Kapownik
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Kapownik
Słuchajcie po tym jak dziś otworzyłem kapownik nie mogłem uwierzyc ze cos takiego mozna zrobić. Nie wiem kto robił skład, ale przeciez tam był taki koktajl, ze nie można było sie domyślić co jest co. Wiem że kilka osób wkłada w ten projekt coś od siebie, ale to co było dzis było przynajmniej według mnie żenujące
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: Kapownik
elen pisze:Słuchajcie po tym jak dziś otworzyłem kapownik nie mogłem uwierzyc ze cos takiego mozna zrobić. Nie wiem kto robił skład, ale przeciez tam był taki koktajl, ze nie można było sie domyślić co jest co. Wiem że kilka osób wkłada w ten projekt coś od siebie, ale to co było dzis było przynajmniej według mnie żenujące
tzn co bylo zenujace??
Faktycznie cos im sie w drukarni po.... i zle byly zlozone kartki... Ale co pozatym?... bo sie zabardzo nie wczytywalem ?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Andrzej małe conieco mozna zrzucić na drukarnie, ale to raczej skład zawiódł. Choćby te pozostawione miejsce na dole. Kamil wywiad przepisywał u mnie, jak wysyłał to zajmował całe dwie strony a tu nagle jakies entery sie pojawiły, wolne miejsce na dole. Cos jest nie halo. Zreszta dzis wogóle w kapowniku panował straszny chaos

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Byc moze... duzo informacji nie zostalo napisany napisanych... bo zapowiedz meczowa tez widzialem dluzsza... (choc moge sie mylic). Mam nadzieje ze na pucharze bedzie lepiej...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
no zesz do jasnej ciasnej za łagodnie panowie ja podeszłem do was przed meczem pokaząłem wam kapownik i co ? Małgorzata Babicka 168 cm wzrostu rozgrywajaca ?! a co na samym dole ? opracowanie klub kibica to juz chyba enty taki głupi bład wczesniej pietraszek była centrem a w 4 kapowniku sezonu kiki miała 188 cm wzrostu dobrze ze chociaz nikt wieku jeszcze nie dazył pomylic i że nie było kibiców z gospić bo popa by była niesamowita trzeba bos z tym zrobić koniecznie takie rzeczy nie moga sie zdarzać za 1 razem to było smieszne nawe tale teraz to juz nie wypada 
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!
-
PiwoMojePaliwo
- Nowy na forum
i znów wraca temat kapowników nie dosc ze przybyły chyba ostatniej chwili na jakies 5 min przed meczem to dalej sa tam błędy niech ktos łaskawie da numer do tej drukarni aby to poprawic bo to sie zenujace robi stoje sobie wczoraj na przerwie rozmawiam z kibicem wisełki po cywilnemu i co ? pierwsze za vco zostalismy wysmiani to nie za wynik a za kapownik babicka dalej sie skurczyła i gra na rozegraniu jak kiedys zobacze gosie w tej roli to chyba zjem swoje buty to trzeba naprawić
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!
-
tomaszek
erratu pisze:i znów wraca temat kapowników nie dosc ze przybyły chyba ostatniej chwili na jakies 5 min przed meczem to dalej sa tam błędy niech ktos łaskawie da numer do tej drukarni aby to poprawic bo to sie zenujace robi stoje sobie wczoraj na przerwie rozmawiam z kibicem wisełki po cywilnemu i co ? pierwsze za vco zostalismy wysmiani to nie za wynik a za kapownik babicka dalej sie skurczyła i gra na rozegraniu jak kiedys zobacze gosie w tej roli to chyba zjem swoje buty to trzeba naprawić
Proponuje nie robić kapownika!!! Kolega nie będzie przeżywał co mecz orgazmu na widok błędów!!!
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
- Gorzowianin
- Nowy na forum
Nie zachowujcie się jak dzieci.
"Błędy w kapowniku - nie podoba się to wypie...."
"Słaba gra - nie podoba się to idź na bierki podwodne albo sam zagraj"
No ludzie bez jaj
Kolega kulturalnie zwrócił uwage i chyba pora się tym zainteresować bo wkrótce zaczną przyjeżdzać kibice z Europy to pizgną śmiechem jak to zobacza.
No Offense! Pozdro.
"Błędy w kapowniku - nie podoba się to wypie...."
"Słaba gra - nie podoba się to idź na bierki podwodne albo sam zagraj"
No ludzie bez jaj
No Offense! Pozdro.
- Gorzowianin
- Nowy na forum
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”