Olimpia Poznań - sezon 2007/2008
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
-
Gość
.
Oto link do strony Dolnośląskiego Związku Koszykówki. Są tam informacje dotyczące rozgrywek, które ten Związek prowadzi ( od I ligi, aż do młodziczek).
http://www.dzkosz.wroclaw.pl/index.php?id=41
.
Oto link do strony Dolnośląskiego Związku Koszykówki. Są tam informacje dotyczące rozgrywek, które ten Związek prowadzi ( od I ligi, aż do młodziczek).
http://www.dzkosz.wroclaw.pl/index.php?id=41
.
19.01 w Gorzowie I liga
20.01 zaległy ze Wschową(u nas) nie wiem o której.,..
22.01 z MUKSEM (u nas) podobno 19.30
27.01 z Ostrowem(u nich)
06.02 zalegŁy z Koninem(u nas)o 17.00
Potem są półfinały 12.02-14.02(nie wiadomo gdzie...) tj wtorek,środa,czwartek
terminarz by Paula:) - DZIĘKUJĘ!!!:)
20.01 zaległy ze Wschową(u nas) nie wiem o której.,..
22.01 z MUKSEM (u nas) podobno 19.30
27.01 z Ostrowem(u nich)
06.02 zalegŁy z Koninem(u nas)o 17.00
Potem są półfinały 12.02-14.02(nie wiadomo gdzie...) tj wtorek,środa,czwartek
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Żołnierz niezal.
- plmichal
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
:|
No troche to kiepsko wyszlo. 2 razy chcialem zobaczyc mecz Olimpii i 2 razy cos nie wypalilo...
Co do tych kropel wody, trzeba uwzgledniac zdanie obu stron. Zagrazaly bezpieczenstwu tak zawodniczek Muks-u jak i Olimpii - i tak jedna jak i druga strona miala prawo protestowac. A przejechac sie na takiej wodzie to nic milego...
Zobaczymy jak to bedzie na Arenie (jesli na Arenie bedzie)
Co do klimy... istnieja jednak inne sposoby na odprowadzenie wody;)
Jak bedziecie mieli informacje co do meczu to bede wdzieczny.
pozdrawiam
PS. A "pretekst" do czego? Mysle ze wszyscy przyjechali tam uczestniczyc w meczu (z kazdej strony) a nie szukac "pretekstow"...
Co do tych kropel wody, trzeba uwzgledniac zdanie obu stron. Zagrazaly bezpieczenstwu tak zawodniczek Muks-u jak i Olimpii - i tak jedna jak i druga strona miala prawo protestowac. A przejechac sie na takiej wodzie to nic milego...
Zobaczymy jak to bedzie na Arenie (jesli na Arenie bedzie)
Co do klimy... istnieja jednak inne sposoby na odprowadzenie wody;)
Jak bedziecie mieli informacje co do meczu to bede wdzieczny.
pozdrawiam
PS. A "pretekst" do czego? Mysle ze wszyscy przyjechali tam uczestniczyc w meczu (z kazdej strony) a nie szukac "pretekstow"...
-
Gość
Do mm. Grałem. Żyje. Jak dla mnie dawno sprawa tych kropel powinna byc załatwiona no cóż kibic na to może? na sali tej (nie cierpię jej na marginesie) odbyło się juz wiele spotkań (niestety) . jest jak jest. Oczywiście MUKS miał prawo do odmowy i ok. Ale każdy kto choc troszkę zna realia wie o co chodzi............... Jak dla mnie to mecz powinnien się odbyć na Promienistej................
byłoby dopiero ciekawie............ strach by w oczach się pojawił wśród zawodniczek..................
-
mm
:)
no i taka gra nie nalezy do przyjemnosci:)
co do Promienistej to odpada tylko dlatego ze kibice by sie nie pomiescili
co do tych "realiow" to chetnie poslucham bo moze o czyms nie wiem (i pewnie tak wlasnie jest) serio, moze wywiaze sie jakas zazatra dyskusja ktora pozwoli mi stanac po odpowiedniej stronie:) bo jak na razie kibicuje i Olimpii i Muks-owi - taki mecz to dla mnie swieto:) pzdr
co do Promienistej to odpada tylko dlatego ze kibice by sie nie pomiescili
-
mm
Olimpia AZS Maczki Poznań - MKS MOS Karkonosze Jelenia Góra
Wiadomo juz o ktorej bedzie mecz:
Olimpia AZS Maczki Poznań - MKS MOS Karkonosze Jelenia Góra 3.02?
(I na ile % sie odbedzie?;))
Olimpia AZS Maczki Poznań - MKS MOS Karkonosze Jelenia Góra 3.02?
(I na ile % sie odbedzie?;))