14 kolejka Wisła Kraków - Tęcza Leszno

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

14 kolejka Wisła Kraków - Tęcza Leszno

Postautor: kwassek » 06 stycznia 2008, 01:11

Do Krakowa zawitalo 8 kibicow z Leszna. Prowadza przez caly mecz swoj doping, ogolnie zaprezentowali sie in plus. Jesli chodzi o nas to w mlynie na moje oko ze 120 osob, doping sredni jak na taka liczbe. Co cieszy, wiekszosc mlyna w czerwonych koszulkach.

Niech sie jeszcze wypowiedza kibice z Leszna. Pozdrawiam

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 06 stycznia 2008, 12:18

potwierdzam nas 8 u krakowiaków ta 100 była na bank jak nie wiecej , doping tez prowadzili przez cały mecz, fajna atmosfera na hali panuje. Myśle że czasami dali nam troche luzu zeby chociaz co jakis czas nasze zawodniczki nas mogły usłyszec. Pozdrawiam
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Awatar użytkownika
P.OLD
Młodzik

Postautor: P.OLD » 06 stycznia 2008, 13:27

Longerinho pisze:potwierdzam nas 8 u krakowiaków ta 100 była na bank jak nie wiecej , doping tez prowadzili przez cały mecz, fajna atmosfera na hali panuje. Myśle że czasami dali nam troche luzu zeby chociaz co jakis czas nasze zawodniczki nas mogły usłyszec. Pozdrawiam

rozwiń myśl ;)

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 06 stycznia 2008, 15:07

to moja mysl jest taka , ze fajnie wychodzi wam doping i na takie mecze warto przyjezdzac zeby zobaczyc i podpatrzyc jak druzyna przeciwna kibicuje , która ma dosc duze grono sympatyków i działa dłuższy czas.

Ale widze ze publicznosc niechce sie włączac jeszcze z wami doping , my u siebie tez próbujemy i powoli zaczyna wychodzic.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 06 stycznia 2008, 15:10

Ale widze ze publicznosc niechce sie włączac jeszcze z wami doping , my u siebie tez próbujemy i powoli zaczyna wychodzic.

piknik włączy się do dyskusji :wink:
nie zgodzę się z tym. wczoraj akurat był słabszy dzień :P . ale generalnie w tym sezonie były takie mecze gdzie cała hala stała i dpoingowała.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 06 stycznia 2008, 15:19

A ja powiem tylko jedno: Gdy cala hala wstala ,uniosla szale w gore i zaczela odspiewywac hymn,, Jak dlugo na Wawelu..." to mnie, az ciarki przeszly :D
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 06 stycznia 2008, 17:09

czuken pisze:A ja powiem tylko jedno: Gdy cala hala wstala ,uniosla szale w gore i zaczela odspiewywac hymn,, Jak dlugo na Wawelu..." to mnie, az ciarki przeszly :D

i nawet mruczales cos pod nosem :P :D

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 06 stycznia 2008, 17:26

ann pisze:

nie zgodzę się z tym. wczoraj akurat był słabszy dzień :P . ale generalnie w tym sezonie były takie mecze gdzie cała hala stała i dpoingowała.

Ja swoja opionie dałem z widoku wczorajszego meczu wiec niewiem jak jest na innych meczach. A wczoraj publicznosc jedynie wstała na hymn Wisły.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 06 stycznia 2008, 17:51

Longerinho pisze:
ann pisze:

Ja swoja opionie dałem z widoku wczorajszego meczu wiec niewiem jak jest na innych meczach. A wczoraj publicznosc jedynie wstała na hymn Wisły.

Pozdrawiam

nie jedynie na hymn. ale z sektora gości nie widać reszty sektorów :wink:
choć zgadzam się, ze wczoraj publiczność była bardzo senna(podobnie jak koszykarki :lol: ), taki typowy poświąteczny mecz :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
P.OLD
Młodzik

Postautor: P.OLD » 06 stycznia 2008, 22:19

Longerinho pisze:Ale widze ze publicznosc niechce sie włączac jeszcze z wami doping

Przyjedź ( jeśli dasz rade) na mecz Euroligi ;)

Wróć do „Kibice”