Kolejne emocje pod obręczą

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

kula
Amator
Kontaktowanie:

Dzięki za krytykę

Postautor: kula » 22 stycznia 2005, 21:10

Dziękuję szczerze wszystkim czytającym ten tekst za rady, krytykę, która przyda się w dalszej karierze. Ja mam nadzieje, że pomimo tych rażących wpadek było ok. Mam jednak nadzieje, że tekst był lepszy od poprzedniego. Nie sprawdziłem tekstu przed opublikowaniem mój błąd!. Następnym razem będę ostrożniejszy.
Decydując się na publikacje na forum liczyłem się z krytyką, pochwałami itp. Liczę na waszą dalszą pomoc. Bo dziennikarz pisze dla kibiców. Wy jesteście kibicami, więc ja częściowo jestem dla was.. Seba nie zniechęcisz mnie do tego zawodu za dużo mam zapału, radości z tego, co robię. Z dużą pokorą przyjmuję i będę przyjmował waszą krytykę.

PS Chłopaki dzięki, że stoicie po mojej stronie Potrafię jednak bronić się sam. Nie róbmy zamieszania na forum z powodu mojej osoby. Swoją drogą nie źle się sam uśmiałem. Pabianice przeniosłem do Brzegu, Jaroszewicz i Głaszcz też. Trenera Aleksandrowicza Tadeusza serdecznie przepraszam.
Pozdrowionka
ŁK

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 23 stycznia 2005, 00:05

Już to wcześniej gdzies pisałem, ale powtórzę. Kula potrafi przyjąć krytykę a co najważniejsze, przyznać się do swoich błędów i je poprawić! Stwarza to nadzieje, że w przyszłości bedzie pisał idealne artykuły! Oby!

Jeśli chodzi o pełne polotu wpisy Marasa. Ręce opadają!!! Wciskasz nam tutaj że studiujesz. Hmmm.... ciekaw jestem jak udało ci się zdac maturę???? Musiałeś chyba nieźle "rzygać"????? :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 23 stycznia 2005, 09:43

Szymon pisze: Ręce opadają!!! Wciskasz nam tutaj że studiujesz. Hmmm.... ciekaw jestem jak udało ci się zdac maturę???? Musiałeś chyba nieźle "rzygać"????? :lol:

Wiesz, że koniec końców na studia matura nie jest potrzebna. Zawsze mogą się pomylić w obliczeniach :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”