzie za bardzo na przebój!
W każdym zespole jest liderka - u was Mądra - u nas Aga, wierze że wygramy. a poza tym Aga ma najwięcej asyst w drużynie więc skąd oskarżenia o egoizm. Uważam że Aga i tak w nie których momentach nie potrzebnie podaje zamiast rzucać.
Moze i ma najwięcej asyst w zespole(średnio 1,85na mecz, to moim zdaniem niewiele), ale ma też najwięcej strat w CAŁEJ LIDZE ....
pozdrawiam