Wyjazd do POLKOWIC 9 Stycznia na 1/16 PUCHARU FIBA
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
erratu pisze:a co tam zyje sie tylko raz urwij sie
Raz ?:D A myslisz ze to pierwszy mecz srodowy w tym sezonie
Pozatym nie da sie odrobic z inna grupa
Ale juz dzisiaj gadalem z promotorem i moze sie zwolnie trosze... i do 15.00 dojade do Gorzowa
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: Wyjazd do POLKOWIC 9 Stycznia na 1/16 PUCHARU FIBA
Endrju pisze:Mecz odbedzie sie w Srode 9 Stycznia o godz. 18.30
Wszystkich prosze o wstepne zadeklarowanie sie na prv ewentualnie na gg, czy sa zainteresowani wyjazdem...(do konca grudnia)
(w celu zorientowania sie jaki rodzaj transportu bedzie trzeba zalatwic.)
Wyjazd Sroda 9 Stycznia g. 15.00 koszt 30zl
Przypomnienie
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Longerinho pisze:Powiem tak napewno kibice z leszna sie pojawia i dołącza do ekipy z gorzowa , a tak moim zdaniem gdzies podrodze mozna było by sie spotkac i dojechac do polkowic razemPozdrawiam
No to jednak nie przyjedziemy bo mecz Teczy z ASZ Poznan jest wlasnie przelozony na ten sam dzien ;/
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem
-
Orange Boyyy
- Żak
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”