Dziękuję szczerze wszystkim czytającym ten tekst za rady, krytykę, która przyda się w dalszej karierze. Ja mam nadzieje, że pomimo tych rażących wpadek było ok. Mam jednak nadzieje, że tekst był lepszy od poprzedniego. Nie sprawdziłem tekstu przed opublikowaniem mój błąd!. Następnym razem będę ostrożniejszy.
Decydując się na publikacje na forum liczyłem się z krytyką, pochwałami itp. Liczę na waszą dalszą pomoc. Bo dziennikarz pisze dla kibiców. Wy jesteście kibicami, więc ja częściowo jestem dla was.. Seba nie zniechęcisz mnie do tego zawodu za dużo mam zapału, radości z tego, co robię. Z dużą pokorą przyjmuję i będę przyjmował waszą krytykę.
PS Chłopaki dzięki, że stoicie po mojej stronie Potrafię jednak bronić się sam. Nie róbmy zamieszania na forum z powodu mojej osoby. Swoją drogą nie źle się sam uśmiałem. Pabianice przeniosłem do Brzegu, Jaroszewicz i Głaszcz też. Trenera Aleksandrowicza Tadeusza serdecznie przepraszam.
Pozdrowionka
ŁK
Kolejne emocje pod obręczą
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Już to wcześniej gdzies pisałem, ale powtórzę. Kula potrafi przyjąć krytykę a co najważniejsze, przyznać się do swoich błędów i je poprawić! Stwarza to nadzieje, że w przyszłości bedzie pisał idealne artykuły! Oby!
Jeśli chodzi o pełne polotu wpisy Marasa. Ręce opadają!!! Wciskasz nam tutaj że studiujesz. Hmmm.... ciekaw jestem jak udało ci się zdac maturę???? Musiałeś chyba nieźle "rzygać"?????
Jeśli chodzi o pełne polotu wpisy Marasa. Ręce opadają!!! Wciskasz nam tutaj że studiujesz. Hmmm.... ciekaw jestem jak udało ci się zdac maturę???? Musiałeś chyba nieźle "rzygać"?????
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”