Ewelinka:))) :*

Moderator: Moderatorzy

Widzewek
Nowy na forum

Postautor: Widzewek » 07 stycznia 2008, 20:05

Ej ja wiem ze wszystkim się podoba

bullshit, bo mi sie nie podoba ;)
za chuda, ale wzrostem pasowalaby
Naszym klubem RTS!!
Cala Polska o tym wie!!

zawodniczka pce

Postautor: zawodniczka pce » 07 stycznia 2008, 20:22

Ewelina nie jest zla, ale za wielka

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 07 stycznia 2008, 21:04

Prawda pisze:Dobra zawodniczka ale zaklamany czlowiek bez szacunku.

Po co to tu piszesz :?: :shock: Napisz do niej bezposrednio bo tu jest o sporcie... :?: :?: :?:

Za chuda..., za wielka... O czym Wy piszecie :?: :?:
spoko, loko, luz i spontan... :-)

pietrek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: pietrek » 08 stycznia 2008, 13:49

to sa tylko takie proby prowokacji, ktorymi nie nalezy sie zbytnio przejmowac, a zwlaszcza odpisywac oburzeniem itp. W sumie kazdy ma prawo wypowiedziec sie, jak juz zaczelismy taka dyskusje wczesniej. Ale zeby nie godzilo za bardzo i bylo napisane z zachowaniem dobrego smaku.

obserwator 112

Postautor: obserwator 112 » 08 stycznia 2008, 20:41

Panie malkontent
tak tu jest o sporcie zgadzam sie ale tez jest to forum "Ewelinka" to moze cos wiecej tez mozemy sie o niej dowiedziec bo widzimy ja na parkiecie a nie w zyciu codziennym a jak ja w takowej sytuacji poznal to niech wypowie swoje zdan ia moze ma racje bo nie wszytscy ja znaja tak dobrze jak niektorzy ludzie:)

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 08 stycznia 2008, 20:58

obserwator 112 pisze:Panie malkontent
tak tu jest o sporcie zgadzam sie ale tez jest to forum "Ewelinka" to moze cos wiecej tez mozemy sie o niej dowiedziec bo widzimy ja na parkiecie a nie w zyciu codziennym a jak ja w takowej sytuacji poznal to niech wypowie swoje zdan ia moze ma racje bo nie wszytscy ja znaja tak dobrze jak niektorzy ludzie:)

To znaczy, ze z tego co pisza "znajacy" Eweline ludzie nie warto jej poznawac prywatnie tak :?:

Nikt nie karze Wam jej lubic, ale coz... :lol: :lol:

Pozdrawiam kibicow, a nie amantow :wink:

obserwator 112

Postautor: obserwator 112 » 08 stycznia 2008, 22:11

nie ze nie warto ale warto ich wysluchac bo bajek nie opowiadaja piszac tu...ale trzeba tez troche pokory i przemyslec ze piszace osoby jednak maja cos do powiedzenia sporo tak pisza. a ze ty jej nie znasz tak dobrze moze ci sie wydawac cos nie tak ze "taka zawodniczka moze byc takim czlowiekiem".

gosc

Postautor: gosc » 08 stycznia 2008, 23:15

Ewelina jest mi bliska osoba..i dobrze ze podpisales sie obserwator ,bo za wiele o niej nie wiesz;/ niestety zaplacila sama za swoje bledy...a jest mloda i ma do tego prawo..nie znacie jej ...to dobra dziewczyna..czasem zbyt naiwna i za szybko ufa ludziom. ale nie oceniajcie jej jeli jej nie znacie ..bo nie jest mile czytanie takich wpisow..tymbardziej ze sa one bezpodstawne...nie ingerujcie w jej zycie prywatne..gra w koszykowke i forum jest od tego a nie od tego zkim sie spotyka ..czy jest za wysoka czy brzydka czy ma krzywe nogi..no bez przesady;/ pozdrawiam a jesli macie cos do niej prosze bardzo piszcie jej a nie jakies sytuzcje stwarzacie ttlko po to aby ja oczernic!!

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 09 stycznia 2008, 00:42

Nie ma to jak "gosc" :D z ktorym mozna sie zgodzic :) bezcenne. :wink:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Re: Ewelinka

Postautor: Szymon » 09 stycznia 2008, 01:11

Dobra, ja ze swej strony dopowiem tylko tyle, że każdy kolejny wpis oczerniający Ewelinę (bądź inną zawodniczkę) w stylu:

nono lepiej sie zajmij koszykówka zeby znow z premedytacją nie ranić najbliższych sobie swego czasu ludzi

bądź:

Dobra zawodniczka ale zaklamany czlowiek bez szacunku.

bedzie usuwany a IP autora (zazwyczaj tchórzliwego gościa :twisted: :twisted: :twisted: ) BANOWANE!!!!

Jak już ktoś powiedział, piszemy tutaj przedewszystkim o postawie Eweliny na parkiecie a jeśli już rozmowa zbacza z tematów koszykarskich na prywatne to bez żadnego oczerniania i wyciągania jakichkolwiek brudów!!!!!!!!!! :twisted:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

gtw
Nowy na forum

Postautor: gtw » 09 stycznia 2008, 10:48

Prawda pisze:Dobra zawodniczka ale zaklamany czlowiek bez szacunku.

Te a ty masz szacunek do innych??
gdybys go mial nie pisalbys takich rzeczy tylko powiedzialbys jej to prosto w oczy a piszac to na forum robisz z siebie wielkiegio blazna.znam bardzo dobrze eweline i wiem jaka jest w zyciu prywatnym.no chyba ze jestes zazdrosny o to co osiaga w sporcie i jak pomaga Pabianicjkiej koszykowce.zachowales sie jak jakis buc bo p... glupoty a tak naprawde zapewne jej nie znasz.zastanow sie nastepnym razem bo to nie jest miejsce do pisania takich rzeczy.nastepnym razem zastanow sie nad swoim zachowaniem

gtw
Nowy na forum

Postautor: gtw » 09 stycznia 2008, 10:49

gosc pisze:Ewelina jest mi bliska osoba..i dobrze ze podpisales sie obserwator ,bo za wiele o niej nie wiesz;/ niestety zaplacila sama za swoje bledy...a jest mloda i ma do tego prawo..nie znacie jej ...to dobra dziewczyna..czasem zbyt naiwna i za szybko ufa ludziom. ale nie oceniajcie jej jeli jej nie znacie ..bo nie jest mile czytanie takich wpisow..tymbardziej ze sa one bezpodstawne...nie ingerujcie w jej zycie prywatne..gra w koszykowke i forum jest od tego a nie od tego zkim sie spotyka ..czy jest za wysoka czy brzydka czy ma krzywe nogi..no bez przesady;/ pozdrawiam a jesli macie cos do niej prosze bardzo piszcie jej a nie jakies sytuzcje stwarzacie ttlko po to aby ja oczernic!!

Jest ci bliska osoba to po co p... ze jest naiwna??sam jestes naiwny piszac ze ja znasz.gowno wiesz tak naprawde piszac o niej w taki sposob

Donia:)

Postautor: Donia:) » 09 stycznia 2008, 21:58

Boze ludzie co wy bez obrazy "pusci "jestescie!!co za glupity o mojej siostrze piszecie!!niestety ale jestem w stanie sie domyslac co to za intelugentne osobniki;/ i nie mam nic do waszego zdania na temat Elki ,wasze zdanie wasza sprawa ...potraktowala was jak chciala jej sprawa... ale po co takie dzieciinne zachowanie i pisanie na forum takich rzeczy!!swiadczy to o Twojej beznadziejnosci wedlug mnie!!moze i na mnie powrzucasz troche,co??;/ eh szkoda slow...nie kozystaj z okazji ze na temat Elki jest prowadzone forum i nie wypisuj takich rzeczy!!to jest twoj asprawa i tylko twoja i eli!! a ty sie calemu swiaty bys najchetniej uzalal ja widze...dno...badz facetem!!a nie p....!!co ty masz do powiedzenia na jej temat zachowa j dla siebie!!bo kozystasz z okazji i chcesz ja oczernic a moze pooczerniamy to co ty zes robil??wiec chlopaku wyluzuj troszeczke!!pozdrawiam heheh:)

basketball

Postautor: basketball » 09 stycznia 2008, 22:58

tak jest koniec juz nagadywania... tez ja troche znam i jest jaka jest, kazdy ma wady i zalety..ale po co to tu wypisywac;p... niech gra w Pabianicach jak najdluzej:)

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 09 stycznia 2008, 23:55

Myslisz ze jeszcze dlugo pogra w Pabianicach :?:

Wróć do „Archiwum”