AZS Gorzów - CCC Polkowice - puchar FIBA

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

AZS Gorzów - CCC Polkowice - puchar FIBA

Postautor: elen » 10 stycznia 2008, 14:15

Z Gorzowa zjawia się w Polkowicach ok 30 osób + jakies pojedyncze osoby na trybunie głownej (w tym Wiesiu). U nas doping przecietny, chwilami, gdy wynik jest na styku nawet dobry. Na koniec dość długie podziekowania dla zawodniczek i spontaniczne "Tecza Leszno".

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ach ta radość Abdula...bezcenna

Obrazek
zródło: gorzow24.pl

Obrazek
zródło: gazeta.pl

Jesli chodzi o polkowiczan to przecietnie, brak widac tego zapału z zeszłego sezonu. Szczerze współczuje bo było juz bardzo dobrze. Ale o dopingi\u to sie na pewno lepiej oni sami wypowiedza.
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2008, 14:55 przez elen, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 10 stycznia 2008, 14:35

U nas w mlynie tak okolo 30 osob jak nie wiecej . Doping dorby jak na tyle osob . Mysle ze na takim poziomie co Gorzow . Duzo osob nie moglo wpasc bo to srodek tygonia i nie pasowala innym . Zapal jest z zeszlego seznou i jest dobrze a na nie kotrych meczach bardzo dobrze :) . Z Gorzowa okolo 50 osob.

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 10 stycznia 2008, 14:59

Jasny, Z tym zapałem to bym nie przesadzał :wink: . Ale w sumie na FIBE to liczbowo był nasz drugi co do wielkości młyn :lol: Wyższy był chyba z Fotonem :wink:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 10 stycznia 2008, 15:08

nie mogłem sie powstrzymać:

akcja meczu:
Do boju ruszył pan uzbrojony w mopa i piłkę...
Obrazek
...ale nie dał rady...
Obrazek
...naszczeście pomogła Lacy, przy dopingu kibiców obu stron

sorry za offtop
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 10 stycznia 2008, 15:16

Zapomniałeś jeszcze o dwóch piłkach na boisku :wink: :wink:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 10 stycznia 2008, 15:23

ginda pisze:Zapomniałeś jeszcze o dwóch piłkach na boisku :wink: :wink:

A przepraszam to tez było dobre, nie pamietam kto wykopnal ta piłke z boiska, ale nieomal strącił kogos z trybuny.
Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 10 stycznia 2008, 19:52

Doping 4- .. w porywach troszeczke lepszy (Moze dlatego ze caly mecz prowadzilismy i nie wykrzesalo to z nas dodatkowych sil). "ludkow" na hali bardzo malo. Ze strony Orla doping porownywalny do nas.

Szkoda tylko ze przygotowane przez nas oprawy meczowe musialy zostac w Samochodzie... bo przeciez kartoniada, balony Confetti itd to dla tych KRETYNOW z Impela przedmioty niebezpieczne. (Szef ochrony to wogole wygrywa wszystkie zawody). (Gdy mowie ze chcemy wszyscy razem wejsc jednoczesnie na hale to odpowiada mi ze razem to mozemy wszyscy opuscic obiekt).
Nie wspominajac juz o bebnie ktory jest tak niebezpieczny jak wniesienie kilku siekier do hali :lol: :lol: :lol: (Chyba z 4 razy powtarzal Korsakowi i upieral sie ze on odpowiedzialnosci za beben brac nie bedzie).
Juz nie wspominam o wniesieniu kurtek do hali itp.

Za miesiac chyba z 3 razy sie zastanowie czy specjanie taki kawal drogi jechac i zwalniac sie z zajec... bo cos czuje ze kolejne niespodzianki nas czekaja. (Moze tym razem bedziemy mogli wejsc tylko w bieliznie :lol: :lol: :lol: ).
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 10 stycznia 2008, 19:57

Endrju pisze:Doping 4- .. w porywach troszeczke lepszy (Moze dlatego ze caly mecz prowadzilismy i nie wykrzesalo to z nas dodatkowych sil). "ludkow" na hali bardzo malo. Ze strony Orla doping porownywalny do nas.

Szkoda tylko ze przygotowane przez nas oprawy meczowe musialy zostac w Samochodzie... bo przeciez kartoniada, balony Confetti itd to dla tych KRETYNOW z Impela przedmioty niebezpieczne. (Szef ochrony to wogole wygrywa wszystkie zawody). (Gdy mowie ze chcemy wszyscy razem wejsc jednoczesnie na hale to odpowiada mi ze razem to mozemy wszyscy opuscic obiekt).
Nie wspominajac juz o bebnie ktory jest tak niebezpieczny jak wniesienie kilku siekier do hali :lol: :lol: :lol: (Chyba z 4 razy powtarzal Korsakowi i upieral sie ze on odpowiedzialnosci za beben brac nie bedzie).

Za miesiac chyba z 3 razy sie zastanowie czy specjanie taki kawal drogi jechac i zwalniac sie z zajec... bo cos czuje ze kolejne niespodzianki nas czekaja. (Moze tym razem bedziemy mogli wejsc tylko w bieliznie :lol: :lol: :lol: ).

Nic nowego nie odkryłeś. Zawsze mieliśmy mamy i mieć bedziemy "nadopiekuńczą" ochrone. Ale z tym bębnem to faktycznie ich poniosło...
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 10 stycznia 2008, 20:04

Endrju pisze:Nie wspominajac juz o bebnie ktory jest tak niebezpieczny jak wniesienie kilku siekier do hali :lol: :lol: :lol: (Chyba z 4 razy powtarzal Korsakowi i upieral sie ze on odpowiedzialnosci za beben brac nie bedzie).

wiele rzeczy już słyszałem o ochronie w Polkowicach, ale żeby nie można było wnieśc bębna ? to naprawdę jest i śmieszne i żałosne ;/
a kurtki to jakieś nie wiem ,niebezpieczne narzędzie ? niszczy wszystko co w okół ?
ehh...

a moze wie ktoś czy w Polkowicach zmienił się szef ochrony ? bo wcześniej bęben normalnie wchodził :P teraz zaczął przezkadzac ;/

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 10 stycznia 2008, 20:08

Tłumaczenie odnośnie bebna... powoduje zagrożenie dla zawodniczek, bo jest blisko parkietu, jak to stwierdził szef ochrony polkowiczanom tez zabroniono.
Obrazek

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 10 stycznia 2008, 20:11

yyy... aha, ale widocznie nigdy wcześniej nie przeszkadzał :roll: :shock:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 10 stycznia 2008, 20:33

Jak nie ma sie do czego doczepic to zawsze sie cos znajdzie :D

Nastepnym razem moze zwiaza nam rece i zakarza klaska :D (Powod: wymachiwanie rekoma moze byc niebezpieczne dla otoczenia :lol: :lol: :lol: ).

Musze przyznac ze przez dlugi czas bylem zniesmaczony kibicami Polkowickimi jednak to w ogromej wielkosci przez ochrone kibice Gorzowski sa "zniesmaczeni" Polkowicami.
Wiec mysle ze nie ma sensu robic juz jakichkolwiek sporow na Lini Gorzow - Polkowice.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 10 stycznia 2008, 20:40

Szef ochrony sie zmienil juz nie ma tego sympatycznego pana, z ktorym po meczu sie widzialem, usciskalismy sobie dlonie i zamienilismy kilka slow bo trzeba bylo wracac do domu. Teraz jest jakis blokujacy cale wejscie jak stoi w drzwiach:D:P

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 10 stycznia 2008, 20:47

W Poznaniu ochrona nie lepsza. Wczoraj ktos tam w pape przyjal ...
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 10 stycznia 2008, 20:50

elen pisze:Tłumaczenie odnośnie bebna... powoduje zagrożenie dla zawodniczek, bo jest blisko parkietu, jak to stwierdził szef ochrony polkowiczanom tez zabroniono.

T już wiadomo dlaczego nie mamy bębna :cry:
Jak się bawić to się bawić drzwi wyje**ć okno wstawić !!!

Wróć do „Kibice”