osesek pisze:ashok jest już musnieta rysą czasu wiec możesz się zdziwić!!
nie no mimo wszystko lubie Cie osesek
prosba do moderatorow : poprawcie bledy tego smarkacza z Trojmiasta(nie oseska) bo mi sie na wymioty zbiera
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
A.shock pisze: male pytanko - dopingujesz z nami czy tylko laskawie przychodzisz na mecze (jak Kibic)
KIBIC pisze:A.shock pisze: male pytanko - dopingujesz z nami czy tylko laskawie przychodzisz na mecze (jak Kibic)
Poprzewracało Ci się chyba w głowie , że nie siedzę z Wami w młynie to nie znaczy , że nie angażuje się w doping. Nie siedzę z Wami bo siedzę po stronie ławki Lotosu.
Nie rozumiem co Cię w tym boli , że co pragniesz tego , żebym koło Ciebie usiadł i z tobą dopingował? nie ma sprawy
Że nie jestem na meczach wyjazdowych ? Nie nie jestem bo tez kibicuje innym klubom więc nie dam rady być na wyjazdach Lotosu.
Tak samo mnie wkur. gadanie spikera wstańcie i dopingujmy jak prawdziwi kibice a co reszta hali to nie kibice ? Bo czegoś nie rozumiem
SWITCH pisze:Podnieciłes sie tą wypowiedzią?
SWITCH pisze:No niestety paru oszołomów z deskami i stary dziad z dzwonkiem:P
A.shock pisze:KIBIC pisze:A.shock pisze: male pytanko - dopingujesz z nami czy tylko laskawie przychodzisz na mecze (jak Kibic)
Poprzewracało Ci się chyba w głowie , że nie siedzę z Wami w młynie to nie znaczy , że nie angażuje się w doping. Nie siedzę z Wami bo siedzę po stronie ławki Lotosu.
Nie rozumiem co Cię w tym boli , że co pragniesz tego , żebym koło Ciebie usiadł i z tobą dopingował? nie ma sprawy
Że nie jestem na meczach wyjazdowych ? Nie nie jestem bo tez kibicuje innym klubom więc nie dam rady być na wyjazdach Lotosu.
Tak samo mnie wkur. gadanie spikera wstańcie i dopingujmy jak prawdziwi kibice a co reszta hali to nie kibice ? Bo czegoś nie rozumiem
![]()
![]()
![]()
![]()
nie tlumacz sie Kibic wszyscy wiedza jak jest naprawde
pogadajcie sobie na privach albo na najbliższym meczu. każdy kolejny post karany ostrzeżeniami
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 148 gości