pogaduchy...
Moderatorzy: Kuba, brzydki, ginda
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Młynio, jeśli nie dorosłeś nawet w najmniejszym stopniu do tego, żeby udzielać się na forum to nie pisz wcale!!!Co Cię w ogóle nazwa Leszna obchodzi?
Nie masz pojęcia o ich klubie, a jeszcze głupie pytania o MKS Z Leszna masz itp., mają to w nazwie to niech śpiewają, ty bys na ich miejscu tak nie śpiewał?? bo ja na pewno.
PS Głupio mi najeżdżać do kolesia który kibicuje Orłowi, ale muszę tak pisać, bo robisz nam siarę niektórymi postami.
Nie masz pojęcia o ich klubie, a jeszcze głupie pytania o MKS Z Leszna masz itp., mają to w nazwie to niech śpiewają, ty bys na ich miejscu tak nie śpiewał?? bo ja na pewno.
PS Głupio mi najeżdżać do kolesia który kibicuje Orłowi, ale muszę tak pisać, bo robisz nam siarę niektórymi postami.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
ginda pisze:Młynio, jeśli nie dorosłeś nawet w najmniejszym stopniu do tego, żeby udzielać się na forum to nie pisz wcale!!!Co Cię w ogóle nazwa Leszna obchodzi?
o ich...myslisz ze ma duze pojecie o naszym klubie ?;>
Pozdro
Tylko Ty, w moim sercu ty, jeden jedyny niepokonany Orzeł kochany !!!
ich...myslisz ze ma duze pojecie o naszym klubie ?;>
Pozdro
[/quote]
pssssss
wogóle jaik był sens tego co napisałeś ?

Pozdro
pssssss
wogóle jaik był sens tego co napisałeś ?
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2007, 21:23 przez Młynio, łącznie zmieniany 1 raz.
MKS Orzeł OLE MKS Orzeł OLe POLKOWICe AEAOOOOOOOO........
-
Orange Boyyy
- Żak
-
Gość
22:03:25 GG# 9199600
j... Tęcze leszno psy, k..., śmiecei j...
wasz klub jesttaki samm jak kibice PSIARSKI
22:03:41 GG# 9199600
prezes was rucha w dupe przed meczem
22:03:53 GG# 9199600
k... i śmiecei z polkowic nie wyjedziecei !!
22:04:05 GG# 9199600
ty j... suko dojde Cie
-------------------------------------------
zrobcie porzadek na wlasnym podworku, bo przez takich napinaczy sytuacje soie tylko pogarszacie, i ,,kolega" ktory to napisal zapomnial chyba, ze My z Polkowic wyjechalismy i to Wy do nas przyjezdzacie w lutym
j... Tęcze leszno psy, k..., śmiecei j...
wasz klub jesttaki samm jak kibice PSIARSKI
22:03:41 GG# 9199600
prezes was rucha w dupe przed meczem
22:03:53 GG# 9199600
k... i śmiecei z polkowic nie wyjedziecei !!
22:04:05 GG# 9199600
ty j... suko dojde Cie
-------------------------------------------
zrobcie porzadek na wlasnym podworku, bo przez takich napinaczy sytuacje soie tylko pogarszacie, i ,,kolega" ktory to napisal zapomnial chyba, ze My z Polkowic wyjechalismy i to Wy do nas przyjezdzacie w lutym
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem
Czuken - nie potrafisz sobie sam poradzic z tego typu napinaczami? widziałes, zeby ktos inny (z Polkowic) zamieszczał tego typu wpisy? Przeciez na każdym podworku są trolle i równie dobrze ja moglbym włozyc na forum kilka takich "monologów" itp. Nie wiesz że tego typu wpisy po prostu się zlewa i ignoruje? Wyluzujcie chociaż przed Świętami ...
ps - a te groźby też chyba nie na miejscu. więcej luzu panowie
ps - a te groźby też chyba nie na miejscu. więcej luzu panowie