wszędzie widzisz problemy
JESTEŚ POPROSTU KONFLIKTOWYM CZŁOWIECZKIEM !!!
Moderatorzy: Kuba, brzydki, ginda
Młynio pisze:dobra spoko, ale wcześniej nie słyszałem żenyścei tak spiewali !!!!!
a tak przy okazji to do nas przyjechaliścei w licznej grupie a jak patrze na fotki z meczy u was i jakby was mniej było niż na wyjeździe![]()
?
ps. skąd miałem wiedzieć że Tęcza ma również w nazwie klubu MKS![]()
czuken pisze:Młynio pisze:dobra spoko, ale wcześniej nie słyszałem żenyścei tak spiewali !!!!!
a tak przy okazji to do nas przyjechaliścei w licznej grupie a jak patrze na fotki z meczy u was i jakby was mniej było niż na wyjeździe![]()
?
ps. skąd miałem wiedzieć że Tęcza ma również w nazwie klubu MKS![]()
po 1. Na ilu meczach Teczy byles, ze mowisz, iz wczesniej nie slyszales abysmy to spiewali?
po 2. I nawet jak nas bylo wiecej u Was na meczu to co z tego?
po 3. Dlaczego tylko ty z Polkowic dzialasz mi na nerwy?
czuken pisze:Nazwy klubow pisze sie z DUZEJ litery gamoniu ! Zero szacunku 15 letni szczekajacy kmiocie....
czuken pisze:Nazwy klubow pisze sie z DUZEJ litery gamoniu ! Zero szacunku 15 letni szczekajacy kmiocie....
ccc pisze:Młynio pisze:czuken pisze:Nazwy klubow pisze sie z DUZEJ litery gamoniu ! Zero szacunku 15 letni szczekajacy kmiocie....
dobra weś spierdalaj![]()
Młynioo wez zbastuj "troche"bo juz nie tylko kibicom z Leszna dzialasz na nerwy
![]()
![]()
Młynio pisze:ccc pisze:Młynio pisze:czuken pisze:Nazwy klubow pisze sie z DUZEJ litery gamoniu ! Zero szacunku 15 letni szczekajacy kmiocie....
dobra weś spierdalaj![]()
Młynioo wez zbastuj "troche"bo juz nie tylko kibicom z Leszna dzialasz na nerwy
![]()
![]()
to po co mnie wyzywa ???![]()
![]()
i czemu tylko od mnie macei pretensje a do niego nie on moze mnie wyzywac ja jego to już nie![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości