I liga grupa C sezon 2007/2008
Moderator: Moderatorzy
Ile Pabianiczanki maja jeszcze meczy zaleglych? 1 czy wiecej?
A w ta sobote, 12. bedzie mecz w Wa-wie? Bo graly go juz wczesniej, za mecz w P-cach. Mogli zle pouzupelniac te wyniki.
Strasznie trudno jest sie polapac na tym terminarzu, przez te zalegle mecze.
Tam jest podane, ze nie graly jeszcze z AZS UW Warszawa i z BTS Pułaski Warszawa (chyba, ze nie zaktualizowali jeszcze, tak jak mecz z Pruszkowem, ktory wydaje mi sie, ze juz rozegraly).
Ja juz nie kojarze, ktore mecze juz graly, a ktorych jeszcze nie.
Jak ktos bedzie wiedzial juz na 100%, to niech odp.
A w ta sobote, 12. bedzie mecz w Wa-wie? Bo graly go juz wczesniej, za mecz w P-cach. Mogli zle pouzupelniac te wyniki.
Strasznie trudno jest sie polapac na tym terminarzu, przez te zalegle mecze.
Tam jest podane, ze nie graly jeszcze z AZS UW Warszawa i z BTS Pułaski Warszawa (chyba, ze nie zaktualizowali jeszcze, tak jak mecz z Pruszkowem, ktory wydaje mi sie, ze juz rozegraly).
Ja juz nie kojarze, ktore mecze juz graly, a ktorych jeszcze nie.
Jak ktos bedzie wiedzial juz na 100%, to niech odp.
-
malkontent
- Żak
-
Gość
Trudno sie polapac bo mecze zalegle rozgrywane przez Pabianice czasami zmienialy gospodarza np. ze wzgledu na brak sali w tygodniu niektorych druzyn:) albo nie moznosc wyjadzu w tygodniu do Pabianic.
Dlatego I mecz z UW zostal rozegrany w Pabianicach i 12 stycznia bedzie rewanz w Warszawie a I mecz z Pulaskim zagraly na wyjezdzie a wiec rewanz zagraja u siebie 19 stycznia:) mam nadzieje ze nie zagmatwalam bardziej.
Reasumujac Pabianice maja wiec tylko jeden zalegly mecz z Pruszkowem ktory (jesli sie nic nie zmieni) zagraja 17 stycznia i ktory prz obecnej dyspozycji Pruszkowa powinny bez problemu wygrac ale koszykowka lubi niespodzianki:)
Pozdrawiam
Dlatego I mecz z UW zostal rozegrany w Pabianicach i 12 stycznia bedzie rewanz w Warszawie a I mecz z Pulaskim zagraly na wyjezdzie a wiec rewanz zagraja u siebie 19 stycznia:) mam nadzieje ze nie zagmatwalam bardziej.
Reasumujac Pabianice maja wiec tylko jeden zalegly mecz z Pruszkowem ktory (jesli sie nic nie zmieni) zagraja 17 stycznia i ktory prz obecnej dyspozycji Pruszkowa powinny bez problemu wygrac ale koszykowka lubi niespodzianki:)
Pozdrawiam
-
Gość
czytelny terminarz jest na http://www.wozkosz.pl/rozgrywki,1k,terminarz.html
tak mi sie przynajmniej wydaje:)
tak mi sie przynajmniej wydaje:)
-
malkontent
- Żak
-
gość
-
LEADER
Gratuluję zespołowi z Pabianic zwycięstwa, na które sobie zapracowały,tak czy inaczej ciężką pracą.
Pozdr. dla skromnej epipki kibiców z Pabianic(po Żyrardowiance już druga ekipa kibiców gości w Pruszkowie w tym sezonie)Czekamy już na rewanż kiedy będziemy mogli naszą ekipą zagościć w Pabianicach - .. i nieważne gdzie grasz, tam spodziewaj się nas....
...a my swoje- To LIDER Pruszków, ukochany, najlepszy jeeest...
KIBIC LIDER-a
PS. Słowa otuchy dla dziewczyn Lidera(bo w końcu nic o nich nie napisałem)-Dzięki za wysiłek,poświęcenie(szczególnie-Monika jesteśmy z tobą) świetne widowisko jakim był czwartkowy mecz no i za emocje. I tak na koniec...Nic się nie stało dziewczyny nic się nie stało...LIDER PTS sialalalala!
PS2. Dzięki dla kibiców Lidera którzy licznie(jak na nasze możliwości) stawili się w czwartkowy wieczór na hali Znicz
Pozdr. 4 all
Pozdr. dla skromnej epipki kibiców z Pabianic(po Żyrardowiance już druga ekipa kibiców gości w Pruszkowie w tym sezonie)Czekamy już na rewanż kiedy będziemy mogli naszą ekipą zagościć w Pabianicach - .. i nieważne gdzie grasz, tam spodziewaj się nas....
...a my swoje- To LIDER Pruszków, ukochany, najlepszy jeeest...
KIBIC LIDER-a
PS. Słowa otuchy dla dziewczyn Lidera(bo w końcu nic o nich nie napisałem)-Dzięki za wysiłek,poświęcenie(szczególnie-Monika jesteśmy z tobą) świetne widowisko jakim był czwartkowy mecz no i za emocje. I tak na koniec...Nic się nie stało dziewczyny nic się nie stało...LIDER PTS sialalalala!
PS2. Dzięki dla kibiców Lidera którzy licznie(jak na nasze możliwości) stawili się w czwartkowy wieczór na hali Znicz
Pozdr. 4 all
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
mi się wydaje, że na awans ma szanse nadal Lider to zalezy tylko jak sie zakonczy play-off pewnie bedzie tak:
Czyli chyba tak:
Włókniarz-SMS PZKosz Łomianki
Kadus Bydgoszcz/Pruszków - AZS Jelenia
Czyli chyba tak:
Włókniarz-SMS PZKosz Łomianki
Kadus Bydgoszcz/Pruszków - AZS Jelenia
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
gość
Skoro na meczu z Liderem byli kibice z Pabianic, to czy mogą zrelacjonować jak się prezentowali na meczu(zarówno kibice Lidera jak i wy-kibice Hartmanna,Włókniarza czy jak jeszcze inaczej-sorki ale nie moge połapać się w waszej nazwie;-))???. Z góry dzięki wielkie!
=/Z drugiej strony barykady...02/03/=
gość pisze:Skoro na meczu z Liderem byli kibice z Pabianic, to czy mogą zrelacjonować jak się prezentowali na meczu(zarówno kibice Lidera jak i wy-kibice Hartmanna,Włókniarza czy jak jeszcze inaczej-sorki ale nie moge połapać się w waszej nazwie;-))???. Z góry dzięki wielkie!
po prostu Włókniarz, TYLKO WŁÓKNIARZ. Malo ktory kibic identyfikuje sie z nazwa sponsora (tytularnego). No chyba, ze jest sie z Gdyni.
Oficjalnie klub nazywa sie PTK, ale dla Nas jest to Włókniarz (kontynuacja tradycji).