Niemniej jednak ja jako przedstawiciel kibiców AZSu Poznań chciałbym podziękować Panu Herktowi za wrażenia i radość jakiej nam doświadczył trenując poznańskie koszykarki! Życzę powodzenia w nowym klubie , oraz szybkiego powrotu do Poznania!
Azs Poznań bez Tomasza Herkta!!
Azs Poznań bez Tomasza Herkta!!
Tomasz Herkt trener wicemistrzyń Polski z poprzedniego sezonu, niebędzie w nowym sezonie trenerem AZSu Poznań! Przeniósł się on do Bydgoszczy by tam być asystentem trenera Krajewskiego w tamtejszej Astorii! Będzie to pierwsza styczność trenera Herkta z drużyną męską!
Niemniej jednak ja jako przedstawiciel kibiców AZSu Poznań chciałbym podziękować Panu Herktowi za wrażenia i radość jakiej nam doświadczył trenując poznańskie koszykarki! Życzę powodzenia w nowym klubie , oraz szybkiego powrotu do Poznania!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Re: Azs Poznań bez Tomasza Herkta!!
MARAS pisze: chciałbym podziękować Panu Herktowi za wrażenia i radość jakiej nam doświadczył trenując poznańskie koszykarki! Życzę powodzenia w nowym klubie , oraz szybkiego powrotu do Poznania!
no tak, wrazenia to on Wam doswiadczyl
P.S. w Polkowicach trenerem byl, jest i niewiele wskazuje na to by to sie mialo zmienic Wojciech Spisacki. raczej zapomnij o jego pracy w Poznaniu.