Co wy sądzicie o pomyśle utworzenia "Bazy Danych KKF"
Wizytówki - kim jesteśmy?
Moderator: Moderatorzy
Wizytówki - kim jesteśmy?
Spora część kibiców, jadących na mecz wyjazdowy sowjej druzyny, nie ma pojęcia jak wyglądają forumowicze z danego miasta. i odwrotnie - kibice z danego miasta nie wiedzą, jak wygląda forumowicz z miasta drużyny przeciwnej. przez to często nie dochodzi do spotkań i zapoznania się miedzy zainteresowanymi forumowiczami. proponuję więc, aby kazdy z nas umieścił tutaj swoje zdjęcie z małym opisem, aby każdy był w miarę rozpoznawalny. Małą reklame na forum miał już MARIO, którego fotki mozna oglądac w osobnym temacie.
?
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Można tak zrobić. Moje zdjecia też już się ukazywały
.
A jeśli chodzi o samo spotkanie, to uważam że gospodarze powinni jednak jako pierwsi podejść do przyjezdnych (była już o tym mowa). A nie jest z tym najlepiej. Podczas moich wizyt w Ostrowie i Polkowicach nikt ze strony gospodarzy się nie pofatygował
A jeśli chodzi o samo spotkanie, to uważam że gospodarze powinni jednak jako pierwsi podejść do przyjezdnych (była już o tym mowa). A nie jest z tym najlepiej. Podczas moich wizyt w Ostrowie i Polkowicach nikt ze strony gospodarzy się nie pofatygował
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:Można tak zrobić. Moje zdjecia też już się ukazywały.
No wlasnie. Nawaliliśmy.
Swoją drogą w Gorzowie, też nikt nie podszedł do nas, a potem jak mówiłem kibicom AZSu, ze ja to byłem ten i ten, to było "gdybym wiedzial..." wiec, zeby uniknąć takowych sytuacji zaproponowałem powstanie BDKKF
- ZiZu
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
szymon i co ty nie powiesz? a skad ja mam wiedziec kto ty jestes? ja z matim spotkalismy sie z kolega z forum - vialosem ktorego znamy dobrze. trza bylo powiedziec ze sie wybierasz itp. nie bede podchodzic do kazdego kibica i pytal sie czy jestes z forum itp
|| www.zizufoto.pl ||
Serwis zdjęciowy południowej wielkopolski
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
Strona Koszykarek Ostrovii Ostrów Wlkp
!!! ZAPRASZAM !!!
Serwis zdjęciowy południowej wielkopolski
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
Strona Koszykarek Ostrovii Ostrów Wlkp
!!! ZAPRASZAM !!!
Więc ZiZu aby uniknąc takich sytuacji, ja moze zapoczątkuje wystawianie wizytówek
Kuba Patykowski
Polkowice
Pierwsze zdjęcie pochodzi z podziemi Twierdzy Kłodzkiej, o ile dobrze pamiętam
:
druga fotka to juz Venecja i wakacje 2004:
trzecie ujęcie mojej osoby, to równiez rok 2004:
To zdjęcie odbierałem u lekarza... :

Kuba Patykowski
Polkowice
Pierwsze zdjęcie pochodzi z podziemi Twierdzy Kłodzkiej, o ile dobrze pamiętam
druga fotka to juz Venecja i wakacje 2004:
trzecie ujęcie mojej osoby, to równiez rok 2004:
To zdjęcie odbierałem u lekarza... :
Mikey pisze:No to ja tez wynajde jakieś zdjecie i moze ktos mi pomoże umiescic????
prześlij je do mnie na e-maila : taurus_k@interia.pl
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
No to po krótce:
zdjecie nr 1-Polkowice maj 2004, kierownika Smacznego i Norberta-działacza, kibica, kamerzysty przedstawiać nie muszę
nr 2-
powrót z Polkowic maj 2004...moje ulubione zdjęcie ze wszystkich jakie mam....
nr 3-Polkowice marzec 2004 play-offy Obok mnie Dziki-wielki kibic, obecnie członek zarządu sekcji koszykówki
Do Szymona-To piwo jest Norberta, nie może być inaczej, za to na zdjeciu nr 2 ja już byłem po niezłej dawce
zagryzanej ogórkami którą umilaliśmy sobie podróż
zdjecie nr 1-Polkowice maj 2004, kierownika Smacznego i Norberta-działacza, kibica, kamerzysty przedstawiać nie muszę
nr 2-
nr 3-Polkowice marzec 2004 play-offy Obok mnie Dziki-wielki kibic, obecnie członek zarządu sekcji koszykówki
Do Szymona-To piwo jest Norberta, nie może być inaczej, za to na zdjeciu nr 2 ja już byłem po niezłej dawce

Mikey pisze:nr 3-Polkowice marzec 2004 play-offy Obok mnie Dziki-wielki kibic, obecnie członek zarządu sekcji koszykówki
Dziki jest jedyną osobą, która opowiadając o historii (w jego przypadku - historii ŁKSu) nie zanudza mnie! Facet naprawde ma coś w sobie. Przez ok20 min naszej rozmowy dowiedziałem się wielu rzeczy, o których pewnie sam nigdy bym się nie dowiedział. Pamiętna dyskfalifikacja na kilka meczy dla Edzi ...
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Dziki jako jedyny z nas wie wszystko o wszystkich sekcjach jakie mamy, od młodziczek po seniorki-jedyny z ręka na sercu który pracuje w pocie czoła na naszej stronie www.lkskosz.pl . Majo ma teraz inne
obowiązki, simon też, ja się opitalam. A co do historii o Edzi, znam ja równie dobrze jeśli nie lepiej:), bo sporo o tym rozmawiałem potem z Radkiem Koryzną. Trzeba kurcze Dzikiego namówic w końcu na zarejestrowanie sie na naszym kkforum-facet ma dobre pióro i poważnie podchodzi do tematu...i fajnej muzy słucha:)