Wybieramy najlepszą, najwszechstronniejszą zawodniczke AZSu
MARAS pisze:Mytek! Ja za niczym nie stoje! Biogi to równoprawny uczestnik tego forum wiec niewiem czemu masz jakies watpiliwosci! Znam to jest student PP wydziak budownictwa, pracuje w Siemensie, nadzorowal prace przy budowie CWPP wiec to powazny czlowiek ktoremu zarty nie przystoja!
Bierz jego glosy pod uwage!
Oczywiście nie stoisz za niczym.. ale zmień swojemu koledze (hmmmm...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
3pkt Ola Karpinska , zdecydowanie jej najlepszy mecz w tym sezonie, 22 pkt 6 zbiórek 3 asysty
2pkt Beata Krupska-Tyszkiewicz , za to ze ma urodziny, ale takze za wspaniele kierowanie poczynaniami zespolu 6pkt 6 asyst 9 zbiórek (wzrost 164
)
1pkt Jagoda Malendowicz za debiut w tym sezonie i pierwszy punkcik
2pkt Beata Krupska-Tyszkiewicz , za to ze ma urodziny, ale takze za wspaniele kierowanie poczynaniami zespolu 6pkt 6 asyst 9 zbiórek (wzrost 164
1pkt Jagoda Malendowicz za debiut w tym sezonie i pierwszy punkcik
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Łukasz
Aleksandra Karpińska - 3 pkt. najlepsza zawodniczka meczu.
Beata Krupska-Tyszkiewicz - 2 pkt. Znakomicie prowadziła grę.
Natalia Mrozińska - 1 pkt. - kolejne dobre spotkanie pod koszami.
Napisze ładnie Szymon p... się!!! Będę sobie głosował tak jak ja mam ochotę !!! ONLY LECH POZNAŃ AND AZS !! !! !! Zapraszam Cie do Poznania na Bułgarską Streat:) cwaniaku
W starym grodzie Przemysława,
gdzie koziołki bodą się,
Jest drużyna nasza,
która zwie się właśnie LECH (AZS),
Lechu, Lechu, Lechu,
do swej dawnej formy wróć,
Lechu, Lechu, Lechu,
swych kibiców nie smuć już!!
Beata Krupska-Tyszkiewicz - 2 pkt. Znakomicie prowadziła grę.
Natalia Mrozińska - 1 pkt. - kolejne dobre spotkanie pod koszami.
Napisze ładnie Szymon p... się!!! Będę sobie głosował tak jak ja mam ochotę !!! ONLY LECH POZNAŃ AND AZS !! !! !! Zapraszam Cie do Poznania na Bułgarską Streat:) cwaniaku
W starym grodzie Przemysława,
gdzie koziołki bodą się,
Jest drużyna nasza,
która zwie się właśnie LECH (AZS),
Lechu, Lechu, Lechu,
do swej dawnej formy wróć,
Lechu, Lechu, Lechu,
swych kibiców nie smuć już!!
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
No to dolacze sie na prosbe prowadzacego
Aleksandra Karpińska - 3 pkt. (najwiecej punktow, wysoki procent za 2...)
Krupska - Tyszkiewicz - 2 pkt. (mimo malej zdobyczy punktowej, bardzo dobrze prowadzila gre poznanianek, czesto przekazujac kolezankom na boisku jak odcinac chelmianki od rzutu za 3)
Natalia Mrozinska - 1 pkt. (duzo waznych punktow zdobyla w tym meczu, 9 zbiorek, no i ten mlody wiek... oby tak dalej Natalio)
Aleksandra Karpińska - 3 pkt. (najwiecej punktow, wysoki procent za 2...)
Krupska - Tyszkiewicz - 2 pkt. (mimo malej zdobyczy punktowej, bardzo dobrze prowadzila gre poznanianek, czesto przekazujac kolezankom na boisku jak odcinac chelmianki od rzutu za 3)
Natalia Mrozinska - 1 pkt. (duzo waznych punktow zdobyla w tym meczu, 9 zbiorek, no i ten mlody wiek... oby tak dalej Natalio)
3pkt- Beata Krupska Tyszkiewicz- mimo ze zdobyla malo punktow swietnie kieruje gra zespolu. A do tego bardzooooooooo mila osobka
2pkt Ola Karpinksa - bardzo dobry mecz. Najwiecej punktow dla zespolu
1pkt- Monika Ciecierska - oddawala rzut w najwazniejszych momentach meczu
2pkt Ola Karpinksa - bardzo dobry mecz. Najwiecej punktow dla zespolu
1pkt- Monika Ciecierska - oddawala rzut w najwazniejszych momentach meczu
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
no to czas w koncu na mnie
Matii, Natalio- dziekuje za głosy!!!!
moje typy w tym tygodniu sa nastepujace:
3pkt: Joanna Jarkowska: po prostu osiem punktow, a tego wnioskuje ze musiala zagrac bdb mecz, w konu dosc dlugo(chyba ok.10 min.) przebywala na parkiecie
2pkt: Anna Pamuła: zdobyla trzy pkt. na obcym parkiecie, mimo ze przebywala na tym parkiecie tylko 2min....a szkoda!
1pkt: Jagoda Malendowicz: powod prosty. wreszcie(!!) debiut na parkiecie ekstraklasy, brawo!!
Matii, Natalio- dziekuje za głosy!!!!
moje typy w tym tygodniu sa nastepujace:
3pkt: Joanna Jarkowska: po prostu osiem punktow, a tego wnioskuje ze musiala zagrac bdb mecz, w konu dosc dlugo(chyba ok.10 min.) przebywala na parkiecie
2pkt: Anna Pamuła: zdobyla trzy pkt. na obcym parkiecie, mimo ze przebywala na tym parkiecie tylko 2min....a szkoda!
1pkt: Jagoda Malendowicz: powod prosty. wreszcie(!!) debiut na parkiecie ekstraklasy, brawo!!
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2005, 16:29 przez Mytek, łącznie zmieniany 1 raz.
reloaded :]