Mikey pisze:Trzeba kurcze Dzikiego namówic w końcu na zarejestrowanie sie na naszym kkforum-facet ma dobre pióro i poważnie podchodzi do tematu...i fajnej muzy słucha:)
Oj trzeba, trzeba....
Moderator: Moderatorzy
Edzia pisze:Czy mogę poznać historię o dyskwalifikacji Edzi? Bo tej chyba nie znam

Sezon 97/98 o ile mnie pamięć nie zawodzi. Mecz nr 1 bodajże play-off I rundy z AZS Toruń w Łodzi. Edzia była kilka dni po śmierci taty. Na meczu gra przeciwko Łomako, która cały czas systematycznie choć niewidocznie dla sędziów uderza Edzię łokciem w brzuch. Kibice non stop zwracaja sędziom uwagę, zawodniczki ŁKS równiez-bez odzewu. W pewnym momencie po kolejnym łokciu Łomako, Edzia odwraca się i potężnym sierpowym ładuje przeciwniczce w nos-nokaut, krzyk, krew na parkiecie. Edzia dostaje momentalnie karę meczu, udaje sie do szatni, ale wszyscvy biją jej brawo-sędziowie mają prze...ne-na sali wrze. Arbitrzy sa w opałach. Łomako reszte meczu spędza na ławce tamując krew z nosa i ust. Edzia zostaje zdyskwalifikowana na kolejne trzy mecze. ŁKS i sama zawodniczka dostają kary finansowe. ŁKS łatwo wygrywa z Toruniem 3-0Edzia pisze:Czy mogę poznać historię o dyskwalifikacji Edzi? Bo tej chyba nie znam

Mikey pisze:Sezon 97/98 o ile mnie pamięć nie zawodzi. Mecz nr 1 bodajże play-off I rundy z AZS Toruń w Łodzi. Edzia była kilka dni po śmierci taty. Na meczu gra przeciwko Łomako, która cały czas systematycznie choć niewidocznie dla sędziów uderza Edzię łokciem w brzuch. Kibice non stop zwracaja sędziom uwagę, zawodniczki ŁKS równiez-bez odzewu. W pewnym momencie po kolejnym łokciu Łomako, Edzia odwraca się i potężnym sierpowym ładuje przeciwniczce w nos-nokaut, krzyk, krew na parkiecie. Edzia dostaje momentalnie karę meczu, udaje sie do szatni, ale wszyscvy biją jej brawo-sędziowie mają prze...ne-na sali wrze. Arbitrzy sa w opałach. Łomako reszte meczu spędza na ławce tamując krew z nosa i ust. Edzia zostaje zdyskwalifikowana na kolejne trzy mecze. ŁKS i sama zawodniczka dostają kary finansowe. ŁKS łatwo wygrywa z Toruniem 3-0
MirU <poznań> pisze:
Przecież ta fotka to fotomontaż (widać to jak byk - gratulacje dla autora):lol:
P.S
o widze że Kuba korzystasz z tego serwerka co Ci poleciłem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości