14 kolejka FGE:Lotos PKO BP Gdynia - AZS Poznań

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 07 stycznia 2008, 15:57

osesek pisze:ashok jest już musnieta rysą czasu wiec możesz się zdziwić!!

nie no mimo wszystko lubie Cie osesek :lol:

prosba do moderatorow : poprawcie bledy tego smarkacza z Trojmiasta(nie oseska) bo mi sie na wymioty zbiera :evil:

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 07 stycznia 2008, 16:19

koniec dyskusji o kibicowaniu.
SWITCH, jeszcze jedna taka akcja i sobie odpoczniesz od tego forum jakiś czas.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 07 stycznia 2008, 16:25

A.shock pisze: male pytanko - dopingujesz z nami czy tylko laskawie przychodzisz na mecze (jak Kibic :wink: )

Poprzewracało Ci się chyba w głowie , że nie siedzę z Wami w młynie to nie znaczy , że nie angażuje się w doping. Nie siedzę z Wami bo siedzę po stronie ławki Lotosu.
Nie rozumiem co Cię w tym boli , że co pragniesz tego , żebym koło Ciebie usiadł i z tobą dopingował? nie ma sprawy :lol:
Że nie jestem na meczach wyjazdowych ? Nie nie jestem bo tez kibicuje innym klubom więc nie dam rady być na wyjazdach Lotosu.
Tak samo mnie wkur. gadanie spikera wstańcie i dopingujmy jak prawdziwi kibice a co reszta hali to nie kibice ? Bo czegoś nie rozumiem :?
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 07 stycznia 2008, 16:42

KIBIC pisze:
A.shock pisze: male pytanko - dopingujesz z nami czy tylko laskawie przychodzisz na mecze (jak Kibic :wink: )

Poprzewracało Ci się chyba w głowie , że nie siedzę z Wami w młynie to nie znaczy , że nie angażuje się w doping. Nie siedzę z Wami bo siedzę po stronie ławki Lotosu.
Nie rozumiem co Cię w tym boli , że co pragniesz tego , żebym koło Ciebie usiadł i z tobą dopingował? nie ma sprawy :lol:
Że nie jestem na meczach wyjazdowych ? Nie nie jestem bo tez kibicuje innym klubom więc nie dam rady być na wyjazdach Lotosu.
Tak samo mnie wkur. gadanie spikera wstańcie i dopingujmy jak prawdziwi kibice a co reszta hali to nie kibice ? Bo czegoś nie rozumiem :?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nie tlumacz sie Kibic wszyscy wiedza jak jest naprawde :lol:

pogadajcie sobie na privach albo na najbliższym meczu. każdy kolejny post karany ostrzeżeniami

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 07 stycznia 2008, 18:54

SWITCH pisze:JAK OBSERWÓJE TO MŁODE ŁEPKI KIBICUJĄ KILKU NA GÓRZE SEKTORA I NADOLE A ŚRODEK TO SĄ TE OSZOŁOMY!!! CZAISZ BAZE

Skoro jesteś juz tak zaawansowany wiekowo jak wskazują Twoje poprzednie posty to napewno wiesz że OBSERWUJE pisze się przez U nie przez Ó 8)

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
SWITCH
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: SWITCH » 07 stycznia 2008, 21:08

Podnieciłes sie tą wypowiedzią?

ann: drugie ostrzeżenie, :lol: . niezłe tempo

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 07 stycznia 2008, 21:52

SWITCH pisze:Podnieciłes sie tą wypowiedzią?

Hmmm...Nie bardzo 8) :lol: Kończę przepychanki których nawet nie zacząłem ale to tak na wszelki wypadek.

A co do meczu. Obserwując go na TVPolonia doszedłem do wniosku że nareszcie może nie koniecznie w Lotosie ale na pewno w AZS-ie zaczyna się rotacja młodymi, które w ten sposób nabierają doświadczenia i będzie z nich pożytek. To tak na szybko, ale więcej nie potrafię powiedzieć o meczu, który jak dla mnie był troszeczkę nudny

Pozdrawiam wszystkich, szczególnie tych bardzo nerwowych. :wink:

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

czekolada
Amator

Postautor: czekolada » 08 stycznia 2008, 09:45

SWITCH pisze:No niestety paru oszołomów z deskami i stary dziad z dzwonkiem:P

Przepraszam Ann, ale muszę. Kolego 'switch' zaręczam Ci, że chciałbyś być w tylu miejscach Europy z koszykarkami z Gdyni i w tylu halach europejskich w ilu był ten wyśmiewany przez Ciebie dzwonek. Na razie możesz temu Panu wiązać buty, więc uprzejmie Cie proszę na temat ludzi - legend na Lotosie CISZA!

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 08 stycznia 2008, 13:35

A.shock pisze:
KIBIC pisze:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nie tlumacz sie Kibic wszyscy wiedza jak jest naprawde :lol:

pogadajcie sobie na privach albo na najbliższym meczu. każdy kolejny post karany ostrzeżeniami

Tak tylko Ci się wydaje ,że coś wiesz
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”