11 kolejka FGE:KK AZS Jelenia Góra-AZS PWSZ Gorzów

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

11 kolejka FGE:KK AZS Jelenia Góra-AZS PWSZ Gorzów

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 08 grudnia 2007, 22:43

[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 08 grudnia 2007, 22:45

A kibicowanie itp czy cos bylo ...niech opisza kibice z Gorzowa:)
Mi sie wydaje,ze wszystko bylo w najlepszym pozadku,ale chcem sie upewnic
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?

Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 09 grudnia 2007, 13:37

Do J. Gory wybieramy sie 2 osobowkami. O godzinie 15.00 wyjezdzamy... wszystko by bylo pieknie gdyby kolo Zielonej Gory nie powstal korek (chyba jakis wypadek - choc moge sie mylic), szybka decyzja... zawracamy i jedziemy okrezna droga... Stracilismy dobre pol godziny czasu.. Nastepnie od (chyba Boleslawca) droga robi sie coraz bardziej niekorzystna... i niestety spozniamy sie... (Nie bylo nam dane obejrzec wsadow Oli i Kiki :D). Wchodzimy na hale probujemy jechac z dopingiem... Jednak akustyka na hali jest straszna (2 duze glosniki skierowane w nasza strone) sprawiaja ze nie slysze nawet wlasnego glosu (a na zdjeciu nawet widac ze naprawde dawalismy z siebie wszystko (Nie wiem jak bylo nas slychac w innych czesciach hali (moze niech ocenia kibice z J.Gory)... bo ich doliczylem sie 13-tu i naprawde fajnie dopingowali. (Dobra miejscowa :?: ).

Co do meczu... to niewiele widzialem... Skonczyl sie szybciej niz zaczal :D (bardzo malo przerw itd, po godzinie leciala juz 4 ta kwarta).

Aha i jeszcze u nas duze problemy z nienaciagnietym skrzypiacym Bebnem :lol: :lol: :lol: Ale juz niedlgugo bedzie nowy... (do tego ciezko go bylo gdzies postawic).

Po meczu na konferencji prasowej :D Trener Sroka bardzo wkurzony o to ze nasze dziewczyny nie daly pograc Malaszewskiej (ktora w przyszlym roku pewnie zabierze Jeleniej Gorze...). Na to Nasz Trener szybko zdementowal te zarzuty ze ona nam do niczego nie jest potrzebna...

Do tego Sroka jeszcze daje koncert wyzalen itd...

Na zakonczenie napisze ze mam nadzieje ze J. Gora sie szybko podniesie i znajdzie sponsorow ktorzy beda chcieli zainwestowac w ten sport i bedzie w stanie za 2 lata znowu wrocic na salony ekstraklasy :).

Jednak duzym bledem byl start w tym sezonie w rozgrywkach ekstraklasy (jezeli chodzi o warunki ktore maja koszykarki).
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Wróć do „Kibice”